Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са трите компонента на триъгълника, символизиращ човешкото здраве?
Какви са съветите на жените към жените за тренировка?
Какво представляват BCAA и какви са ползите от приема им по време на тренировка?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са трите компонента на триъгълника, символизиращ човешкото здраве?
-
Какви са съветите на жените към жените за тренировка?
-
Какво представляват BCAA и какви са ползите от приема им по време на тренировка?
-
Какви промени настъпват в тренировъчния режим с настъпването на пролетта?
-
Какви са препоръчителните схеми за тренировка на мускулни групи и как мога ефективно да разпределям упражненията за различни мускулни групи по време на тренировка във фитнес?
Тежестите ги увеличавам, но това не се отразява особено на този тип базови упражнения. За да се "покорят" трябва да се работи точно по тях, според мен, не да очакваме повишената сила в друг упражнения да ни помогне. Кофички правя на асансьора, но като се опитам сама нямам баланс, защото нищо не ме подпира.
Иска ми се да направя една хубава тренировка за долна част, с клекове, вървящи напади, мъртва тяга, обаче не знам как е подходящо да се структурира.