Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 167 992
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 675
Има ли шанс да са останали и днес бели мъжки тениски или изкупихте всичките? Simple Smile Някоя добра Люлинска душица, ако е ходила вчера по-късно и е видяла, моля да пише! Simple Smile

На Черни връх от сутринта започнаха да връщат тениски.
Пред мене касиерка ги метна при намалените с 30% стоки.
Може и в Люлин да е същото.

# 676
  • Русе
За тоалетната хартия,по-добре Зева,тази седмица в К. е 8.25лв за 16бр.Ползвали сме и въпросната от Лидл въпреки,че и тя е трипластова е доста по-тънка от Зева и се къса по-лесно.
Тя и Цевата вече не е "цвете за мирисане". От години ползвам само нея, но през последната година качеството и се снижи

# 677
  • Сливен
При нас когато връщат дрехи си ги оставят на нормалната цена,може да стоят седмица ,две.Последно засяках бебешките от 26.04 на същите цени както когато ги пуснаха.Явно това с преоценяването си е различно за всеки магазин
Зева ползваме от 2009г постоянно наистина качеството се мени,в момента ползваме купувана от последното намаление в К.,което беше наскоро ,доста е плътна-оранжева е.

# 678
  • Русе
Зева ползваме от 2009г постоянно наистина качеството се мени,в момента ползваме купувана от последното намаление в К.,което беше наскоро ,доста е плътна-оранжева е.
И моята е от тогава и оранжева, но още не съм я разпечатала, щот имам 5 пластова от ДМ Wink

# 679
  • Някъде там
Някой ползвал ли е влажна тоалетна хартия.Никога не съм ползвала и и се чудя?
Хартията с овцата и аз взех,доволна съм.Мокри бебешки кърпи и салфетките за грим също си купих.

# 680
  • Враца
Има ли шанс да са останали и днес бели мъжки тениски или изкупихте всичките? Simple Smile Някоя добра Люлинска душица, ако е ходила вчера по-късно и е видяла, моля да пише! Simple Smile

На Черни връх от сутринта започнаха да връщат тениски.
Пред мене касиерка ги метна при намалените с 30% стоки.
Може и в Люлин да е същото.

[/quote

Защо ги връщат?

# 681
Хартията с овцата и аз взех,доволна съм.Мокри бебешки кърпи и салфетките за грим също си купих.

У нас ползвме от години, за кое точно и се чудиш?

# 682
някой да е купувал сушилника от четвъртък? Стабилен ли е? Има ли достатъчно разстояние между различните редове (и по хоризонтала и по вертикала)?

# 683
  • Някъде там

Дали да взема от ххл пакети,защото не сме ползвали такава до сега и не знам ще я одобрят ли за да взимам толкова много.

# 684

Дали да взема от ххл пакети,защото не сме ползвали такава до сега и не знам ще я одобрят ли за да взимам толкова много.

Ми не. Вземи си единпакет за проба, ако се одобри, имаш цяла седмица за да си вземеш xxl опаковката.

# 685
Аз също харесвам Цева като хартия, но  ми се струва, че заминава много по-бързо. Ние сме свикнали с овцата и само от нея вземам. Понякога на XXL седмица  е кофти качество, наистина..

# 686
Влажната тоалетна хартия ползвам за детето, от сухата му се дразни кожата. Нося с мен навсякъде като пътуваме.
Иначе аз открих тази на Селпак в Метро и съм доволна:

Има различни видове - плътна, по-икономична от Милде, което много развалиха.

# 687
Най-после и аз се добрах до Лидл и забравих за какво съм отишла  Joy. Просто явно съм объркала дните , защото е сега ме подсетихте и за сушилка за радиатор и за маса за балкон , ама те такива рабУти нЕмаше.
Поне огледало си взех , и съм доволна. Чантите ми се видяха грубички / няма как да ги наместя в друга чанта , както ми се искаше и си представях/.
Бекон нямаше. #Cussing outОбикалях и зяпах , дори на хората в количките. Ща не ща , купих пушените гърди.
И два фини млечни шоколада за разкош.
Другото са прозаични неща.
Не видях върнати тениски -за Лидл на Халите иде реч.
ПП Взех и солено масло , много ми хареса , хич не четох състава.

# 688
  • Асеновград
+1 и от мен за влажната тоалетна хартия.Зареждам от нея за детската градина за малкия.Държи си я в гардеробчето в кутия . Удобна ми е когато пътувам за мен. XXL тоалетната хартия няма разлика с обикновената като качество или поне тази която съм взимала. Довечера ако остане време ще трябва и аз да се разходя за памперси / май няма скоро да спрем да слагаме нощем/ и за двата вида тоалетна хартия.

# 689
някой да е купувал сушилника от четвъртък? Стабилен ли е? Има ли достатъчно разстояние между различните редове (и по хоризонтала и по вертикала)?
Ползвам го от години, закупен от лидл. Най-удобното нещо. Стабилен, побира много, подвижен и не заема място. Препоръчвам с две ръце

Общи условия

Активация на акаунт