Как тренирам -20 тема

• 61 430
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас/Пз
Тае-бо и на мен ми харесва, но просто нямам удобна зала.
Надявам се скоро поне на канго да почна да ходя, ама и там трудно ми се получава.
След вчерашната тренировка май ще трябва да помисля нещо за моето разделяне на групите. Нещо не ми се получават нещата с такава голяма пауза по 7 дни.  newsm78

# 61
Аз щях да ходя на тапаут, но инструкторът духнал нанякъде и може изобщо да няма повече. Та ще пробвам и аз на тае бо  Laughing Още идния понеделник.

Иначе днес ще спортувам в обедната почивка. Ще правя рамо, малко трапец и корем. Хич не ми се тренира така, ама нямам избор днес конкретно. Не знам какво ще се получи, но по-добре лоша тренировка, отколкото никаква.

# 62
  • Бургас/Пз
Момичета, какво мислите за тренировките през ден 4 пъти седмично - примерно понеделник, сряда, петък, неделя. Обаче пък следващата седмица ще се паднат вторник, четвъртък и събота - което е три пъти и не знам как да построя програмата.
Мисля си да комбинирам по малко от горна и долна част, за да няма голям период между отделните групи.
Примерно:
понеделник - гръб, трицепс, вътрешна и външна част на краката, корем
сряда - гърди, бицепс, задно и предно бедро, дупе
петък - като понеделник
неделя - като сряда

# 63
  • WonderLand
Момичета, какво мислите за тренировките през ден 4 пъти седмично - примерно понеделник, сряда, петък, неделя. Обаче пък следващата седмица ще се паднат вторник, четвъртък и събота - което е три пъти и не знам как да построя програмата.
Мисля си да комбинирам по малко от горна и долна част, за да няма голям период между отделните групи.
Примерно:
понеделник - гръб, трицепс, вътрешна и външна част на краката, корем
сряда - гърди, бицепс, задно и предно бедро, дупе
петък - като понеделник
неделя - като сряда

На мен ми се струва супер такова разпределение. Добави и рамо в някой от дните. Важното е за теб да е удобно . Организма ти не знае, че седмицата е само 7 дни и едната седмица ще почива поведче дни от другата. Според мен си погледни графика за работа и работното време. Направи си сметката кога какво правиш и спрямо това си нагласи програма, която да ти пасва. Няма нужда да е супер симетрична. Аз например в понеделник и сряда съм на работа по 10 часа, а вторник и четвъртък съм до обед. Петък , събота и неделя почивам. Така че тренирам във вторник и четвъртък (понякога, старая се), а петък събота и неделя тренирам ако ми се тренира. Гледам да е поне един от тези дни. Понякога пъкм ходя на работа с колело, което си е 40 мин на ден кардио. Идеята ми е - не се обвързвай с разни програми. Хвани си някакъв принцип на трениране и го приспособи към ежедневието си. Ако искаш да тренираш всички групи 2 пъти седмично (разделено на 2 - общо 4 тренировки) си кажи, че ще се постараеш да правиш 3 или 4 тренировки седмично, без да се обвързваш с нещо по-конкретно. Така няма да лавираш и да се чудиш какво кога да правиш. Слушай си тялото най-вече. Понякога човек има много енергия, друг път има нужда от много почивка.

Аз днес мисля да вмъкна една тренировка, че днес и уътре ще наблягам на упражнения за гребане с вилица от шоколадова торта.

# 64
  • Бургас/Пз
Благодаря, Силвър, точно заради програмата този месец ми се налага да са през ден. Досега винаги съм тренирала два поредни и един почивка, но сега няма как да стане. Просто искам хем да е балансирано и да не става така, че една мускулна група да го отнася заради друга, хем пък и да има достатъчно натоварване. то е ясно , че понякога има изненадващи обстоятелства и не може да е на 100% програмата, но на мен лично чисто психологически ми действа добре като знам , че имам определена такава и си я спазвам  Simple Smile

# 65
И аз не мога редовно да си ходя на фитнес и новата ми програма е много удобна в това положение. Състои се от 3 дни и всеки ден се прави цяло тяло, само че различни упражнения. По едно за мускулна група, за крака имам 2, за да се натоварят повече все пак. Само че в два от дните правя бицепс, че ми изостава, а трицепс един път. И така когато и да отида просто си продължавам със следващия ден от тренировката без да имам проблеми, че някоя група ще остане по-назад. Дано съм го обяснила както трябва. Ако искате ще напиша упражненията по дни. Peace

# 66
  • У Диспансера ...♥♥♥
Според мен едно за мускулна група е много малко, аз правя минимум 3 с по 12-14 повторения за да натовариш максимално мускула.

# 67
И за мен едно упражнение за група е малко. Самият факт, че е "група" за мен подсказва, нещата са по-сложни. Особено, ако се правят на уреди, които изолират, не е достатъчно. Давам пример, на който винаги много ми се смеят - предно, задно рамо... Същото е и с горните гърди, кръста и гърба.

# 68
Започнах да отслабвам и вече е видимо,обаче проблема са бедрата,какво да правя да ги тренирам ли ,виждат ми се огромни,в сравнение с горната част,какво е подходящо,само кардио на кростренажора?
Може ли съвет,какво да правя?

# 69
За мен кардио и хранителен режим.

# 70
  • Бургас/Пз
И според мен кардио - обаче след силовата тренировка. В началото само 10 минутш за загряване. А накрая поне 20-25-30 мин. Интервалното кардио също е добро решение.

За мен също 1 упражнение за група ми е малко.
Днес примерно правих бицепс и гърди - по 3 упражнения за всяка група. Отделно задно, предно бедро и дупе - пак по 3 упражнения. И накрая малко корем. Аз кардио правя само 10 мин в началото. Тренировката ми е около 1ч..40мин.

# 71
  • Бургас/Пз
Днес гръб, трицепс и вътрешна и външна част на краката и корем. Нямам много време, но въпреки това ще отида, че иначе ще ми дойде голяма дупката.
Дайте идея за вътрешна и външна част на краката.
Аз правя най-вече това
и това
Ама за други не се сещам.

# 72
Днес гръб, трицепс и вътрешна и външна част на краката и корем. Нямам много време, но въпреки това ще отида, че иначе ще ми дойде голяма дупката.
Дайте идея за вътрешна и външна част на краката.
Аз правя най-вече това
и това
Ама за други не се сещам.

НОЖИЦИ,КЛЕКОВЕ,ПОДПРЯН НА СТЕНАТА И НАДОЛ ЗА СЯДАНЕ,НАПАДИ

# 73
  • Бургас/Пз
НОЖИЦИ,КЛЕКОВЕ,ПОДПРЯН НА СТЕНАТА И НАДОЛ ЗА СЯДАНЕ,НАПАДИ
Благодаря, ножиците ще ги включа задължително, че тях ги бях забравила. Другите ги правя, но като че ли повече ми натоварват бедрата и дупето. Ама то май за вътрешна част специално концентрирани упражнения само за там няма кой знае колко много.

Днес почивам  Mr. Green

# 74
Аз на скоро включих ножиците,а нападите ми е трудно да ги правя с тия кг Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт