Паническо разстройство - 28

• 95 387
  • 766
  •   1
Отговори
# 570
Хора, проверете дали можете да си комбинирате бетаблокерите с ксанакса!на мен ми изписаха бетаблокер (пропранолол) ВМЕСТО ксанакс. Не мисля че тези двете са добра комбинация, но пък ако е др бб може и да става??
Венчо имах страшна, страшна умора преди да започна ад. Вече нямам. Ти изглежда имаш типичните неприятни симптоми на свикването с ад. Пий си бб или ксанакса за спането.

Нели, предлагам ти да пробваш друг тип закуска, щом ти става зле сутрин. Пробвай без бързи въглехидрати, тип корнфлейкс, кроасани, кифли, баници, сандвичи. Пробвай с повече протеини, като яйца, сирене, кашкавал, шунка, със домати, краставици, маслини.

# 571
  • София
Дарси, аз тази скапана умора я имах и от преди на моменти, но сега е ужасно и то е много странно умората ми е в главата, не да си физически изморен, не мога да го обясня...все едно да те натиска главата адски да ти се спи.
На мен бетаблокера и ксанакса ми го даде кардиоложката. Аз четох, че не са много ок да се пият заедно, въпреки че ми е предписала бета по половинка сутрин и ксанакс по половин вечер. На невролога му се стори странно и каза ксанакса не го пий редовно, защото с тоя бетаблокер много ще сваля кръвното.

# 572
Венчо, как се тазва твоя бб? Явно ниска дозичка сутрин, а ве4ер ксанакса, по силно лекарство за спането.

# 573
  • София
Небиволол се казва. Пише , че има взаимодействие с ксанакса. Снощи например пих ксанакс и ми беше още по-зле - меря кръвното 90-60 , а мойто обикновено е около 130 с бб сега около 110 , направо бях в несвяст

# 574
  • София
4 пъти по 4 капки на ден.Днес ще видим какво ще е положението.Благодаря!
Ели, сподели как си с капките ?

# 575
Ксанакс, ривотрил и подобни с бизогама може. Но знаете, че бетаблокерите са доста различни, питайте психиатър.

Али, алкохолът си е голям депресант. Леле като прекаля и на следващия ден като лежа болна в леглото какви черни  мисли ми се въртят и депресия, депресия...

# 576
  • София
Джери, как си ти ? Как върви преместването и подготовката за новата работа ?

# 577
Днес съм по-добре,даже шофирах,а предните дни въобще не съм и си помисляла да карам кола.Дано да ми действат добре,че имам да изкарам още 3 месеца,а не ми се мисли ако се влоша и трябва да пия АД.

# 578
  • София
Днес съм по-добре,даже шофирах,а предните дни въобще не съм и си помисляла да карам кола.Дано да ми действат добре,че имам да изкарам още 3 месеца,а не ми се мисли ако се влоша и трябва да пия АД.
Супер, радвам се Simple Smile леко и спокойно добременеене ти пожелавам!

# 579
Венчо, аз за сега не го мисля. Имам още месец работа в София. Местенето не го мисля, че и то е след месец. Само документи оправям.
Като че ли ми падна един огромен камък като знам, че повече няма да работя в настоящата работа.
Исках да ти кажа, че ксанакс могат да ти изписва личната или друг лекар де веднъж месечно. Много стриктно се следяло. Да им се не знае, то наркотици по-лесно ще си купиш Rolling Eyes

# 580
  • София
Джери, важното е , че промяната е към положително Simple Smile Мерси за инфото за ксанакса, ще го имам предвид

# 581
  • София
Аз се сетих, че и атаракс имам кой знае кога изписван, дори не помня ... не съм го пробвала как действа. Някой пил ли го е ?

# 582
Ох, мила какво да ти кажа за атаракса. На мен са ми го изписвали още преди АД да ми  назначат. Мен не ме успокояваше. Само ме успиваше. Даваха ми го за гадене и виене на свят (то и тогава си ми е било ПР, ама кой лекар да си го помисли ).
Я по-накратко - не ми помогна, но все пак атараксът си е и противоалергично.

# 583
  • София
Значи за зор заман за заспиване става Simple Smile мерси

# 584
Точно, едно и си готова. Аз попривикнах и пия по 2.

Общи условия

Активация на акаунт