Паническо разстройство - 28

• 95 393
  • 766
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Leni_rad, кой магнезий пиеш и по колко? На мен една приятелка ми каза да си взема шуслерови соли някаква комбинация, уж на нея са й помогнали , но надали имат бързо действие.

# 541
  • София
Ами купих си магнезии на Допъл Херц от 500 млгр , не знам защо него избрах, просто така реших. А иначе ПА ми бяха изчезнали за около две- три години , защото претърпях операция, вниманието и мислите ми бяха на друго място и за това.След като нещата се поуспокоиха , всичко се върна отначало. Този път не съм ходила по психолози и невролози , а сама реших да взимам ксанакс и деанксит, а от две седмици и магнезий. Спомням си, че преди , в съвсем в началото на ПА си правих и скенер на главата , защото си мислех, че ми има нещо друго.

# 542
  • София
И аз съм си правила ямр на глава и в момента там са ми най-гадните симптоми. Въпреки че днес ми е цялодтно много зле. А помагат ли ти ксанакса и деанксита поне ?

# 543
  • София
Ако кажа " ДА" , помагат ми, всичко е наред , ще излъжа. Но на 60-70 % се чувствам по- добре с тях.В момента съм на почивка, на море в Бг , и какво се случва - взела съм си апарата за кръвно, не се чувствам комфортно в ресторанта, непрекъснато се чудя как ли ми е кръвното сега, ами ако ми стане лошо сега пред всичките тези хора, а бе я по- добре да си сложа един валидол под езика. Уфффф, няма ли да се приберем по- скоро в хотела.Ето , прибрах се в 8.30 ч като пенсионерите, и всичко ми е наред. Ами утре, пак ще трябва да се излиза.... Прекарвам си страхотно, точно като на почивка... Не мога ли да съм като тази дама там на другата маса, спокойна, небързаща да си тръгне, усмихната ? Така съм аз , непрекъснато с притеснена душа, не получавам ПА , но съм в 100 % очакване, да ми стане лошо. Стига, искам си предишният живот, искам да съм нормален човек!

# 544
  • София
Ооооо Лени, едно към едно с мен Sad предполагам и с повечето хора в тази тема. Аз, ако изобщо излезна с приятели, е голяма мъка. От два месеца и повече не съм излизала нормално, а да отида на почивка....ех мечтии

# 545
  • София
А аз наскоро открих много точно описание на моето усещане в главата, съчетано с напрежение в тила и към темето и съм изумена колко точно момичето го е описало в друг форум, защото аз не можех все да го опиша. Като добавим и цветни линии, които ми се появяват пред очите и не виждам за някакъв период от време е купон. И това пусто чудо не минава...
" Но истинския проблем дойде след това - както си вървях един ден и започнах буквално да пропадам. Такова беше усещането, че нон-стоп губя почва под краката си. Стигна се до там, че не можех да понасям да стоя на едно място, седнала например - все гледах да си клатя крака или да мърдам, защото всеки път щом останех неподвижна пропадах надолу. Това винаги беше съпътствано с отвратително усещане в главата, сякаш мозъка ми се обръща - както когато човек пътува в висока скорост и се спуска отнякъде знаете как ви се обръща стомаха. Но това чувство беше в мозъка, така да се каже. И всеки път - супер яко сърцебиене, паника, изтръпване на крака, ръце и прочее."

# 546
Kсанакса е успокоително. В гугъл се намират всички лекарства! Аз от тази тема колко съм ги копирала и пействала в търсачката. Станах половин лекар!
Венчо, ти не знаеше ли, не ти ли бе изписан ксанакс за началото, при започване на ад? Трябва да се взима някакво успокоително точно за тези гадни ефекти в началото.
И аз като вас като ми е притеснено или лошо бързам да се прибера. И си мисля защо не съм безгрижна и спокойна като другите.... Но това ми се случва много, много рядко откакто съм на ад, 11 месеца.

# 547
  • София
Дарси, на мен кардиолог ми изписа Ксанакса вечер преди лягане да го взимам и после невро ми изписа Коаксила и аз понеже реших, че Ксанакса е със зелена рецепта и си го кътах Simple Smile но като Джери каза, че може по повече да се изписва си го почвам всяка вечер и него. То уж и аз чета много, ма повече откъм самодиагностициране Wink като гледам сега и за хаповете ще се чете

# 548
Момичета,почти в седми месец съм бременна.Досега удържах фронта с Валидол,Валериан и Седатиф ПС,но е последната една седмица се предадох.Много ми е зле-световъртеж,безсилие,чувство на потъване и имах няколко ПА.Какво мога да пия и има ли мами,които са пили АД в края на бременността?

# 549
Ели, не питай във форума, а иди на лекар.

# 550
  • София
Да, Ели, най-добре лекар да ти каже какво може да взимаш, особено при бременност иначе сигурно мами минали могат да ти кажат как са се чувствали за морална подкрепа. Стискам палци да се почувстваш по-добре Heart

# 551
Днес,след поредната ПА директно отидох в болницата и ми дадоха да пия капките на Бах.Увериха ме,че много ще ми помогнат.Има ли някой доволен от тях?

# 552
  • София
Моя приятелка ги пиеше почти през цялата бременност, уж добре й действаха. Сподели как е при теб

# 553
Много са слаби капките на Бах. Давала съм на детето ми за заспиване, нощните. Rescue ли се казват? По 4 капки при нужда ли ти изписаха? Аз съм пробвала дневните. Дано ти помогнат на теб. Успех!

# 554
Днес,след поредната ПА директно отидох в болницата и ми дадоха да пия капките на Бах.Увериха ме,че много ще ми помогнат.Има ли някой доволен от тях?
За мен са панацея. При сериозно ПР няма да помогнат. Лично мнение, пила съм.

Общи условия

Активация на акаунт