Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 007
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Аз вчера ходих към 16ч. и имаше заредени доста неща от ХХЛ седмицата, но не всички. Взех сладолед и моцарела. Нямаше пъстърва обаче Tired Тази седмица мислех да ходя за слънцезащитен спрей, но вероятно ще го отложа за следващата седмица, щом ще има летни дрехи за девойки Crazy
В събота сефтосах дългата рокля - много удобна. Съжалявам, че от същия модел нямаше някакви по-приемливи разцветки, да си взема още една. Надявах се да сваря М от черните панталони до коляното, но само бежови бяха останали Confused

# 631
Мнение за тротинетките, които са от днес?

# 632
  • Перник
...
А дали скоро ще има комбинирани сандвич/гофретник тостер?

При нас имаше в събота - при намалените неща.

Успях да взема боксерки за дребния - много си ги хареса. Като никога имаше малки номера от еластичните панталони, но не си взех, защото материята ми се втори твърде найлонова. За брашно не съм гледала, защото не винаги ми харесва. Памучните тампони верно са ги докарали като шкурка. Предишния пакет бяха значително по-меки. Май ще си трия лака с тези.  Confused

# 633
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Днес след големи колебания взех от кашкавала,който е на пита от 2кг. на Йотови.Голяма дилема беше,но наистина се оказа добър на вкус.Надявам се и като го запичам да се зачервява.Бутнах го във фризера.Благодаря за отзивите.

# 634
  • In transit
Тета, бекона е там! Просто са му сменили мястото. При саламите Пикок на най-горния рафт беше.
Изтървала съм нещо за кашкавала големите кръгли пити...на кой производител трябва да гледам да бъде?

# 635
  • Асеновград
Тета, бекона е там! Просто са му сменили мястото. При саламите Пикок на най-горния рафт беше.
Изтървала съм нещо за кашкавала големите кръгли пити...на кой производител трябва да гледам да бъде?
Йотови -Сливен има само един малък бял етикет никакви други надписи. Кашкавала е много хубав.

# 636
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 bouquet bouquet bouquet bouquet

# 637

Peace bouquet

# 638
Мен ме дразни, че в неделя на обяд вече половината магазин е празен, защото са прибрани за презареждане кошовете. Рафтовете са опоскани, за да бъдат заредени за понеделник. Да затварят на обяд и да зареждат за другия ден. Много е разочароващо така.

Мен също! Вчера отидох след обяд и кошовете посредата просто ги нямаше. Ни стоките от предната седмица, ни от тази  #Cussing out така нищо не успях да напазарувам и да си взема......  Crossing Arms

# 639
Мнение за тротинетките, които са от днес?
От четвъртък са  Peace

# 640
  • Асеновград
Мен ме дразни, че в неделя на обяд вече половината магазин е празен, защото са прибрани за презареждане кошовете. Рафтовете са опоскани, за да бъдат заредени за понеделник. Да затварят на обяд и да зареждат за другия ден. Много е разочароващо така.

Мен също! Вчера отидох след обяд и кошовете посредата просто ги нямаше. Ни стоките от предната седмица, ни от тази  #Cussing out така нищо не успях да напазарувам и да си взема......  Crossing Arms
Явно им е политика, вече трета седмица се случва.Още на обяд разчистват средния сектор с кошове и не вадят нехранителни до следващата сутрин.

# 641
  • Ст Загора
Някой да е видял ролките колко са като брой

# 642
  • Русе
...
А дали скоро ще има комбинирани сандвич/гофретник тостер?

При нас имаше в събота - при намалените неща.
....  
И аз гледах оня ден в разпродажбите някакви тостери със сменяеми приставки.

# 643
Aз ходих да търся щипките ама не съм погледнала, че са от 18-ти май. Някой да е взимал друг път щипки за пране с омекотяваща част от Лидл ? Струват ли си ?

# 644
Щипки два пъти съм купувала, некви лилави и зелени бяха. Тези не ги знам какви са, ама щипки като щипки...ако те устройва цената, вземай. Иначе всички щипки оставят следи...

Общи условия

Активация на акаунт