Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 213
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 780
Да, за Люлин. Ходете до Западен парк, там е по-заредено

в 7 без 5 имаше поне 20 човека чакащи. На сандалите стана голяма борба.
В Люлин ли? Сега имаше също доста хора ,но нямаше от тези сандали.Попитах една от служителките и ми каза,че са заредили това което са им доставили.

# 781
  • София
Да, за Люлин. Ходете до Западен парк, там е по-заредено

в 7 без 5 имаше поне 20 човека чакащи. На сандалите стана голяма борба.
В Люлин ли? Сега имаше също доста хора ,но нямаше от тези сандали.Попитах една от служителките и ми каза,че са заредили това което са им доставили.
По-късно ще отида до там.Дано има заредени от този модел и да са останали 😁

# 782
  • Враца
Маратонките Kappa здрави ли са?

Не ми харесват Лидлските термо чанти,
дебна ги от миналата година и не успях да си харесам,
скоро си купих тази:
http://www.decathlon.bg/p/8384190_khladilna-chanta-za-prekhodi-l … lts=307#/11-235-_
изключително доволна съм!  Peace

# 783
Мнение за http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=60810 иска ми се да заменя надуваемите матраци с такива за по кратко преспиване в палатка.Но пък им се чудя дали са удобни за спане в предвид че са по тънки.

имам такъв на друга марка от специализиран магазин /у нас екипировка да искаш  Crazy / - първият ми кошмар беше изкарването на въздуха след като веднъж е надуто, а вторият, че сравнително бързо спря и да се самонадува - остава едно такова мекаво и никакво

последно в Декатлон ходих миналата седмица - имаше прилични термо-чанти и термо-раници

# 784
  • Асеновград
Мнение за http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=60810 иска ми се да заменя надуваемите матраци с такива за по кратко преспиване в палатка.Но пък им се чудя дали са удобни за спане в предвид че са по тънки.

имам такъв на друга марка от специализиран магазин /у нас екипировка да искаш  Crazy / - първият ми кошмар беше изкарването на въздуха след като веднъж е надуто, а вторият, че сравнително бързо спря и да се самонадува - остава едно такова мекаво и никакво

последно в Декатлон ходих миналата седмица - имаше прилични термо-чанти и термо-раници
Благодаря, значи си оставаме на матраците  bouquet

# 785
Вкличх се в битката и аз сандали и пантофки за мадамките взех и тениски. Само дето големия бой беше за момчешките работи. За малките взех миналогодишните сандали с пеперудки, на каката от розовите, но може би ще ги сменя...

# 786
Здравейте! Върнах няколко страници назад, но не видях да сте обсъждали ел.четките за зъби. Ако се повтарям все пак, моля да ме извините. Питането ми е дали тези глави за четката стават за другата им ел.четка от този тип - http://promocii.bg/elektricheska-chetka-za-zabi. Моите са на свършване, та се оглеждам да видя дали няма да ги пуснат.
Някакви отзиви за детската ел.четка дали имате? 

# 787
Дрешките са супер уголемени. За първи път се случва... Една и съща марка, и друг път съм купувала, обаче сега са прекалили. Няма да ги връщам, то едва ли ще има нещо останало, но ме е яд много.

# 788
Подметката на сандалите за момичетата много ли е твърда? Миналата година това ме отказа да купя от тях и сега още се чудя. Тениските щом казвате, че са уголемени ще ходя да взема сигурно.

По назад питахте за Капа маратонките. Не съм доволна. Преди две години аз и ММ си взехме - моите подметките се изтъркаха и пробиха, на ММ се разлепиха и скъсаха  за 1 месец. От тогава даже н еги поглеждам техните.

# 789
  • Бургас
Най-после дрехи за девойки Mr. Green Всичко ми хареса, мъжът ми ще се побърка Joy

# 790
  • София
За пореден път пиша за маратонките Каппа - на моите им се сцепи подметката на втория месец.

# 791
Скрит текст:
За пореден път пиша за маратонките Каппа - на моите им се сцепи подметката на втория месец.

пфу, купих три чифта от май мол преди месец /още са по кутийте/  Twisted Evil

# 792
Здравейте!
Минах сутринта през магазина - не ми се е сторило само на мен, че тениските са уголемени. Имам 110/116 пак на същата марка и вече са къси. Тези 98/104 по-скоро бяха реални 110/116. Обаче все по някоя не ми хареса от сета и не купих. В LC Waikiki има тениски на 6 лв. - вчера гледах.
Отворих кашанона да видя Тротинетката на две гуми - ММ не хареса гумите, твърди са. Не са силиконови.
Отивам на витрината с риба и вътре беше абсолютно празно.
Харесах си маратонките мрежестите от другата седмица - дано се добера. Умброто от миналата година не е мръднало, цяло лято ги носих и прах.
Публикувана от: Дидка-бандитка твоите мрежести ли бяха дето им се сцепи подметката?

# 793
  • София
Скрит текст:

пфу, купих три чифта от май мол преди месец /още са по кутийте/  Twisted Evil

Аз имам оттам купувани - малкия футболист ги смазва от игра, нищо им няма. Имам чувството, че тези в Лидл и Кауфланд са специално шити за промоциите им.  Mr. Green

А сандали за големи деца дали ще има? Ама то какво ли питам като 36 номер момчешко май липсва  newsm78

# 794
Ооо, това за Kappa-та е тъжно  Confused Някой друг да има по-позитивни наблюдения? Харесах си сребристите...

иначе и моите умбро не са мръднали грам.

Общи условия

Активация на акаунт