Как тренирам -20 тема

• 61 050
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
Започнете с малка доза  Peace - да не е повече от 1/3 от посочената, защото всеки има различна степен на толеранс и при който е по-ниска, респ.  дозата трябва да е доста ниска.

Денис, а може ли да се пие направо с БССА заедно преди тренировката.
Аз за сега пия БССА преди и протеин и глутамин след тренировка.
Понякога , ако не съм имала време да ям пия проетин и преди тренировка.

# 631
  • София
Започнете с малка доза  Peace - да не е повече от 1/3 от посочената, защото всеки има различна степен на толеранс и при който е по-ниска, респ.  дозата трябва да е доста ниска.

Денис, а може ли да се пие направо с БССА заедно преди тренировката.
Аз за сега пия БССА преди и протеин и глутамин след тренировка.
Понякога , ако не съм имала време да ям пия проетин и преди тренировка.
По-добре ги пий с някакъв интервал от време - напр. първо ВСАА  след 15-20 мин  предтренировъчния.

# 632
  • София
Пробвай го при мускулна треска и ще се убедиш в ефекта му.
Аз точно това искам да облекча, ще си го пия след всяка тренировка, пък дано действа  Peace

# 633
И аз правя клекове, но без тежести. Вдигане на тежко ми е забранено.
Правя 3 серии по 10. Понякога 4.
Знам, че клековете оформят бедрата и дупето, но аз забелязах, че когато правя клекове, клякам напълно до долу, ми се натоварва и корема. И той е спаднал.
А на вас на корема клековете отразяват ли се?
Здравей,
препоръчвам ти да правиш полуклек,така не износваш колената си и винаги стягай корема си каквито и упражнения да правиш.Ефекта е голям. Simple Smile

# 634
  • Бургас/Пз
Момичета, вие пиете ли от добавките в дните, когато НЕ тренирате?
Примерно аз тогава не пия протеин, глугамин и ВССА, та се чудя дали правилно постъпвам  newsm78

# 635
Не! И междудругото съм доволна от новата си пред обвивка за преди тренировка,вчера я тествах вечерта и даже спах след това!

# 636
Протеин пия всеки ден, просто такъв ми е режимът. Другото го пия в тренировъчни дни.

Чакам да пишете мнения за буустера, който поръчахте от сила.бг Simple Smile много ми е интересно как се е отразил на момичетата, които са по-чувствителни към кофеин и други енергизиращи съставки.

# 637
  • София
Момичета, вие пиете ли от добавките в дните, когато НЕ тренирате?
Примерно аз тогава не пия протеин, глугамин и ВССА, та се чудя дали правилно постъпвам  newsm78
Пия - нали точно в дните, когато не се спортува се гради мускул Wink
От храната, по никакъв начин, не мога да си доставя необходимото кол-во протеин.

# 638
  • София
От храната, по никакъв начин, не мога да си доставя необходимото кол-во протеин.

Защо?

# 639
Записвам се да обменяме опит. Нищо не пия и за сега нямам и намерение.

# 640
Протеин пия всеки ден, просто такъв ми е режимът. Другото го пия в тренировъчни дни.

Чакам да пишете мнения за буустера, който поръчахте от сила.бг Simple Smile много ми е интересно как се е отразил на момичетата, които са по-чувствителни към кофеин и други енергизиращи съставки.

Споделям Simple Smile Съгласно предписанията на опаковката взех половин доза, т.е. една мерителна лъжичка. След около 20 минути получих странни усещания по кожата на ръцете и лицето - като дразнене и пощипване. Известно време след началото на тренировката усещанията изчезнаха. Действително имах повече енергия, тренирах повече. Леко се бях "оцъклила" и имах усещането, че няма да се спи тази нощ, но си легнах към 12 и се наспах чудесно.

# 641
  • Велико Търново

Споделям Simple Smile Съгласно предписанията на опаковката взех половин доза, т.е. една мерителна лъжичка. След около 20 минути получих странни усещания по кожата на ръцете и лицето - като дразнене и пощипване. Известно време след началото на тренировката усещанията изчезнаха. Действително имах повече енергия, тренирах повече. Леко се бях "оцъклила" и имах усещането, че няма да се спи тази нощ, но си легнах към 12 и се наспах чудесно.

Абсолютно същото по ръцете т.е. дланите и долната част на ръката.Все едно "иглички" ми бодяха BlushНе казах нищо, защото след известно време ми минаваше.Случва се всичките пъти в които съм приела бустер.Те ми го правят там Blush

# 642
  • София

Защо?
Защото ям по-малко, като кол-во храна, и не мога да си набавя от нея чист протеин - от нея, той ще е с мазнини и въглехидрати.
Напр. при 1500 ккал - когато искам да чистя мазнини, по схема П:В:М респ. 45:45:10, трябва да приемам 170гр. протеин, а това от храна си е доста. Дори и да намаля протеина, пак ми трябват поне 120 грама. Предпочитам да приемам чист протеин.

Дозата е висока - трябва да се намали.
Посочих ви доза, не по-висока от 1/3, дори да започнете с 1/4, от посочената.

# 643
  • София
Според това, което съм чела, за спортуващи жена 2 гр. Протеин на кг активно тегло е максимумът, който трябва да се приема.
Аз не знам колко точно ми е активното тегло, но 100 гр протеин са ми напълно достатъчни. Не вярвам и на теб да ти трябват повече.

# 644
  • София
Според това, което съм чела, за спортуващи жена 2 гр. Протеин на кг активно тегло е максимумът, който трябва да се приема.
Аз не знам колко точно ми е активното тегло, но 100 гр протеин са ми напълно достатъчни. Не вярвам и на теб да ти трябват повече.
Но, как се набавят 100 гр. протеин от храна?! По-лесно ми е да си ям каквото си искам, и без това ям малко, и добавям протеин на прах  Wink

Общи условия

Активация на акаунт