SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 670
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
Да бе да, да вземе да ми избяга. С него съм нежна.  Rolling Eyes

# 631
 Joy Joy

Сядам да гледам Туин Пийкс, бахти, 2 часа ще откача, дано не заспя. #Crazy
А нищо, нищо не помня, само някои моменти.

# 632
  • София
Мацки, изписали сте бая страници, докато наваксам зор видях  Joy Страхотни стихотворения сте творили  Simple Smile

Накратко за конвенцията, утре повече, че се прибрах преди малко и още не знам къде съм  Joy

Всички до един са много красиви и готини на живо, като почнеш от триото, минеш през Роб, Гил, Мат, Дейвид, Адам, че и Бриана.
С две думи ако имам възможност бих отишла догодина отново, незабравимо преживяване е!
Моят пропуск да го наречем се оказа бая назад в залата(4ти ред отзад напред  Joy), но чат пат се промъквах по-напред, особено снощи на панела на Дженсън и Миша, който е последния за конвенцията по традиция. Бях се наредила за да задам въпрос, ама не стана номера, те двамата си правеха шоуто, но тези 2 или 3 въпроса, които им зададоха не бяха нещо особено, но карай.

Утре ще си сканирам снимките с тях и тази на автографите и ще ги кача да ги видите, и ще подбера по-читавите от фотоапарата ми.

Най-готините моменти за мен лично - Дженсън беше невероятен, много мил и усмихнат, и трите ми снимки са все тип прегръдка. Аз съм среден ръст - 1.68, ама те са гиганти  Laughing

Бях си написала 2 картички с природни гледки от БГ за Дженсън и за Миша, и им ги дадох, като ходих за техните автографи, и най-страхотната случка беше с Миша. След като се разписа на снимката
ей тази, че е важно да я видите за разказа с Джаред после

му казах, че имам нещо малко за него и му дадох картичката.
Той я взе, и защото повечето там са италианци, ми каза Грацие, после я погледна и каза...А не, извинявай, ти си от България, Thank you, и не знам как ми дойде, но му казах на български е Благодаря, и той Как, как...първия път не успя, но на втория опит го каза перфектно  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
При което както можете да си представите бях на седмото небе, казах му, че е невероятен и си тръгнах, за да освободя място за следващия на опашката. Ииии...за феновете на Миша...най-страхотните сини очи, които можете да си представите. На тези преди мен, на които се разписваше им намигаше  Simple Smile

И сега за случката с Джаред - вече Миша и Дженсън я бяха подписали, и му я дават, и той се разписа и после се загледа в нея и каза: Ама как така Миша е по-висок от мен? И от Дженсън? Това фотошоп ли е? При което аз му казах, не, истинската снимка си е. И той каза, Искам обяснение, огледа се за тях, но те имаха снимки по това време и почна да вика Мишаааааааа, Мишаааа, Дженсъъъъън  Joy Погледна пак снимката и извика и Мааааарк, нищо, че го нямаше на конвенцията  Joy
Даниела(която е организаторката на конвенцията) седеше до него и му каза - те се снимат сега с фенове, остави ги...и му беше донесла кола или нещо такова, и го пита дали да му донесе нещо със захар  Joy

Нали знаете, че по време на Римската конвенция казват, че пият ябълков сок, а всъщност е уиски  Joy И Джаред се беше понапил, и сутринта в неделя закъсня доста за панела си, който беше първия за деня. А на първия панел на Дженсън и Джаред, който беше в събота сутрин Дженсън пита тълпата  - Рано ли е за ябълков сок, и всички Нееее...и той - Обичам ви, хора  Grinning

Ох...по-късно може още малко, но утре по-концентрирано.

# 633
Леле Фенче, много ми хареса. Много се радвам за теб. Сякаш чрез теб и ние малко сме били там  Heart Eyes
Чакам снимки. Hug

# 634
  • Вестерос
АААААААААААААААААА аааааааааааааааааа ААААААААААААААААААААА това като мои реакции на разказа тииииииииииииииии  Hug Hug Hug Hug Hug Hug  newsm44

# 635
Фенче, душо благинка, добре завърнала се.  bouquet

Много ми хареса разказа ти, знам че ще има и още, за снимките чакам с нетърпение, знаех си, че е уиски. Joy Joy

# 636
  • Вестерос
Да и аз, нали го и коментирахме  hahaha Дженсън като е попитал аз бих си поискала и аз чашка от вълнение, че ги виждам  hahaha

Фенче, какво щеше да питаш, ако можеше да си зададеш въпрос? И как реагира като Джаред каза, че Миша не е умрял?

# 637
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
Supernatural_Fan Hug Радвам се, че си изкарала толкова страхотно  Heart Eyes А за Миша... Благодаря ти! Hug

Still NOT over this! #BringBackCastiel   smile3514

# 638
Диме, не реви душо, ще го върнат, Краули обаче няма да го огрее.

# 639
А трябва  Crossing Arms

Ще ми липсват неговите физиономии. Рип Краули. Обичам те.

Перфектен, просто перфектен  Heart Eyes

# 640
И на мен ми се иска, но ме съмнява.

Много го харесвам, защо ли са решили да го махнат или Марк се е отказал?

# 641
Самоубийството на Краули не ви ли се струва нелогично и глупаво ? За мен е такова.
Каквато и магия да е направил, нефилимът има силата да отвори портала и да спаси баща си, когато си поиска. Тогава жертвата на Краули става напразна и глупава.
Ако със смъртта му, целят да поддържат напрежението, можеше Луцифер да го убие в битка.
Не може да отваря по всякакво време, казаха, че като се ражда се отделя много енергия и тогава се отваря.
Ще видим. Но дори и да не може да го отваря по всяко време, все някога ще го отворят, защото няма да оставят майката там завинаги. И тогава, самоубийството става напразно. Луцифер също няма да свърши заключен там завинаги и Краули яко се е прецакал.
Ако това е краят за Краули, не трябваше да е по-този начин. Надявам се да го върнат.

И сега плавен преход от тялологиата (където всички защитихме докторантура към края на 6 - ти сезон) към теологията. Може и да бъркам, но ми се струва, че сериалът се върти около Стария завет, тоест до преди раждането на Христа. Не си спомням Христос да е споменаван. Та си мисля..ето, имаме си син на дявола, не може ли да намесят и сина Божи  newsm78  Все пак светената вода се прави с кръстче, имаше и други християнски символики...предполага се, че Христос е възкръснал на кръста (от гледна точка на митологията в сериала)
Няма начин да вкарат Христос в сериала и по-добре. Ще сбъркат нещо в изграждането на образа му и ще ги сринат със земята. Представяш ли си какъв отзвук ще има ако не го представят както трябва ? На моменти, Бог(чък) си беше пълен мухльо, не искам да си представям какъв ще изкарат Христос. По-добрe не.

Последна редакция: пн, 22 май 2017, 23:10 от Paige

# 642
А що? Може и да е весело  Laughing

# 643
  • София
Да и аз, нали го и коментирахме  hahaha Дженсън като е попитал аз бих си поискала и аз чашка от вълнение, че ги виждам  hahaha

Фенче, какво щеше да питаш, ако можеше да си зададеш въпрос? И как реагира като Джаред каза, че Миша не е умрял?
Тиф, моят въпрос щеше да е тъй като и двамата пътуват много, дали са имали някакви забавни случки за недоразбиране поради еднаквост в думите - като за пример щях да дам, че нашето Не в Гърция е Да, или културни различия пак пример с БГ за кимането и клатенето на глава, че сме наопаки и объркваме чужденците  Laughing  

Когато Джаред се изпусна за Миша настана едно 2 минутно дюдюкане и пляскане  Grinning Аз разбира се се зарадвах много. После Дженсън се опита да замаже нещата, ама късно вече  Laughing Каза...ами той Кас може само да е в спомените им, или да е част от въображението им.

Миша първо пита колко хора са гледали финала, а тези, които не са дали искат спойлери, и въпреки че всички казаха, че искат пак го увърташе, като казваше Кас е в затруднено положение, после че бил прекарал доста време в легнало положение, каквото и да е, че да избегне да каже, че е умрял. По-нататък каза, че не се знае как ще е променен Кас...явно ще е извъртяно нещо от другата реалност, ама аз си искам нашия Кас пък  Crossing Arms

Накрая на първия панел на Джаред и Дженсън Миша пак се правеше, че задава въпрос с индийо-руски еди какъв си акцент, изброи още няколко страни  Laughing Ама това май го видях като клипче, че сте го видели, и останаха на сцената и тримата поне 10тина минути, и историята за къщата, наета от Миша беше много забавна  Laughing

А, направихме си дай пет и с Миша, и с Джаред....е дай пет силно казано, ама като минават през коридора вдигаш ръка и те кога я пляскат(Миша ми плясна), кога само си плъзгат ръката по тези на феновете  Sunglasses

Вчера панела на Миша и Дженсън започна с много шеги и бъзици, включващи това, че си показваха бельото един на друг, и после станаха сериозни, когато Миша спомена, че по време на автографите едно от момичетата, които са се обучавали за кризисния център, за помощ за фенове, който направиха с кампанията You are not alone е била там, и вече имала над 50 часа в помощ по телефона, и че много се е трогнал и разчувствал, че нещо, което е тръгнало покрай телевизионно шоу наистина помага на хората, и че дори е щял да ревне на масата, ама се сдържал някак и после намерил Джаред и го гушнал.

Мисля, че някъде мярках клипове, сега ще потърся да гледате.

Накрая на панела излязоха всички актьори и се събраха в обща прегръдка, и 2-3 панела преди това ни бяха поставили на седалките по един лист с написано Още една година Джиб кон, отдолу и още много след това, с инструкция да ги вдигнем накрая. И съответно като Дженсън извика Даниела всички вдигнахме листата, и разбира се, ще има и догодина.

После актьорите излязоха, а всички ние се бяхме събрали по коридорите и почнахме да пеем Carry on my wayward son и Джаред се показа, мина, пипнах му ръката на хай файв  Mr. Green и после и Дженсън дойде, и се гушнаха пред нас, и Миша беше малко по-назад. Цялата енергия и емоция в този момент бяха неописуеми. На това имам клип, и още един куп хора, не знам дали сте го виждали.

# 644
  • Вестерос
Олеее супер Simple Smile))))))))))))))))  Blush Heart Eyes

А те как са панелите- ти си купуваш билет за всички панели общо +снимки и автографи ли или?

Общи условия

Активация на акаунт