Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 074
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 170
В нормалните бели държави, бельо не се връща или заменя. Тук в рамките на един месец може да си ходиш с него, след което да го върнеш. За мен е неприемливо да се връщат стоки от този тип.  Naughty

Е, как ще ходиш с него цял месец?! Нали трябва да се върне с етикета.
Отделно - когато отивате в друг магазин с цел да купите бански, не пробвате ли? И не винаги купувате това, което сте пробвали.
Ми то е същото като да го пробвам у дома и после да го върна( каквато е политиката на Лидъл).

# 1 171
И моята логика беше същата ама не ми се спореше повече, всеки си има убеждения. Излиза така, че тя не би купила бельо или бански от магазин, където има пробни, защото ще са пробвани 100%. Ама щом я влече...

# 1 172
Тя е той Grinning

# 1 173
Е, как ще ходиш с него цял месец?! Нали трябва да се върне с етикета.
Специално в ЛИДЛ, не си длъжен да върнеш стоката с етикета. Може и да не е в оригиналната опаковка. Единствено ти искат касова бележка.  Peace
Не знам...сигурно имам изкривено мислене. Всеки сам си решава какво и от къде да купи. Аз също никога не бих купил носени дрехи на кг. Сега гледам, че са доста актуални и винаги се извиват опашки пред магазините в които ги продават. И не съм тя, а той, но както и да е. Не желая да влизам в спор. Просто споделих мнение. Simple Smile  

Последна редакция: вт, 30 май 2017, 23:47 от hanavi

# 1 174
Извинявам се  Laughing Верно ако беше жена спорът щеше да падне на друго ниво  hahaha Лека вечер!

# 1 175
  • shumen
Аз днеска ходих и взех очила за плуване,карначе ХХЛ и още няколко неща и на касата оставих 30 лева.

# 1 176
Аз съм разправяла как една "дама" връщаше рано сутринта отворена бутилка олио. Миришело й лошо. Персонала се разправяше с нея, че редовно връща отворени храни. Взеха й го, нищо че не им беше приятно и я коментираха( С нея коментираха, не зад гърба й)
Аз веднъж върнах развалена размразена риба. Беше наистина развалена. Но някак си...безалкохолно, олио ит .н. ... не бих връщала...защото не ми харесва...
Не знам
Имаме права, но някак си има и нужда от морал.

# 1 177
  • софия
Само веднъж съм връщала храна и не смятам, че имам липса на морал. Мухлясали кестени. И тях нямаше да върна, сигурно, но се ядосах, защото около седмица преди това се коментираше, че са такива и беше изпращан сигнал. Когато ги купих, очаквах, че мухлясалите са изтеглени от магазините. Да, ама не. Е, айде, но не съм им кофата за боклук, че и да плащам на всичкото отгоре!

# 1 178
  • София
Харесвам Лидл заради политиката им на връщане. Тя е полезна и за тях, защото получават обратна връзка за нехаресваните и некачествени неща. Но че има хора без морал, не може да се отрече. Още не мога да забравя онези бели ползвани дамски бикини в коша миналата година... И бяха с етикета !?!  #Crazy

# 1 179
  • до най-прекрасния мъж
Когато стоката е развалена,  ОК.  Но да върнеш храна,  защото не ти е по вкуса,  не съм ОК. В крайна сметка всичко това го плащаме потребителите,  защото си е калкулирано в цената. Никой няма да търпи загуби,  въпреки политиката си.
За върнатите ползвани бикини  Sick.  Не би трябвало персоналът да ги допуска до повторна продажба.  Могли са да ги бракуват.
Ако ми се е налагало да меря бельо /бикини,  бански/,  винаги го правя върху моето.  Едва след като изпера,  тогава обличам на голо. Само сутиени меря директно,  но после заминавам веднага в банята.  Първо са ги шили,  после опаковали,  кой знае колко ръце са ги пипали в магазина. Не мога да си представя какъв трябва да си,  за да носиш непрано ново бельо, пък и да го върнеш после.

# 1 180
Имате ли впечатления от пушените пуешки бутове във вакумна опаковка?

# 1 181
  • Перник
По света има практика satisfaction guaranteed - ако не ти хареса това, което си купил можеш да върнеш празната опаковка и ти връщат парите. Смятам, че всички се досещаме защо в България няма такава практика  Wink Иначе, да, калкулирано е в цената.
За връщането на носени известно време дрехи - четох преди време статия, която "съветваше" как да имаме постоянно нови дрехи, без да харчим пари - отиваш в мола, в магазините на чуждите марки (там било най-безпроблемно връщането), пазаруваш си каквото ти трябва, носиш го внимателно, без да махаш етикета и в рамките на един месец връщаш и си вземаш други дрехи  Rolling Eyes
Ми, изобретателен народ сме  Crazy

# 1 182
  • Сливен
Не сме го изобретили ние,в доста американски филми са го показвали.Купува героинята скъпа рокля не и маха етикета и след купона я връща в магазина.

# 1 183
За върнатите ползвани бикини  Sick.  Не би трябвало персоналът да ги допуска до повторна продажба.  Могли са да ги бракуват.

Може милата дама да ги е занесла, да ги е сменила и на касата да е казала "Аз смених стоката" и да ги е оставила в коша без някой да забележи. (това са само мои догадки)

# 1 184
Здравейте, купих си синьо дънково яке преди няколко дни и го изпрах. Пусна в пералнята синьо и се притеснявам дали няма да ми цапа тениските. Предимно бели и светли са? Имате ли опит, да споделите?

Общи условия

Активация на акаунт