SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Ето едно качено от някой, който е бил по-близо до там, откъдето излизаха

Ще кача и моето утре.

А иначе те са разделени на различни категории пропуски, не ги водят билети:
Пророк - което е луди пари и за богаташи, може да прережда всички опашки, включва автографи от всички и каквито там екстри още, не съм се интересувала.
Ангел - редят се след пророци и преди всички останали, пак автографи от всички, и от миналата година има първа част на конвенцията с актьори от други сериали - тази имаше от Грим, от Аутлендър, Луцифер и не знам още, та Ангелите и Пророците са и за двете, тоест 5 дена.
Демон - който беше моя, на опашките си след Пророци и Ангели, и имаш място в залата, пак автографи от всички - само за Супернечъръл дните.
Ловец - милите те...С едни италианки се оказахме в един хотел във Фиумичино, те бяха с такива пропуски и висяха по часове на опашки за автографи и снимки...Е това е недомислено, ама италианска му работа. Те нямат място в залата с актьорите, имат автографи. Ако искат да гледат панели могат на екран в една зала, в която има разни рекламни картички и в която оставят готовите снимки като изкарат от направените с актьорите.
Грешник - много странна категория, имаха три реда накрая в залата при нас, нямат автографи включени.

И така са ти изброени съответно по цени. Снимки не са включени в никой пропуск, ако искаш снимка с някой плащаш, и то ако успееш да се класираш, аз например исках двойна(с Дженсън и Миша), ама не ме огря, поне успях за триото.

В моя демонски, съответно в ангелски и пророците имат и вечерните истории, или повечето, за мен е било за концерта с Джейсън Манс, ама не знаех, че ми е включен, та не ходих, и снощи на този на Роб вече отидох. Ангели и пророци, и които са си купили билети имат първата вечер караоке. А днес пък имаше пак някакъв концерт, пак с допълнително плащане и гледам, във фейса, че и Дженсън е там, но ще гледаме видеа.

Няма опция да си купиш само за определени дни.

# 646
  • София
Дженсън и Миша първа част

# 647
# 648
SPN_fan,
Утре ще изчета внимателно всяка думичка. Сега ще кажа само, че много се радвам за чудесното ти преживяване Hug ! Гледаме клипчета, снимки, но да си там е съвсем, съвсем различно.

# 649
О, да!

Огромно удоволствие ми достави да те чета, ще изгледам и клипчетата.

# 650
  • Вестерос
ох много се надъхах за догодина хаха., то комиккона в коя част на града го правят? Колко ти беше билета, нещо около 100 евро ми се върти  Joy

# 651
  • Вестерос
Много им се радвах, мерси за клипчетата  Hug Значи около 30 минути е един панел и какъвто се падне с твоя билет, ти си имала за Миша и Дженсан ли само?

# 652
  • София
ох много се надъхах за догодина хаха., то комиккона в коя част на града го правят? Колко ти беше билета, нещо около 100 евро ми се върти  Joy
Тиф, провежда се в Хотел Хилтън Rome Airport. А във всички билети са ти включени всичките 3 дни, и кои панели ще гледаш зависи от теб, и от програмата, защото например можеш да вземеш автограф от еди кой си от да кажем 13:40 до 14:50, и си решаваш какво да пропуснеш.
Джаред и Дженсън са от събота нататък, предните години Миша е бил от петък още, но този път и той беше от събота. В петък бяха Бриана, Мат, Гил, Адам, Дейвид и Роб.

Цените се опитвам да ги открия на сайта, но нещо не успявам, като си открия линка ще го споделя.
Де да ми беше паса 100 евро  Laughing 455 беше.

Типа Ловци и Грешници са по-евтини, но висиш като идиот по опашки за автографи и снимки, защото всички са с предимство преди теб, а Грешниците си преценяват и за кои автографи да си купят, защото не са им включени.

# 653
  • Вестерос
eheee смятай, то бая скъпо било Grinning

# 654
  • София
Това е краят на панела им, малка част липсва от предното видео до другото, сигурно скоро някой ще го качи като цяло клипче.

# 655
  • София

Можеш да плащаш на части, ако си вземеш някой от по-евтините ще имаш пък повече пари за снимки, но имай предвид по-голямото висене, през което време изпускаш панели.

Ето инфото за самите пропуски кой какво включва
http://www.jusinbello.it/index.php/en/pass

# 656
Много благодаря, отивам да чета и аз, знаеш ли, може пък и моят късмет да излезе догодина.

# 657
  • Вестерос
Супер, но май ако спечеля от тотото, абсурд да мога да заделя толкова пари, жалко, мислех, че  е по-евтино  Grinning Ако спечеля от тотото ще ви взема с мен  hahaha

# 658
Егати цените, по-скъпи от финал в Шампионска лига.
По-скъпи и от много концерти.

# 659
Клипчетата са страхотни, напълниха ми се очите.

Супер, но май ако спечеля от тотото, абсурд да мога да заделя толкова пари, жалко, мислех, че  е по-евтино  Grinning Ако спечеля от тотото ще ви взема с мен  hahaha
Тифко, скъпо е за стандарта в Бг, за другите не мисля, с 500 кинта заплата и Рим няма да видиш, за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт