Как тренирам -20 тема

• 62 275
  • 727
  •   1
Отговори
# 435
  • Бургас/Пз
Аз май си харесах протеин  Mr. Green Сега обаче възниква въпроса кога да го пия?? Joy Ох, много съм объркана с тези добавки.  Embarassed Ако го пия само когато тренирам, дали има смисъл изобщо или трябва да го пия и в дните когато Не тренирам??

Денят ми с тренировка е следният:
6,30 ставане - пия на гладно силицеа
8,00 закусвам - нещо с овесени ядки, кафе и пия Омега 3
12,00 - обяд - някакво месо с ориз или със зеленчуци. Когато ям постно без месо, тогава си позволявам хляб или картофи, после пия Магнезий.
15-16,00 - ядки или някакви сушени плодове
17,30ч - тренировка , след нея пия Глутамин
19,30 ч вечеря - месо/риба/яйца и салата
Преди лягане пия пробиотик, а понякога и Глутамин още една доза

Всичко общо в храната е около 1800-2000 калории, стига да не прегрешавам с нещо сладко. Висока съм 165см, тежа 52кг /+-1кг/, тренирам 3 пъти , понякога и 4 пъти седмично по 1,30мин. Не правя кардио. Не искам да свалям кг-ми. Гоня релеф и малко изчистване. На 40г съм с 3 деца, ако това има значение  Mr. Green Mr. Green

Искам да добавя ВССА, CLA и Протеин, обаче как ще пия толкова неща хич не мога да преценя  Embarassed

Надявам се на вашата помощ  Hug Hug Praynig

Благодаря, Денис, гледах в ихърб една на Нутрикс и най-вероятно нея ще взема.  Flutter
И последен въпрос Какво ви е мнението за граховия протеин??

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 15:36 от ani_d

# 436
Аз протеин пия само след тренировка. Много хора заместват хранене с него, или го пият и преди лягане.  Peace

Имам такава молба за съвет пък аз- иска ми се да се науча да тичам, но нещо все не ми се получава, според мен не мога да се науча да дишам правилно; отделно- имам проблемни колене, които при по- голямо натоварване започват да ме болят, тъпа, но постоянна болка, някак отвътре. Та така- посъветвайте ме как да процедирам, моля. Много ме е яд, защото имам време, имам условията- парк, подходящо време навън, желание... Последно пробвах преди няколко месеца и се отказах- просто буквално на 500- ия метър се задъхвам. Иначе преди известно време си наложих да тичам интервално на пътека в зала, по около 20 мин. след силова тренировка.  Някак успявах, че и резултати доста хубави имах.

# 437
  • София
Аз май си харесах протеин  Mr. Green Сега обаче възниква въпроса кога да го пия?? Joy Ох, много съм объркана с тези добавки.  Embarassed Ако го пия само когато тренирам, дали има смисъл изобщо или трябва да го пия и в дните когато Не тренирам??

Денят ми с тренировка е следният:
6,30 ставане - пия на гладно силицеа
8,00 закусвам - нещо с овесени ядки, кафе и пия Омега 3
12,00 - обяд - някакво месо с ориз или със зеленчуци. Когато ям постно без месо, тогава си позволявам хляб или картофи, после пия Магнезий.
15-16,00 - ядки или някакви сушени плодове
17,30ч - тренировка , след нея пия Глутамин
19,30 ч вечеря - месо/риба/яйца и салата
Преди лягане пия пробиотик, а понякога и Глутамин още една доза

Всичко общо в храната е около 1800-2000 калории, стига да не прегрешавам с нещо сладко. Висока съм 165см, тежа 52кг /+-1кг/, тренирам 3 пъти , понякога и 4 пъти седмично по 1,30мин. Не правя кардио. Не искам да свалям кг-ми. Гоня релеф и малко изчистване. На 40г съм с 3 деца, ако това има значение  Mr. Green Mr. Green

Искам да добавя ВССА, CLA и Протеин, обаче как ще пия толкова неща хич не мога да преценя  Embarassed

Надявам се на вашата помощ  Hug Hug Praynig

Благодаря, Денис, гледах в ихърб една на Нутрикс и най-вероятно нея ще взема.  Flutter
И последен въпрос Какво ви е мнението за граховия протеин??
Когато тренирам пия 3 дози протеин:
- преди тренировка
- след тренировка + малко BCAA
- вечер преди сън / вечерям, най-късно до 17.00/
Когато не тренирам: сутрин и вечер

При твоето хранене, аз бих пила 1 час преди овеса
и в: 16.00 - ядки или някакви сушени плодове Протеин
и по желание, вечер преди сън

CLA - преди хранене

Избери някоя, от тези:
Sports Research, CLA 1250, Max Potency, 1250 mg, 180 Softgels
ALLMAX Nutrition, CLA 95, Highest-Purity CLA Yield (95%), 1,000 mg, 150 Softgels

ПП.
За Граховия протеин - хубав е /от растителните/, но вкуса не ми харесва, няколко пъти съм се насилвала, но не се получава.
ММ го изпива / той пие всичко  Wink/

# 438
  • София
Има ли доволни от акваспининг?Трябва ли да можеш да плуваш и необходима ли е шапка.Планирам да ходя след работа и не искам да ми се мокри косата. Не мога да си предатавя как са потопени тази колела в басейна

# 439
  • Бургас/Пз
Денис, много ти благодаря. Сега оставя да си купя и да го започвам!  Mr. Green
Поръчах CLA 180бр, че поне известно време да не ги мисля. Остава да ми дойде БССА-то и горе долу вече тогава ще си направя една схема, кое кога да пия. Ще трябва да си купя някаква кутийка да си нося таблетките, че не виждам как ще размъквам целите опаковки  newsm78

Вчера вече бях добре на тренировката. Мускулната треска ми е отминала и се чувствах във форма.
След тренировката хапнах риба с моркови и цвекло и съответно след 2 часа бях гладна като вълк. Добре, че си легнах, че иначе ....  Twisted Evil

# 440
Има ли доволни от акваспининг?Трябва ли да можеш да плуваш и необходима ли е шапка.Планирам да ходя след работа и не искам да ми се мокри косата. Не мога да си предатавя как са потопени тази колела в басейна

оо да кажеш мнение задължително!! и аз се интересувам Simple Smile)

# 441
Хора здравейте  Hug много набързо,че се изнасям за децата( в къщи ми се бЪгна клавиатурата и не мога да я ползвам  #Cussing out) Откакто ви писах,че работя денонощно не съм си мърдала задника до вчера-бях малко на спа и плувах 1км-това е ! През деня грам не ми се яде и ям само вечерта -по много хахаха Joy но така се чуствам добре на този етап(как му викаха на това -OMAD-one meal a day? )

# 442
  • Бургас/Пз
Привет!
Може ли да ми препоръчате приложение за телефона, което да брои калории??

Днес смятам да наблягам на външна и вътрешна част на бедрата. Като се замисля за тези части при мен най-много работят нападите, обаче така да не ги обичам, ама какво да се прави. Tired

# 443
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ани, май фитнес пал приложението е страхотно.

# 444
  • Бургас/Пз
Ани, май фитнес пал приложението е страхотно.
Благодаря много, Иве!  bouquet

# 445
  • Велико Търново
Ани, аз тъпо и упорито ги смятам на "ръка" BlushОбожавам да пиша в дневниците Blush
Ако нещо бързам ползвам здравословно, въпреки, че в темата за Вм-нвх казват, че не е верен, верен е.Проверено е Peace
Тази вечер и утре вечер ще има прегрешения в храната, но от неделя отново дисциплинирано.
Днес отчитам около 50 минути интервално кардио, утре може и да мина без тренировка, че довечера съм на участие на Георги Христов, а преди него ще вечеряме, а утре моята Мина има имен ден и съм й поръчала бутикова торта и няма начин да устоя Blush

# 446
  • Пловдив
Вчера си поръчах Iso whay isolate, на промоция 908 гр. за 43,50 лв., като преди това го пробвах. Доста трудно се разтвори, но вкусът ми хареса. Цената ми се видя доста добра и реших да купя.

Днес тренирах крака и корем  Simple Smile

Сутринта: овесени ядки и орехи (нищо ново)
Преди обяд: една мини ябълка
Обяд:доста обилен - пилешко филе, салата с домат и киноа и няколко маслини
Следобед:оризовки и банан
Ранна вечеря:или грах с месо или варени яйца

# 447
Момичета и момчета, колко средно е срокът на годност на протеина? Защото имам един вкъщи, но не съм сигурна дали е годен все още, а го прехвърлих в друга опаковка, съответно не пазя старата

# 448
Някой случайно пробвал ли е да тренира с app-a на Кайла Итсинес? Ако да, може ли да сподели повече подробности - всичките ли са по 28 мин, всеки ден ли се правят, хранителният режим как е? Благодаря!

# 449
Някой случайно пробвал ли е да тренира с app-a на Кайла Итсинес? Ако да, може ли да сподели повече подробности - всичките ли са по 28 мин, всеки ден ли се правят, хранителният режим как е? Благодаря!

Има една група във фейсбук на Kayla.. като гледам резултатите и мненията всички са много довони Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт