Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 023
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 645
  • Бургас
Бекон при нас днес нямаше. Не са заредили явно. Онзи намаления и той беше свършил.

Аз се охарчих днес. Памперси два кашона, мокри кърпи, тоалетна хартия, плюс обичайните неща - 80 лв. на касата  Cry

# 646
Танче, много консумативи за оная част си взела, дето е под кръста лекинко надоле... Mr. Green hahaha

Памперси два кашона, мокри кърпи, тоалетна хартия........

# 647
  • София
Може ли някой да ме осведоми за палатките на Ботевградско шосе в кой от двата Лидл ще са? Не, че ще стигна до там, но да си знам. Ужасно далече са ми и двата. А вторият е дори извън София.

А тротинетките на три колела с регулиращо се на височина кормило ли са? За колко годишни деца са?

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 15:38 от МирaМира

# 648
Обикновено е до Джъмбо
Извън София е, да

# 649
  • Бургас
Танче, много консумативи за оная част си взела, дето е под кръста лекинко надоле... Mr. Green hahaha

Памперси два кашона, мокри кърпи, тоалетна хартия........

Ами, много! Добре че отидох аз, преди няколко месеца пратих ММ - с що памперси ме беше уредил, с месеци ги прескачахме в коридора  Joy

# 650

А тротинетките на три колела с регулиращо се на височина кормило ли са? За колко годишни деца са?

Височината на кормилото не се регулира - фиксирана е.
Дъщеря ми я кара от мин. година, когато беше на 3,5 год. Сега продължава да я кара. Днес излизахме с нея и на площадката я подкара едно детенце на 2 години.

# 651
Мнение за тротинетките, които са от днес?
От четвъртък са  Peace
Дааа , но вече ходих да видя... благодаря.  bouquet

# 652
  • София

Височината на кормилото не се регулира - фиксирана е.
Дъщеря ми я кара от мин. година, когато беше на 3,5 год. Сега продължава да я кара. Днес излизахме с нея и на площадката я подкара едно детенце на 2 години.

Благодаря!

# 653
Грилът, който ще пуснат в събота, ОК ли е?
Аз го гледам от предните години, но все не мога да го взема по една или друга причина.

Последна редакция: пн, 15 май 2017, 17:31 от Windekind

# 654
...
А дали скоро ще има комбинирани сандвич/гофретник тостер?

При нас имаше в събота - при намалените неща.

Жива и здрава да си, аз бях в събота, ама какво гледах и аз не знам, та сега вече съм горд собственик на гофретник 3в 1

За грил скарата в събота се колебая, сякаш скъпичка ми се вижда за 80лв...

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Супер си е грила.Аз го имам от една година.

# 656
  • София
Скъпия отиде за четка, защото за моята (Лидлска със зарядно) съм насъбрала поне 20 резрвни накрайника, а на него му писна да купува скъпи орал-б накрайници или китайски, които се скапват за 1 седмица и половината са дефектни и реши да премине на Лидл-ска четка.
Сега я отворихме, но се оказа, че накрайниците са различни, а изглеждат 1:1, но не са съвместими. Само да си знаете. Връщаме я.

# 657
замразените пици -3 за 5лв.и нещо хубави ли са?

# 658
Не казвате нищо за мъжките тенески и къси гащи,изкупихте ли ги? Пратих ММ за туй онуй и му заръчах да хвърли очо и на дрехите. Ама ме съмнява да са останали по това време. Пък той и щял да си идва и тогава да ходи...абе отиде коня у ряката.. ooooh!

# 659
Момичета, ролери дали пускат периодично?

Общи условия

Активация на акаунт