Колко примери има в темата, при които снахата дори прекъснала отношения със свекъри, мъжа и децата не са?
Не ви ли хрумва, че мъжете не се съобразяват изцяло с жените си, а просто мислят сходно и двамата са съгласни, по въпрос, по който свеки е наопаки?
Мъжете трудно стигат да положение за обяснения и разправии и не само с жените са, а и с майките си преди това. По-трудно споделящи са и ако дори още да живее с майка си нещо в някой възглед за него се е променило, той няма да спре да го мисли, но пък и няма да се разправя с майка си. Намирайки си жена със сходни виждания, с която се разбира той не се съобразява с нея, а неговите са същите.
Това, че някои ги е страх да кажат на мама, че не са съгласни с нея, дори след като са намерили жена с която си пасват, е друг въпрос.
Но даже и от такива не се изисква да забрави, че има майка. Може би ако аз бях жена на такъв бих искала да ѝ изясни къде може да се меси, но да забрави, че има майка надали
Не си ме настъпила,не се притеснявай.Лицемерна не съм,,както те имат чуства така имам и аз.Нито нашите нито свекърите са самотни и не обичани.След като не ги познаваш няма как да изразяваш мнение,че са самотни.Теб също не те познавам,но чета какви ги пишеш и за това си помислих,че си самотна.А за хотелите трябват пари,не всички могат да си го позволят.Аз искам както и едните така и другите да дойдат поне за 2-3 дни,а не за 15 минути да пият по една ракия и да си ходят.Просто да не е в същия ден на изписването.Обаче ти си от тези за които важи поговорката
Просто през по-голямата част от времето умело се прикриват