Паническо разстройство - 28

• 95 397
  • 766
  •   1
Отговори
# 555
  • Sofia
Аз пък в къщи се чувствам много по-зле отколкото навън. Навън някак си се мобилизирам и нищо ми няма. Също докато се движа ми е по-добре отколкото като стоя на едно място. Най-зле е в леглото като си легна. Може би защото там получих първата ПА и сега като дойде време за лягане съм на тръни. А толкова си обичам дома и леглото...  Rolling Eyes

# 556
Много са слаби капките на Бах. Давала съм на детето ми за заспиване, нощните. Rescue ли се казват? По 4 капки при нужда ли ти изписаха? Аз съм пробвала дневните. Дано ти помогнат на теб. Успех!
4 пъти по 4 капки на ден.Днес ще видим какво ще е положението.Благодаря!

# 557
Аз съм пила по малко. 4 по 4 е повече и дано ти помогне.

# 558
Аз много се изложих. Така добре си бях планирала двуседмичната почивка със семейството. Бродихме по Албания, Македония, обиколихме югоизточна България, обаче пуста лакомия.....В Банско от ол инклузива пих някаква ракия -менте и като се започна една тревожност......вече цяла седмица нямам и миг спокоен, нито мога да спя, нито през деня съм спокойна.....направо се чудя какво да правя. Sad

# 559
  • София
Алина, каква е била тази ракия, че чак така ти е подействала Thinking
Ако ви хване паника , докато пиете Ад посягате ли към валидоли и валериани ? Аз си бях ок сутринта и преди малко ... и се чудя дали да пробвам с нещо такова, че нито дишане, нито друго помага

# 560
  • София
Валидола може само да ти помогне, аз при спешни ситуации дори длагам два под езика едновременно.Също така винаги имам под ръка мента, глок и валериан , но на КАПКИ и върху малко захар около 30 капки ги пия.На мен ми помага това най- бързо.

# 561
  • София
Да, взех валидол и ме отпусна. Що за ужас е това да правиш паники на фона на АД Persevere

# 562
  • София
Може би това е една от причините да не пия АД и да взимам само ксанакс, деснксит, валидол и валериан. Но въпреки , че взимам толкова дрога понякога напрежението в мен си остава, защото всеки един нормален човек ако пие това на веднъж, което аз приемам би спал сигурно цял ден.Вчера напримерно нищо ми нямаше, не че не ме глождаше червейчето дали няма да ми стане лошо.Аз се майтапа и казвам на мъжа ми да ми смени главата с нечия друга, защото всичко от там идва, ни не мога да си променя мислите.

# 563
Алина, аз пък снощи пих безалкохолна бира и ми стана много гадно на стомаха, до днес на обяд. Представям си пък да пия алкохол...

Лени, деанксита е ад, а пък ксанакса си е дрога. Ад спомагат за отделянето на серотонин, а ксанакса само временно успокоява. Ад трябва да са с по дълготраен ефект.

Венчо, взимам си от моите успокоителни, бетаблокер, когато стане много напечено. Но това е много рядко.

# 564
  • София
Е значи и аз пия АД , мислех , като дават деанксит без рецепта е от типа на успокоителните , много съм зле информирана значи Simple Smile . Аз за това ви и питах ксанакса към коя група спада. Нищо де , сега вече знам. Аз взимам по един деанксит сутрин , заедно с ксанакс от 0.5 и 30 капки мента глок и валериан , затова казвсм, че си взимам дрогичката сутрин.

# 565
  • София
Дарси, аз също пия бетаблокер кардиолог ми го изписа сутрин по половинка, без него пулса ми не пада под 90 дори в споко състояние.

# 566
  • София
Отделно от няколко дни яко ми "прескача" сърцето. Преди ми се е случвало, но рядко , сега не ме оставя на мира. Взех и аз да пия магнезий да видим. Борбата е безмилостно жестока Simple Smile

# 567
Отделно от няколко дни яко ми "прескача" сърцето. Преди ми се е случвало, но рядко , сега не ме оставя на мира. Взех и аз да пия магнезий да видим. Борбата е безмилостно жестока Simple Smile
Борбата е голяма. Аз също пия  и магнезии и омега 3. Сутрин ставам в различно настроение и след няколко часа съм скапана, все едно съм копала цял ден:) Много симптоми, болежки, наблюдение, виене на свят, какво ли не. Трябва  да се държим.

# 568
  • Sofia
Това най му харесвам на деанксита - че ме енергизира. Без него към 2-3 следобед  вече съм като парцал.
И аз пия бета блокер от години заради тахикардия, магне В6, деанксит и ремифемин. Ксанакс при нужда, но да сега само 2 пъти ми се е налагало. Мента, глог и валериан и валидол също при нужда.
Как пиете ксанакс сутрин??? Аз заспивам като труп от него....
Забелязах, че моите ПА имат нещо като аура преди да се случат. Едно странно усещане, което ми е трудно да опиша, около 30 мин преди па. Едно такова напрегнато, разпиляно ми става изведнъж....

# 569
  • София
Това с умората от АД минава ли с времето ? Аз по принцип го имам като симптом, а сега е още по-зле, но същевременно не мога да спя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт