Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 169 460
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 825
  • Точно където трябва
За първи път се опитах да купя дрешки за детето...то била голяма лудница. Дали е възможно да пуснат още или нямат такава практика? Търся от тениските за момиче 98-104. Ако някой е взел и не е уцелил размер, моля да ми пише.

# 826
  • Асеновград
За първи път се опитах да купя дрешки за детето...то била голяма лудница. Дали е възможно да пуснат още или нямат такава практика? Търся от тениските за момиче 98-104. Ако някой е взел и не е уцелил размер, моля да ми пише.
Мини днес или утре пак ,снощи вече връщаха в нашия магазин.Ще се изненадаш какво количество  и размери ще са се появили. Само след ден кошовете се напълват пак от върнати дрехи.
Снощи при нас имаше купища сандали и за момичета и за момчета, и поне 20 тротинетки от двата вида.Както и доста кутии Lego.

# 827
  • Велико Търново

Аз ще връщам днес момичешки блузи 98-104, но съм в Търново. Размерите бяха доста уголемени този път  и ми трябва 86-92.

# 828
  • София
Снощи в Sofia Ring mall имаше много детски дрешки, обувки, тротинетки, лего.
Но се разочаровах, защото нямаше никакви плодове и зеленчуци, а за това отидох.

# 829
  • have faith and be patient ..

Аз ще връщам днес момичешки блузи 98-104, но съм в Търново. Размерите бяха доста уголемени този път  и ми трябва 86-92.

да , и аз това установих , но винаги гледам първо отворените и разхвърляни дрехи , проверявам поне единия номер -  86/92 или 98/104 на око и преценявам кое да търся в купа  , вчера наистина бяха уголемени и си взех 86/92

# 830
  • Велико Търново
Вчера сутринта бързах за работа и при толкова народ, реших да не отварям. Вечерта все пак намерих номера, който ми трябваше.

# 831
  • София
Тениските за момиче, които бяха от 18,05, наистина са уголемени.

Дъщеря ми е висока 128 см и размер 110/116 и пасна отлично  Peace

# 832
  • Бургас
При нас снощи беше опоскано почти всичко от ХХЛ седмицата Rolling Eyes Успях да взема моцарела, сладоледи и още малко пици. Да похваля пилешките дробчета, май не бях взимала досега, бяха добре почистени и много вкусни станаха Crazy
Маслото РС много странно е без цена на рафта. В неделя взех, беше 1,33, снощи вече беше 1,79. Беше ли на промоция миналата седмица, че не си спомням, а леко ме дразнят с ежедневните разлики в цените.

# 833
Вчера вечерта ходех ме с детето за сандали, че сутринта не успяхме да минем. Сандалите бяха доста тесни и едвам си навря крачето в един номер по големи от нейните, не ги взех ме. От тениските за момичета нямаше нито един комплект останали, даже отворени за да ги видя Crazy, за момчетата имаше, както и панталонки, клинове, балеринки. Само хранителни стоки купих. Другата седмица ще се ходи рано сутринта за рокли.

# 834
  • shumen
И аз ходих с него вчера след обяд за сандали,ама нъцки.Бяха останали само бебешки номера.

# 835
във Варна Владислав съм забелязала ,че много бързо се изкупуват момчешките стоки , на него куп има най-много майки и разхвърлянки , явно района е мъжки  Mr. Green Mr. Green

# 836
  • София
Димяни, сребристи сандали имаше снощи на Опълченска, но не съм гледала номера.  Peace

Купих си мокри кърпи, влажна тоалетна хартия, сладолед на клечка, от големите кофи с крем.  Heart Eyes

Взех си и кокосова палма. Има ли някакви особености при отглеждането ѝ, че вече уморих две?  Confused

# 837
  • София
Кристи, ементала и аз го харесвам  Blush
Както и влажната тоалетна хартия  Peace вчера забравих за сладоледите на клечка, а уж ги бях планирала..... Но сандалите станаха на моята девойка, доволна съм. И тя си ги хареса, каза че била мацка с тях (от сребристите взех)

# 838
  • Някъде Там
Кристи, ементала и аз го харесвам  Blush
Както и влажната тоалетна хартия  Peace вчера забравих за сладоледите на клечка, а уж ги бях планирала..... Но сандалите станаха на моята девойка, доволна съм. И тя си ги хареса, каза че била мацка с тях (от сребристите взех)
Може ли снимка на тази влажна тоалетна хартия Simple Smile следя че пишете за нея да я видя и аз да я пробваме Simple Smile
мерси  bouquet

# 839
е , те бяха с лепки и проблема с теснотата при пръстчетата го няма ... но пусти му големи номера , не можаха от 23/24 да започнат ... #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт