Лидл- 103- Гергьовско- първоюнска /02.05 - 31.05/

• 168 612
  • 1 258
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Сливен
Ризката на цветя хубава ли е?

# 1 201
  • Sofia
Роклите са до коляното, но аз съм с дълъг крак. Взех зелената и вече я разхождам. Леко се отпусна. По-голяма щеше да е торбеста. Бялата риза, сякаш можеше да е една идея пи-дълга. Зеления панталон. Точно по мен е, без да е опънат. Като се отпусне ще е добре.

# 1 202
Пътувам къмто лидл и аз...

# 1 203
На мен са ми над коляното роклите, а съм само 170 см

# 1 204
  • София
На мен са ми над коляното роклите, а съм само 170 см
Хм, аз съм 166-7, занчи може и да са ми добре.

# 1 205
Взех си два чифта къси панталонки едните до коляното, другите по-къси един и същи номер, но имат разлика 2см и ще връчам едните, иначе мислех да си остана и с двата чифта ако има довечера може да го заменя. За първи път си купувам панталони от лидл и немога да кажа кои отговарят и кои не. Дано съм ви била полезна Peace

# 1 206
Виждам мого сте се сдобили с ленени дрешки. Някой да напише чист лен ли има ли и памук или някаква друга материя, т. е дали е смес, че само лен - не ща. И отговарят ли си на размерите?

# 1 207
  • Sofia
Лен и памук са.
И аз съм 170см и роклята ми е 2-3 пръста над коляното, което за мен е ОК.

# 1 208
Лен и памук са.
И аз съм 170см и роклята ми е 2-3 пръста над коляното, което за мен е ОК.
newsm10 Благодаря, значи сме и еднаква височина, дано остане нещо до довечера...

# 1 209
  • Някъде там
Виждам мого сте се сдобили с ленени дрешки. Някой да напише чист лен ли има ли и памук или някаква друга материя, т. е дали е смес, че само лен - не ща. И отговарят ли си на размерите?
На инфото в приложението пишеше смес от лен и памук.
Ще ходя по-късно,дано има останали неща.

# 1 210
  • София
Минах набързо тая сутрин и забърсах само едни къси панталони - зелените, като никога си отговарят на номера и са ми точни. Всъщност отидох за топ, но не ги одобрих, твърде прозрачни и разтегливи за тая цена.
Дългите панталони са ми къси - аз съм 1,75 м. Роклите - почти не бяха останали и нямах време да ровя.

# 1 211
  • Перник
Аз имам ленена рокля от миналата година (синьо-бяло райе). 170 см. съм и ми е малко над коляното. Размерът е 36.

# 1 212
Стока имаше при нас. Забърсах два ленени потника-зелен и светло син, един шарен дълъг, зелен панталон.

Потниците са СТО процента, повтарям сто! процента лен, тоест-само лен. Не знам за кое говорите, че имало и памук, вероятно за роклите.. Дългият шарен ленен потник има и еластична нишка , другите - нямат.

Панталоните са два модела. С ластика не стават Mr. Green Широко горе, широко долу, тип Чарли Чаплин за ръст от 160 санта. виж другите са друга бира - отдолу стеснени, та по-стават. На кръста са ми много широки, стои грозно като се пристегне коланчето Thinking ще се огледам довечера и ще реша. Надолу, по кълки и прасци са ми идеални. Но за теснокръсти булки проблемът с колана горе си стои  Peace

Иначе като материя много приятно се усеща по кожата Heart Eyes

# 1 213
Аз взех дълъг шарен топ и е 100% лен. Ще видя в нас как ми стои, но беше единствен от този десен и се надявам да ми стане. Много е приятен като материя.

# 1 214
Приятен е, да, ама много дълъг. Той като рокля направо...аз май ще го запасвам леко, да стои изтърсено, нещо такова...иначе трябва един колан да му върща и да го разхождам като рокле...

Общи условия

Активация на акаунт