С какво ви дразнят свекървите- 81

• 78 820
  • 805
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Ето, това засега е и моето символ верую Rolling Eyes

Това, от позицията на свекърва или предстояща свекърва го пишеш? newsm78

# 301
  • athina
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=67779I

Просто не се стърпях  Embarassed!!! Видях го и веднага реших да го споделя с вас.
Чета,горе-долу редовно темата,но не се включвам, защото нямам с какво да се оплача от моята свекърва.

# 302

Бъдеща , затова споменах "хипотетично".
Защото с кандидитснахата от толкова възпитание и добронамереност , сме в ситуация до момента , като я питам нещо , т я да казва-както ти решиш- Та се замислих при раждане как ще е. newsm78

# 303
Аз , доколкото разбрах , сме само потенциални. После може и друга песен да запеем  Mr. Green
Да, потенциална съм. Кой знае... Досега не ми се е случвало да "раждам" претенции и изисквания към свекърва, органически не понасям такива към мен, самата, така че от тази камбанария не ми е трудно да си го представя. Обичам си личното удобство и спокойствие и знам, че не минават през кефа или липсата на такъв на други хора. Няма как. Simple Smile

# 304
  • София

Това не съм го писала аз, ама се оплетоха цитатите нещо. По нагоре са ти отговорили.

# 305
  • София
Аз , доколкото разбрах , сме само потенциални. После може и друга песен да запеем  Mr. Green
Да, потенциална съм. Кой знае... Досега не ми се е случвало да "раждам" претенции и изисквания към свекърва, органически не понасям такива към мен, самата, така че от тази камбанария не ми е трудно да си го представя. Обичам си личното удобство и спокойствие и знам, че не минават през кефа или липсата на такъв на други хора. Няма как. Simple Smile
Абсолютно същото е и при мен.

# 306
Аз съм баба-Везна.И хич, ама хич не са ме разгадали.....Нито съм роб на перфектната подредба, нито ходя на фризьор, нито си купувам обувки всеки месец, а козметиката ми се брои на пръсти.    Laughing
И нямам против да ме игнорират, както писах.    Grinning
По-скоро ме е страх да не ми досаждат прекалено често.....    Joy

# 307
Внимавайте с "потенциалността", че в наши дни нищо не се знае... Може на проектосвекървата да ѝ доведат зет, а на проектотъщата – снаха.
Затова и бъдещите тъщи бих посъветвала да внимават в темата и да си водят записки, че знае ли се...  Да не се окаже вместо тъща – свекърва. Whistling

# 308

Абсолютно същото е и при мен.
Hug Значи поне един човек разбира "правилността" за себе си, не за други някакви, дето даже и да се омъжиш за тях, не си пожелал. Grinning
Внимавайте с "потенциалността", че в наши дни нищо не се знае... Може на проектосвекървата да ѝ доведат зет, а на проектотъщата – снаха.
Затова и бъдещите тъщи бих посъветвала да внимават в темата и да си водят записки, че знае ли се...  Да не се окаже вместо тъща – свекърва. Whistling
Не изключвам подобни варианти, какче.  Simple Smile

# 309
  • София
И за моята зодия не са познали или поне не важи за мен.
Въобще не знам какво яде синът ми, не ме интересува как ходи облечен, нито знам колко има в банковата си сметка и какво прави всеки ден, камо ли пък да се интересувам от сексуалния му живот. Crazy
Като нямам подобно държание към него, как ли пък ще го развия към евентуалната бъдеща снаха newsm78

# 310
  • София

Защото с кандидитснахата от толкова възпитание и добронамереност , сме в ситуация до момента , като я питам нещо , т я да казва-както ти решиш- Та се замислих при раждане как ще е. newsm78

А, не теб питах, а Афродитка..... Joy

И си мисля, че е несериозно майки на малки момченца да се обясняват как биха се държали като свекърви.

# 311
 absurT,
Отдеве не ми се получи постът с цитатите. Опитах да го изтрия целия , но не ми позволи ББоса  Mr. Green Mr. Green
И понеже авторството е мое , та си отговорих чинно. Joy

# 312
  • София
Скрит текст:

А, не теб питах, а Афродитка..... Joy

И си мисля, че е несериозно майки на малки момченца да се обясняват как биха се държали като свекърви.
Чукча не читател. Поне чети преди да пишеш. Казах вече, че стана оплескване с цитатите /нищо, че то си пролича още при моя цитат/, а автоката на изречението 2 пъти вече ти отговори, ама що да четеш, типично по свекървенски  Wink.

# 313
  • София

Чукча не читател. Поне чети преди да пишеш. Казах вече, че стана оплескване с цитатите /нищо, че то си пролича още при моя цитат/, а автоката на изречението 2 пъти вече ти отговори, ама що да четеш, типично по свекървенски  Wink.

Хи, хи!
Че, да беше прочела и ти, чукча, нали си бъдеща свекърва?
Или тренираш отсега? hahaha

# 314
  • София

Хи, хи!
Че, да беше прочела и ти, чукча, нали си бъдеща свекърва?
Или тренираш отсега? hahaha
Когато не знаеш и/или няма какво да кажеш е по-добре да замълчиш.

Общи условия

Активация на акаунт