Как тренирам -20 тема

• 61 501
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас/Пз
Ая, браво, леле 14км ми се виждат страшно много.  Shocked
Невитуу, благодаря за споделената програма, видях няколко упражнения , които не правя, така че ще се възползвам.  Peace

# 91
Толкова показа кроса,ама не съм въртяла.бавно,къде бягах,куде подскачах,сега вече си почивам Simple Smile

# 92
  • WonderLand
Абсолютно нетипично за мен днес тренирах чак преди малко. Обикновено тренирам сутрин на празен стомах или само на кафе, но днес имах работа сутринта и тотално бях отписала тренировките, обаче ми се дотренира и тъкмо направих една бърза за цяло тяло.

Клекс + раменна преса - 1х10
Сумо клек с трицепсово разгъване над глава - 1х 10
“Глутеус напад” + бицепсово сгъване - 1х10 на всяка страна
Глутеус мост - 1х20
Бърпита - 1 х 6
Мъртва тяга или Супермен - 1 х 10
лицеви опори - 1х10
Гребане от изправен стоеж - 1х10
Планк - 1х30 сек
Руско извиване - 1 х 10 на всяка страна
Повдигане на крака от лег - 1х10

Целия този комплекс правя без почивка между упражнениятаи го повтарям 3 пъти с около 1мин почивка.

Сама съм си я мислила, за дните в които хем ми се тренира, хем не ми се ходи на фитнес. Тя засяга всички групи и отнема около 30 мин с почивките.

Тея дни правих и още една тренировка пак за цяло тяло, но тя вече отнема повечко време. 

Крака: Напади с тежест + сумо клек без тежест + клек с изнесен крак назад 3х10
Дупе: Глутеус мост + магарешки ритник + повдигане на крака от лег по корем 3х10
Гърди: лицеви 3х10, флайс + повдигане от лег 3х10
Гръб: едностранно гребане с дъмбели + повдигане на дъмбели при наклон напред 3х10
Ръце + рамо: бицепсово сгъване + кик бекс + повдигане на ръце в страни 3х10
Корем: извивки в страни с дъмбел + руско извиване + повдигане крака от лег 3х10

Тренирам вкъщи, че нещо на фитнеса до нас му вдигнаха цената за тренировка  #Cussing out

Ая Ая като те чета чак ти се чудя. Имам чувството, че се претоварваш. По 2 тренировки дневно направо WOW

# 93
Да,сега съм болна и 2дни почивка...скоро.се връщам

# 94
  • Lost in a fairytale ...
Да се похваля - изчезнал ми е целулита  Party
Къде го чукаш, къде се пука - това най-малко го очаквах. Обаче пък за сметка на това не свалям, чувствам се на едра.  Не напълняла,  а по-едра. Мускула ми расте по-бързо, отколкото свалям мазнина. Както и да е.
Много тъпи правя, обаче - отивам на фитнес, пропускам тренировка, после пак едва се навива да отида - хваща ме някакъв срама ли, ддз.  Сякаш никога не съм ходила.
В Четвъртък се навих, тренирах цялото тяло, обаче направих корема преди краката и едвам си направих сериите после - правих глутеус ритник на скрипец. Обаче доста тренировки пропуснах, затова тая седмица ще го раздам доста хард - тае-бо,  фитнес, тае-бо, фитнес, колкото откарам.  Обаче се чудя, дали в този режим да разделям горна-долна част  Rolling Eyes Корема ми влиза в тае-бото, така че няма да го товаря, но останалото ...  Confused

# 95
  • WonderLand
Да се похваля - изчезнал ми е целулита  Party
Къде го чукаш, къде се пука - това най-малко го очаквах. Обаче пък за сметка на това не свалям, чувствам се на едра.  Не напълняла,  а по-едра. Мускула ми расте по-бързо, отколкото свалям мазнина. Както и да е.
Много тъпи правя, обаче - отивам на фитнес, пропускам тренировка, после пак едва се навива да отида - хваща ме някакъв срама ли, ддз.  Сякаш никога не съм ходила.
В Четвъртък се навих, тренирах цялото тяло, обаче направих корема преди краката и едвам си направих сериите после - правих глутеус ритник на скрипец. Обаче доста тренировки пропуснах, затова тая седмица ще го раздам доста хард - тае-бо,  фитнес, тае-бо, фитнес, колкото откарам.  Обаче се чудя, дали в този режим да разделям горна-долна част  Rolling Eyes Корема ми влиза в тае-бото, така че няма да го товаря, но останалото ...  Confused

Честито за целулита  Flutter Благородно завиждам.

При мен също мускула расте по-бързо отколкото топя мазнини та те рабирам . И аз се чувствам едра след тренировка. И за пропускането на тренировки те разбирам, в  такива сутуации предпочитам да тренирам вкъщи един - два пъти докато се "отсрамя"   Embarassed Mr. Green

Според мен няма смисъл да разделяш на горна и долна част в тоя случай. Тае бо-то до колкото си спомняма ангажира всички мускулни групи, не само корема, тъй че си тренирай цяло тяло, ако пък не ти е много ок така винаги можеш да реазделиш де.

Аз да се похваля - отново мога да правя лицеви от пръсти  Blush Повишила съм си издръжливостта ли, не знам, но до скоро само от коленца успяваха едва едва. Вчера и днес обаче се чувствам добре и силна, та си направих супер пренировка. Втората тренировка от предния ми пост ми отне час + още 10 - 15 мин хуууубави разтягане.

# 96
Поздравления за лицевите - аз правя една на 1/2 от пръсти и успявам няколко от колена. Хич не ми се отдават  Laughing

На мен ми се ще да ги вкарам в тренировка, но засега само от време на време се опитвам вкъщи, докато започна да ги правя, също мисля да вкарам набирания /на машина/ в тренировките, но не знам къде - преди или след скрипеца, правя го зад врат.
Успешно добавих планк - между сериите за бицепс по минута, като един вид активна почивка. НЕ обичам почивките, някак са ми като губене на време като започна и като цяло супер сериите и кръговите са ми на сърце, но не се чувствам достатъчно напреднала, че да си сглобя цяла кръгова  Mr. Green

Също така, ако тренирам цяло тяло, може би ще трябва да си намисля поне 2 вида програма  Rolling Eyes
Тае бо-то за мен си е чисто кардио. Усещам натоварване само и единствено в корема, за останалата част от тялото ми идва като загрявка - последния път дори имах желание, дори някакъв вид нужда, да отида да си довърша в залата  Laughing

Ох, аман от моите дълги постове. Извинете ме, за което. Нямам с кого да споделям за тренировките си и освен, че ми е приятно да го правя тук, ми действате много мотивиращо  Hug Hug Hug

# 97
  • WonderLand
Eвала на хората, които обичат кардиото. На мен ми е адски скучно... единствено обичам да карам колело и да плувам (което не го мога особено много).

Аз не мога да се набирам... изобщо... мога да си вися само и това е. Във фитнеса пък много ме е срам да зе мъча когато съм без компания. Чувствам се като прасенце. Като цяло горната ми част е доста слаба, а краката ми са бетон. Корема - средна работа. Пробвай кога ще се чувстваш най-добре когато се набираш, само така ще разбереш. Все пак едни и същи мускули работят и при двете упражнения. Може пък един ден скрипец, другия ден набиране.

Планка се супер упражнение, сега работя по него и се старая да увелича издръжливостта си.

# 98
  • Бургас/Пз
Тази седмица успях да си изпълня програмата с 4 тренировки и съм много доволна Simple Smile

Силвър, аз също не мага да правя набирания. И лицеви не мога. Направо голям срам. Вече се задържам на планк една идея повече и се надявам той да ми помогне поне малко за издръжливостта. Ей никаква сила значи не ми идва. Още се мотам с едни гири от по 4 кг. Много рядко правя нещо с 5кг дъмбел.
За три месеца вече почти във всяка една част от тялото си виждам някаква промяна. Само тъпите ръце в тази им част не мърдат https://www.google.bg/search?q=горна.част+на.ръцете&client=ms-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz0fuBrIHUAhVqIcAKHXWnDoEQ_AUICSgB&biw=360&bih=560#imgrc=P_8fUdES9l8G4M: . Направо много ме е яд.  Twisted Evil Twisted Evil

# 99
И аз с тия килоГРами не мога да направя лицеви опори ,планк правя от време на време... Hug
реших да остана на 5 кардио и една на боб харпър седмично...както всички са писали ,мускулите започнаха да тежат,от 82 на 77,засилих тренировките и вчера 80... та оставам кардио и пълно напред Simple Smile много минуси и успешни  newsm39

# 100
И аз съм така - навсякъде вече се вижда мускул, само крилото още си стои ... И наблягам на него, правя трицепс като луда, е няма и няма. Заради него тренирам горна част само с дъмбели,  защото реално влиза в почти всички упражнения, ама нъцки.  Mr. Green Иначе пък бицепса ми откачи - стана топче, вижда се, напипва се ... Много мъже могат да ми завидят, хаххах

# 101
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Тази седмица успях да си изпълня програмата с 4 тренировки и съм много доволна Simple Smile

Силвър, аз също не мага да правя набирания. И лицеви не мога. Направо голям срам. Вече се задържам на планк една идея повече и се надявам той да ми помогне поне малко за издръжливостта. Ей никаква сила значи не ми идва. Още се мотам с едни гири от по 4 кг. Много рядко правя нещо с 5кг дъмбел.
За три месеца вече почти във всяка една част от тялото си виждам някаква промяна. Само тъпите ръце в тази им част не мърдат https://www.google.bg/search?q=горна.част+на.ръцете&client=ms-android-samsung&prmd=ivmn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjz0fuBrIHUAhVqIcAKHXWnDoEQ_AUICSgB&biw=360&bih=560#imgrc=P_8fUdES9l8G4M: . Направо много ме е яд.  Twisted Evil Twisted Evil
Ани,линк ли се опита да качиш,че нищо не се отваря?

# 102
  • У Диспансера ...♥♥♥
Трицепса излиза изключително трудно, аз от толкова години и още имам много работа по него.  Изолираните за една ръка са най-ефективни.
Набирания правех точно 2 миналата година преди да спра тренировките, сега вече нищо не мога да направя  ooooh!
Лицеви мога стандартни 8-10, от коляно към 15.

# 103
Днес тренировка за ръце,гръб и крака(като цяло) 25мин и 20 кардио 7,3км ,довечера за корем.и още едно кардио ...

# 104
  • Бургас/Пз
Ани,линк ли се опита да качиш,че нищо не се отваря?

ох, да това исках да покажа
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт