SUPERNATURAL: Leaving our mark

• 23 676
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Смъртта, да. ooooh!

Може да върнат Михаил, да се бори с чадото и Луци. Rolling Eyes

Михаил искаше Дийн да му е приемно тяло, нали? Както Сам на Луцифер.
Хем наскоро гледах и пак половината неща са ми мъгла.

Бащата на първият нефилим, който убиха Кас и сие, той също беше ангел.

# 601
Самоубийството на Краули не ви ли се струва нелогично и глупаво ? За мен е такова.
Каквато и магия да е направил, нефилимът има силата да отвори портала и да спаси баща си, когато си поиска. Тогава жертвата на Краули става напразна и глупава.
Ако със смъртта му, целят да поддържат напрежението, можеше Луцифер да го убие в битка.

# 602
И глупаво ми е, и нелогично и нежелано това самоубийство. Ще ми липсва много това дяволче.

# 603
И на мен ще ми липсва, Марк е страхотен в ролята си. Много харесвам и гласа му, който го прави още по-добър в тази роля. А и самият герой много ми харесва.
Дано да го върнат. За Кастиел съм сигурна, но за Краули не знам.

# 604
Другият нефилим беше безобиден - Кастиел я уби като една от съставките на магия за затваряне на Рая.
Това пък кога? Забравила съм.
8.22 "Clip show". Мидатрон излъга Кастиел, че може да затвори вратите на Рая. Трябваше им сърце на нефилим. Беше една сервитьорка.

# 605
Смъртта, да. ooooh!

Може да върнат Михаил, да се бори с чадото и Луци. Rolling Eyes

Михаил искаше Дийн да му е приемно тяло, нали? Както Сам на Луцифер.
Хем наскоро гледах и пак половината неща са ми мъгла.

Да.
За голямата битка, се налагаше Луцифер да вземе тялото на Сам, а Михаил на Дийн.
Нали Дийн отказа, но се разбра, че имат полубрат и той беше подходящ, защото носи кръвта на Уинчестър.
Ще е супер ако върнат Михаил.

# 606
Другият нефилим беше безобиден - Кастиел я уби като една от съставките на магия за затваряне на Рая.
Това пък кога? Забравила съм.
8.22 "Clip show". Мидатрон излъга Кастиел, че може да затвори вратите на Рая. Трябваше им сърце на нефилим. Беше една сервитьорка.

Нищо не помня ooooh!
Горката сервитьорка.  Confused
Ето, обикновена сервитьорка. Не е толкова страшна, че да се избиват.

# 607
От 12.10 "Lily Sunder Has Some Regrets" - епизода с майката с едно око, която отмъщаваше на ангелите за дъщеричката си? Детето беше изцяло човек, не нефилим.

# 608
Тенкс, аз пак не съм разбрала. ooooh!

# 609
Няма проблем Hug . Аз нали за това съм тук Laughing .

# 610
Именно.

# 611
  • Вестерос
Бащата беше ангел, да и след това майката трепеше ангели, заради убийството на детето, Кас и още ангели бяха изпратени да ги убият, убиха бащата и след това детето, тя някак си оцеля.

Луци е Архангел, в това ще да е разликата.

Ровя се в imdb за зачеването на нефилимът сега. Joy
Не, оказа се , че бащата не е ангел, а друг.

# 612
  • Вестерос
Самоубийството на Краули не ви ли се струва нелогично и глупаво ? За мен е такова.
Каквато и магия да е направил, нефилимът има силата да отвори портала и да спаси баща си, когато си поиска. Тогава жертвата на Краули става напразна и глупава.
Ако със смъртта му, целят да поддържат напрежението, можеше Луцифер да го убие в битка.
Не може да отваря по всякакво време, казаха, че като се ражда се отделя много енергия и тогава се отваря.

# 613
  • Gotham City
Импалке, чета те, чета те и все повече установявам, че никакъв фен не съм на този сериал  ooooh! ти повече от Гугъл информация имаш

# 614
И аз тъй, затова си знам и винаги я питам какво ме интересува. bouquet

Общи условия

Активация на акаунт