Как тренирам -20 тема

• 61 485
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
 bouquet

# 106
При горния скрипец и при набиранията не се активират съвсем еднакви мускули, затова трябва да се правят и двете. Може да имаш сили да издърпаш собствената си тежест на скрипеца, но да не успяваш да се набереш.
И аз да се "похваля": лицеви едвам-едвам правя нормални, за набирания да не говорим - ако не съм уморена може да успея едно и то с тесен хват, като наблягам на бицепса. ooooh! Тежестите ги увеличавам, но това не се отразява особено на този тип базови упражнения. За да се "покорят" трябва да се работи точно по тях, според мен, не да очакваме повишената сила в друг упражнения да ни помогне. Кофички правя на асансьора, но като се опитам сама нямам баланс, защото нищо не ме подпира. newsm78

# 107
Аз днес ще правя само кардио,имам проблем с кръста от 3дни ,вчера кляках с тежести и днес е мн зле,не мога дА се навеждам....мислех да не правя. Нищо,ама имам нужда от раздвижване,но няма да си давам зор.
Какво да го правя тоя кръст,идеи? Дали не съм го нАтовАриЛа мн,нА моите 78кг.

# 108
Аз днес ще правя само кардио,имам проблем с кръста от 3дни ,вчера кляках с тежести и днес е мн зле,не мога дА се навеждам....мислех да не правя. Нищо,ама имам нужда от раздвижване,но няма да си давам зор.
Какво да го правя тоя кръст,идеи? Дали не съм го нАтовАриЛа мн,нА моите 78кг.
С колко килограма клякаш? Аз съм 72кг и мен вчера също ме боля кръста докато клякаш.. Защо не пробваш на бенч-преса да клякаш? Там дали няма да е по=изолирано движението? newsm78

# 109
Правя го в къщи,това бенч преса ще проверя какво е,с малкия син 9-10кг.

# 110
  • У Диспансера ...♥♥♥
По колко клека правиш. Аз правя с по 30 кг, 4х15 и до сега съм нямала проблеми с кръста.
А бенч пресата е това мисля
Скрит текст:

# 111
Нали съм начинаеща още за сега,от 5г някъде не.съм тренирала и с качените кг,не мога да правя което преди ,само една серия.с малкия и 2 серии с гири,но не.съм успяла както трябва да клекна нещо с малкия...държах го по корем...абе направих си кардиото ,за довечера ще видя кво...

# 112
  • У Диспансера ...♥♥♥
Нещо неправилно ако си клекнала, и си натоварила кръста . Гледай внимателно за техниката, от личен опит го казвам .

# 113
Така мисля и аз ,че е неправилно...

# 114
  • София
Така мисля и аз ,че е неправилно...

Да не отлепяш петите от пода при клякането?

# 115
  • Lost in a fairytale ...
Момиченца, смятам да се изсили към залата след малко и нещо се замислих  Grinning Иска ми се да направя една хубава тренировка за долна част, с клекове,  вървящи напади, мъртва тяга, обаче не знам как е подходящо да се структурира.
Мисля нещо такова:
Клек
Напади
Бедрено сгъване
Лег преса с и без разкрач
Мъртва тяга с изправени крака
И ако имам сили - cable kickback
Нещо такова ми се върти в главата ... Как мислите?

# 116
Аз днес тренирах за бедра,крака като цяло,корем и кардио малко...давам полека ,че с тоя кръст мале...
Утре ми е гръб,ръце ,гърди ,дупе хаха и кардио...

# 117
  • Lost in a fairytale ...
Ая, би ли споделила какво прави за бедра?

# 118
Повдигане на дупе(ще ме извиниш,но не знам как точно се казват)
На един крак подскачаш напред без да докосваш земята го сваляш и на страни го повдигаш ипак напред...
На 4 крака свиване и повдигане назад и в страни
Клекове и напади не.мога да правя за сега
На кроса на по висока степен също се товарят

# 119
  • София
Момиченца, смятам да се изсили към залата след малко и нещо се замислих  Grinning Иска ми се да направя една хубава тренировка за долна част, с клекове,  вървящи напади, мъртва тяга, обаче не знам как е подходящо да се структурира.
Мисля нещо такова:
Клек
Напади
Бедрено сгъване
Лег преса с и без разкрач
Мъртва тяга с изправени крака
И ако имам сили - cable kickback
Нещо такова ми се върти в главата ... Как мислите?

Това се нарича римска тяга и няма да ти помогне за краката.
Замисляла ли си се за китайски столче?
Или за изотоничен полуклек?

Общи условия

Активация на акаунт