Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 011
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 615
  • София
някой има ли сандалките от утре ? и може ли да даде размер на стелката за 25-ти номер ? и обувки и сандалки (женски ) да знам да ходя ли да се бия
Детските сандали (Лупилу #25-30) са от четвъртък.

# 616
Днес ми подщушнаха, че в единия Лидл са изкарали вече нещата на промоция от утре и дори почнали да грабят памперсите. Съответно отпраших с мръсна газ и аз и се запасих с памперси и мокри кърпи, нищо че имах останали от предната промоция  Blush Ама според мен не е честно да се изкарват и продават преди датата, на която са определени да са на промоция. кауфланд, например също изкарват още в неделя, но на касата цените се актуализират от понеделник. Не, че много ми пука, защото още днес се възползвах ама наистина не е честно Naughty

# 617
  • Стара Загора
а на плакатите забеляза ли някой  какво да очакваме? Брашно от 2кг и  аз не видях в събота, харесвам го и го ползвам.

# 618
а на плакатите забеляза ли някой  какво да очакваме? Брашно от 2кг и  аз не видях в събота, харесвам го и го ползвам.

Ами няма брашно, както и други от промоциите, понеже има търговци, които купуват с кашони и стекове какво ли не, и то постоянно, и после продават с надценка в магазините си.

# 619
Купували ли сте от четките за зъби? Дали могат да се ползват с накрайници от масовите марки (примерно Орал Б и т.н.) ?

# 620
  • Русе
Купували ли сте от четките за зъби? Дали могат да се ползват с накрайници от масовите марки (примерно Орал Б и т.н.) ?
Купували сме. На самата четка пишеше с кои четки Орал Б е съвместима. Аз лично не бих купила повече такава четка от ЛИДЛ. Писах преди 3 дена защо.
И между другото - от утре в Кауфланд детските четки на Орал Б ще са по 25 лв. Някой пита преди няколко дни за детската четка в ЛИДЛ. Мисля, че за 10 лв., които със сигурност ще се дадат за батерии(ако четката оцелее), не си струва купуването на лидълската.

# 621
Някой да е хвърлил око на грил скарата в Събота- дали ще стават нещата вкусни като на скара, вижда ми се практично това да се отича мазнината в тавичката
А дали скоро ще има комбинирани сандвич/гофретник тостер?

# 622
  • до едно тепе
а на плакатите забеляза ли някой  какво да очакваме? Брашно от 2кг и  аз не видях в събота, харесвам го и го ползвам.

дрехи за по-големите дечица-тениски и къси панталони, маратонки каппа пак за тях и намаление на млечни продукти на другия плакат 25 % ако не се лъжа Thinking
 В нашия лидъл от големите разпродажби почти нищо не беше останало днес, но пък заредихме някои неща от ХХЛ седмицата. В 6 вече бяха наредили Whistling

# 623
да пишат че промоциите им важат до събота! в неделя в люлинския лидл нищо не беше останало от промоциата по левче - стояха празни рафтовете!

# 624
Мен ме дразни, че в неделя на обяд вече половината магазин е празен, защото са прибрани за презареждане кошовете. Рафтовете са опоскани, за да бъдат заредени за понеделник. Да затварят на обяд и да зареждат за другия ден. Много е разочароващо така.

# 625
Днес ми подщушнаха, че в единия Лидл са изкарали вече нещата на промоция от утре и дори почнали да грабят памперсите. Съответно отпраших с мръсна газ и аз и се запасих с памперси и мокри кърпи, нищо че имах останали от предната промоция  Blush Ама според мен не е честно да се изкарват и продават преди датата, на която са определени да са на промоция. кауфланд, например също изкарват още в неделя, но на касата цените се актуализират от понеделник. Не, че много ми пука, защото още днес се възползвах ама наистина не е честно Naughty
От около 2 седмици ми е направило впечатление, че в неделя следобед са наредени вече промоционалните продукти за следващата седмица. Днес още преди 14 часа си напазарувах от ХХL предложенията.

# 626
  • Русе
да пишат че промоциите им важат до събота! в неделя в люлинския лидл нищо не беше останало от промоциата по левче - стояха празни рафтовете!
В нашия магазин в петък вечер беше така, ти се кахъриш за неделя Wink

# 627
  • shumen
При нас не съм забелязала да зареждат от по рано.
Аз утре ще ходя да видя какво ще взема.

# 628
И аз се чудех днес къде са промо кошовете Crazy

# 629
В нашия магазин в петък вечер беше така, ти се кахъриш за неделя Wink
Точно!

Общи условия

Активация на акаунт