Как тренирам -20 тема

• 61 486
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Момиченца, смятам да се изсили към залата след малко и нещо се замислих  Grinning Иска ми се да направя една хубава тренировка за долна част, с клекове,  вървящи напади, мъртва тяга, обаче не знам как е подходящо да се структурира.
Мисля нещо такова:
Клек
Напади
Бедрено сгъване
Лег преса с и без разкрач
Мъртва тяга с изправени крака
И ако имам сили - cable kickback
Нещо такова ми се върти в главата ... Как мислите?

Мъртвата тяга е добре да се прави в началото на тренировката, тъй като е базово и тежко упражнение  Crazy

Аз за долната част имам следната структура:

1. Клек с леки тежести
2. Мъртва тяга с тежести (аз лично слагам повече тежести)
3. Kickback на машина с тежести (за да стане дупето като тези в Инстаграм... трябва доста тежест), заедно с упражнението за вътрешната част на бедрата
4. Сгъване на задните бедра с тежести
5. Бедрено разгъване от седеж
6. Разтваряне на бедрата от седеж

За загряване, харесвам много нападите върху пътека  Flutter

# 121
  • WonderLand
И вчера и днес тренирах. Вчера само 11 мин HIIT, днес пълна тренировка за цяло тяло 20 - 10 - 5. Най-хубаво ми е сутрин да тренирам на гладно, но като правя тренировката си тогава после през целия ден ям много. Не се тъпча, ами съм си направо гладна. Пример днес: Сутринта изпих едно кафе с мляко и тренирах към час. После обядвах пилешки дреболии + голяма салата + бананов сладолед ( пасирани замразени бананани с какао).  3 часа по-късно пак ме налегна глад, изядох една малка сусамка, после 2 пълнозърнести филийки със сметанов крем с надеждата да ме заситят , но не би, бяха последвани от 1 пилешко бон филенце на скара и пак бях гладна, та се довърших със шепа белен слънчоглед и една вафла  Embarassed. Сега като че ли успях да заситя глада докато дойде време за вечеря, но тая храна много ми се вижда. Вярно, че не съм закусвала, но пак... та се чудя какво да правя и как да се храня. Уж гледам да не хапвам бързи въглехидрати, ама то с тоя глад... При вас как е?

# 122
И АЗ ИМАМ ТАКИВА ДНИ,ДРЪЖ СЕ  Hug

# 123
  • Бургас/Пз
Ох, не ми говорете за ядене, че напоследък съм все в прегрешение - я с виното, я със сладкото. Ама пусто като седна на маса хич не ми върви да съм само на вода.

Аз днес съм на бицепс и гърди и крака предна, задна част и дупе. От онзи ден имам ужасна мускулна треска от напади, направо не знам днес как ще се движа.

# 124
  • У Диспансера ...♥♥♥
Когато тренирам сутрин, и аз после цял ден нямам наяждане  ooooh!
Иначе за крака напади с вървеж натоварват доста, български клек, и скок със клек .

# 125
A някой може ли да даде съвет как избира килограмите за пудовките, дъмбелите и тежестите за крака?  Rolling Eyes

# 126
A някой може ли да даде съвет как избира килограмите за пудовките, дъмбелите и тежестите за крака?  Rolling Eyes
-пудовка минимум десятка за начало  Peace
-дъмбели-регулеруеми-от 4 до 10-15
-тежести за крака -колкото са по-тежки-по-добре-аз за съжаление имам от 1кг.

# 127
  • София

Зависи за какво ги ползваш.
Аз ползвам пудовки от 8 и 12 кг.

суинг с една ръка правя с голямата пудовка.
Тяга на един крак със 17 кг лост, мога и с повече.
Мъртва тяга с 40.

Правя нещо, което не знам как се казва - нещо като глутеус ритник, но коляното остава сгънато. В сгъвката му слагам 18 кг дъмбел.
6 кг дъмбел обаче са ми много са бицепс.
За ренегатско гребане на един крак ми трябват поне 10 кг.

# 128
Уау момичета, изплашихте ме  Grinning
Аз се колебаех между 6 и 8 кг за пудовка  Laughing и то да я използвам за двете ръце  ooooh!
Така с тези големи тежести не стават ли много големи и напомпани и мускулите? Аз сега тренирам с едни гирички, ох срам ме е, по 2 кг гиричката... baby_neutral
А за краката, понеже са ми по-силни доста от ръцете, наистина се колебая за килограмите...може би наистина около 2 кг. на тежест ще са ок... newsm78

# 129
И а з съм с 2кг.за ръце,но понякога повдигам децата 10 и 14кг... и на крака съм ги вдигала...по до бр е недей за крака,прасците стават мн големи..

# 130
  • Lost in a fairytale ...
Мила, 2кг. не са ли ти малко?
Аз правя бицепс с 5кг. И много повторения, че ми се напомпва доста и не ми харесва, трицепс с около 6-7, само рамо правя с малка гира, но не зная колко кг. е. За крака пък е ужасно малка тежест  Rolling Eyes
Днес направих много добра тренирока за долна част, само дето вече не усещам натоварването в глутеуса.  Трябва да започвам клековете, но имаше някакви деца по лостовете и не ми се щеше да се бутам при тях  Mr. Green

# 131
Ами при мен ръцете са доста слаби и 2 кг. дори ми идват повече за много повторения при упражнения за рамената...Но аз тепърва започвам, надявам се с постоянство да подобря тази работа  Praynig

# 132
Кой с какви килограми работи е много относително, първо не са ясни упражнения, повторения, дали техниката е правилна и т.н. Трябва да се вдигат постепенно и то когато усетиш, няма нещо от сорта на: тези кг са ти малко или много. Особено пък тук, където само пишеш 1 пост, няма как някой да ти каже с какви кг да работиш. Всичко е строго индивидуално, а и с по-малки кг може да се тренира, просто трябват подходящите упражнения.
А на кой колко ще му се напомпат мускулите пък съвсем не може да се говори и обобщава. Аз вдигам с възможно най-големите кг, които са по силите ми в момента и се старая с всяка тренировка да ги качвам, но съм далеч от "напомпана и груба". Моля ви, не плашете жените, че тежестите ще ги превърнат в културисти. Naughty

# 133
  • София
Тренирам с 2кг и 3 кг и вече мисля , че съм стигнала ниво , за да си купя и 5 кг.
Момичета има ли някакви упражнения за отслабване на коленете.Ужасни колене имам , като павета , толкова много мазнина и не мърда от там.Корем нямам , даже плочки се показаха , но коленете са ми много грозни.

# 134
  • Lost in a fairytale ...
Кой с какви килограми работи е много относително, първо не са ясни упражнения, повторения, дали техниката е правилна и т.н. Трябва да се вдигат постепенно и то когато усетиш, няма нещо от сорта на: тези кг са ти малко или много. Особено пък тук, където само пишеш 1 пост, няма как някой да ти каже с какви кг да работиш. Всичко е строго индивидуално, а и с по-малки кг може да се тренира, просто трябват подходящите упражнения.
А на кой колко ще му се напомпат мускулите пък съвсем не може да се говори и обобщава. Аз вдигам с възможно най-големите кг, които са по силите ми в момента и се старая с всяка тренировка да ги качвам, но съм далеч от "напомпана и груба". Моля ви, не плашете жените, че тежестите ще ги превърнат в културисти. Naughty
Аз не видях някой да е казал "тези килограми са ти малко или много", още по-малко да са правени някакви обобщения кой колко ще се напомпа Peace

Аз вчера, нали се оплаках,  че не усещам натоварването в краката и дупето - е днес го усещам и то доста  Laughing Вечерта ходих пеша около 3 км. с бърза крачка и днес едва станах от леглото, хахах,  а мислех да направя някой друг клек  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт