Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 780
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 165
Днес при нас имаше сладко от диви ягоди на РС. За това ли питахте напред? newsm78

Да,на мен много ми хареса

# 166
Днес при нас имаше сладко от диви ягоди на РС. За това ли питахте напред? newsm78

Тези сладка имат само един недостатък-свършват бързо  Sad
Аз съм любител на тахана и пробвах и лидълския. Точно за две дози хумус ми беше.
Предпочитам пълнозърнестия на Тръндеви.
А и  , като нямам , меля си сусамец .
Пак да питам за лед лампите , явно няма интерес и утре ще се сдобия и после...принцеса  angel008

# 167

И на мен. Peace Мисля, че някой сподели, че го няма вече, та затова днес специално погледнах. Peace

# 168
Зехтин в Била утре..с 25 %  надолу.

# 169
  • have faith and be patient ..
някъде останали ел. стъклочистачки ? докато се завърна от странстване и са свършили .. звънях на тел-а - изчерпани естествено  #2gunfire

# 170
Вчера гледах при нас имаше 7-8 бр. Но утре съм в София, мога да проверя в събота евентуално  newsm78

# 171
  • София
Ходих в Лидл - Гоце Делчев.  Сламки нямаше (въобще нямаше такъв етикет), питах и ми отговориха, че не предлагат сламки.  Shocked
Формил концентрат за цветно също нямаше. Crossing Arms
За козметиката на Сиен. Доволна съм от кремовете за ръце и за крака,  кремовете с Q10, Creamy Oil Wash от медицинската серия, лакочистител син, серията с кератин шампоан и балсам, дезодорант рол он със зелена капачка (против изпотяване ми вършеше добра работа, но ми направи много петна по фланелките),  балсам за устни Cien Care, интимен гел. Я! Доста неща станаха.
Не съм доволна от тампоните за разгримиране.
Според мен памперсите и бебешките мокри кърпички са добри продукти и заслужават да бъдат на първа страница.

# 172
Зехтин в Била утре..с 25 %  надолу.
Скрит текст:
Ти пиши кога ще има кафе

# 173
Що? То кат кило чоризо стана...скъпооооо

# 174
  • Козлодуй
И в нашия Лидл няма сламки даже си мислех че нещо сте объркали магазина или темата Simple Smile

# 175
Преди имаше-до пликовете за храна,боклук,еднократните пластмасови неща,кибрит,чорапи( дребен се кефи на комбинацията от продукти на този регал-кибрит и течност за запалване,чорапи и пликове...) Имаха освен цветните обикн.сламки и едни по-широки черни,но те изчезнаха отдавна.

# 176
Това за сламките и мен ме изненада..

# 177
  • have faith and be patient ..
Вчера гледах при нас имаше 7-8 бр. Но утре съм в София, мога да проверя в събота евентуално  newsm78

тете . ай плс асл !! Simple Smile)) ако има можеш ли да ми закупиш и пратиш ? или пиши ми на лично ако мернеш или който и да е ..
ей от тоя телефон ме заблудиха ,че вършат работа - питаха ме от кой град съм , малко пауза имаше (сякаш търсеше наистина ) и после дежурното "съжалявам госпожо , продуктът е изчерпан "  #2gunfire

# 178
  • Бургас

тете . ай плс асл !! Simple Smile)) ако има можеш ли да ми закупиш и пратиш ? или пиши ми на лично ако мернеш или който и да е ..
ей от тоя телефон ме заблудиха ,че вършат работа - питаха ме от кой град съм , малко пауза имаше (сякаш търсеше наистина ) и после дежурното "съжалявам госпожо , продуктът е изчерпан "  #2gunfire
Ще проверя и аз дали има при нас Wink

# 179
Нов каталог все още няма, нали така?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт