Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 167 993
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 660
Да. В период от 1 година... Whistling

# 661
  • In transit
Тета, бекона е там! Просто са му сменили мястото. При саламите Пикок на най-горния рафт беше.
Изтървала съм нещо за кашкавала големите кръгли пити...на кой производител трябва да гледам да бъде?
Йотови -Сливен има само един малък бял етикет никакви други надписи. Кашкавала е много хубав.
Благодаря bouquet На Йотови и аз го харесвам, ще взема една пита!

# 662
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Относно кашкавала,одобрих го и за печене,зачерви се  Laughing Взех на ММ бяла тениска,трябва да я одобри.  LaughingНа мен ми харесва.

# 663
  • Враца
Купих си 5 тениски и едни къси гащи за синковеца, но не иска да стане да ги пробва.  ooooh!
Изключително меки и приятни са на пипане, но се опасявам, да не се разтеглят при пране.

# 664
Да похваля плажните хавлии - много хубави десени, големи на размер и изглеждат добро качество.

# 665
Здравейте.
Тротинетките с три колела как са като качество?

# 666
Някой обърна ли внимание на постерите при касата? Какво да чакаме другата седмица?

# 667
Някой обърна ли внимание на постерите при касата? Какво да чакаме другата седмица?
а на плакатите забеляза ли някой  какво да очакваме? Брашно от 2кг и  аз не видях в събота, харесвам го и го ползвам.

дрехи за по-големите дечица-тениски и къси панталони, маратонки каппа пак за тях и намаление на млечни продукти на другия плакат 25 % ако не се лъжа Thinking

# 668
Благодаря  Hug

# 669
Нали за това е темата  Hug

# 670
  • have faith and be patient ..
тези слънцезащитните детски мазила и пръскала .. как са като състав ?? някой като мен бягащ от отровите (доколкото може ) обърнал ли е внимание ? и чадърите ? плътни ли са и големи ? Simple Smile)) течния сапун в плик не беше ли по-евтин преди ??? аааа и гледам пак пуснали кофата с пудинг  Heart Eyes Heart Eyes но няма да си купувам  Naughty

# 671
Много се радвам, че пуснаха тоалетната хартия с овчицата на XXL седмица. Аз само нея купувам.

# 672
  • Русе
... течния сапун в плик не беше ли по-евтин преди ???
Преди течния сапун в еднолитров плик беше на Finale, а не на Cien и със съвсем различни аромати. Отначало цената му беше 3 лв, но в последствие го намалиха на 2,50 лв. и съвсем изчезна.
Много се радвам, че пуснаха тоалетната хартия с овчицата на XXL седмица. Аз само нея купувам.
Аз пък веднъж купих на XXL седмица и се чудих как да я отикам. Беше тънка, късаше се и ако не се лъжа беше двупластова. В Германия на XXL пускат розова с патенце. Тя е четирипластова и е много по-добра.

# 673
  • 1st floor
Има ли шанс да са останали и днес бели мъжки тениски или изкупихте всичките? Simple Smile Някоя добра Люлинска душица, ако е ходила вчера по-късно и е видяла, моля да пише! Simple Smile

# 674
  • Сливен
За тоалетната хартия,по-добре Зева,тази седмица в К. е 8.25лв за 16бр.Ползвали сме и въпросната от Лидл въпреки,че и тя е трипластова е доста по-тънка от Зева и се къса по-лесно.

Общи условия

Активация на акаунт