С какво ви дразнят свекървите- 81

• 78 323
  • 805
  •   1
Отговори
# 720
  • където ми харесва
Ще ме заплашва дъртия, ще ми вдига ръка, а мъжа ми ще вика " не му обръщай внимание"?!?!??! Какъв е тоя твоя мъж, бе?
Ма то и ти си виновна да ти кажа-оставила си всичко да стигне до момента, в който свекър ти си прави каквото иска, щото може, а мъжа ти не му пука !

# 721
Хай, ти искаш да отпориш един на свекъра, а аз да сритам в топките нейния мизерник.  Close
Ама то какъвто бащата, такъв и синът! Баща - тормозник, син - тормозник. Не ми обяснявайте, че е различно. Същото е, само дето е по-тих и префинен - не знае как, не може. Ай-ай, направо да го съжалиш горкия.
Не само по топките, ами по тъпата кратуна да го забиеш!
Точно, аз колко пъти казвам, че крушата не ражда дюли.
Иначе положението е отвратително, но съпругът е трябвало отдавна да се заеме. Ама как така ще псуваш, бе, баси простака, такъв си бил. Тук някой предлагаше тиган по едно време... За тиквата.

# 722
  • при късмета
А като обяснява АбсурТ в други теми, че бракът защитава жената - половината форум ѝ скача Crossing Arms
Ако бяха женени и след покупко-продажбата, Womanitka, можеше да вземе нещата в свои ръце, да поиска развод и подялба на къщата и току-виж тогава дъртия се светнал, че не може да си развява байрака.
Сега ни напред, ни назад. ooooh!
Дори в този случай, брака не е решаващото. Ако мъжа ѝ беше на място, дали има или няма брак е биз никакво значение.

Womanitka, в кофти положение си. Накарай мъжа си да вземе някакво отношение. Не може да ти казва да не му обръщаш внимание, а той при тормоза на баща му над теб да не предприема никакви мерки.
И аз бих пуснала сигнал в полицията, като за действията си бих предупредила и мъжа си и свекъра. На мъжа ти трябва да му стане ясно, че ако той не те защити си принудена да търсиш друга защита. И бих му обяснила, че от това и децата ще страдат, защото са свидетели на насилие.
Разбирам, че е трудно да действаш, след толкова години компромиси и чакане да се промени от самосебеси, но трябва да вземеш сериозни мерки. Не за друго, а защото няма да стане по-добре от самосебеси. Виж, по-зле със сигурност ще стане

# 723
  • Варна
Кърмата й е спряла вече от тормоз. А какво следва оттук нататък?!?

Свекърът ти е долно говедо, а мъжът ти е оставил теб и двете деца да сте потърпевши от него... не, нямам думи. Рядко съм се ядосвала толкова на някоя история тук, във форума.

# 724
Свекърът е говедо. Няма оправия с такива хора.

Ред е съпругът да вземе отношение, но предполагам, че не му се занимава, не знае как да тръгне в тази ситуация, която е обидна за него, жена му и децата.

# 725
Свекърът е говедо. Няма оправия с такива хора.

Ред е съпругът да вземе отношение, но предполагам, че не му се занимава, не знае как да тръгне в тази ситуация, която е обидна за него, жена му и децата.

Именно. Свекърът е говедо, а мъжът двойно по-гадно говедо. Не само не му се занимава да защити жена си и децата си, но е и извънредно зает да лиши жена си от собственост върху къщата, построена по време на брака им. За такъв и моят чугунен тиган няма да помогне. Трябват алиби и адвокат.

# 726
Решението е да не живеете заедно,  за да не трябва да го търпиш.

Построихме си къщата 2009 г. няма да обяснявам перипетии, но с промиване на мозъка и как " да не стане така аз да му взема къщата" мъжа ми я писа на него. 4-ри години ни извиваше ръцете, че ще я продаде, че ще ни изгони еле вече я върна на мъжа с покупко-продажба, но с условие да живее в нея пожизнено.
Няма да се изнесе защото неможе да се оправи пенсия 350лв квартира ли да плаща ток ли цигари ли храна ли? Хванал се е за мъжа и толкова.
Още тогава е трябвало да се светнеш колко му пука на мъжа ти за теб. Какво промиване на мозъци? Нали тази къща е правена и с твои пари? Как си могла да се съгласиш да те лишат от собственост като я запишат на очевидно психично болен човек? Така нямаш полезен ход... Мъжът ти трябва да те защитава, това е супер ненормално.  Rolling Eyes

# 727
  • Бургас
Трябват алиби и адвокат.

Точно това си помислих с първия прочит още, без да чета коментарите след поста.

Авторке, покажи на мъжа си недвусмислено, категорично, с действие, че скатаването му и отказа да поеме отговорност за семейството си, ще имат реални последици. За него най-вече. Да свива сърмите на татенцето, ако иска да си запази семейството. Тоя филм съм го не само гледала, ами и играла. Докато не им опре яйцето до г*за, мъжленцата не се сепват. Е, разбира се, винаги съществува опцията да се окаже, че на мъжът ти наистина не му пука за теб и семейството ви и е готов да ви загуби. Но ако се окаже така, тури му пепел, както се казва. С един куршум два заека.

# 728
  • Варна
После някои казват "ама каквито и да са, родители са ни". Дрън дрън. Това говедо заслужава да го зарежат сам в голямата къща, да си мре с мизерната пенсия сам като кукувица.

# 729
  • при късмета
Те, че и двамата и мъжа и свекъра са за бой, за бой са. Обаче ако на свекъра, като го обухаш вземе, че се стресне на тези години, то мъжа ѝ май и от това няма да разбере. Собствен бизнес си мисли, че може да върти и управлява, а не може да се справи с елементарни семейни отношения. Егати мухльото!
И сега авторката, ако започне да го защитава и оправдава, съвсем ще съм на мнение, ча сама си е виновна.

# 730
Пиша от телефона. Мъжа ми снощи не присъства на скандала,но чу всичко.Не мога да искам от него да пребие баща си. А и от говорене полза няма. После ще пиша повече. Говори за изнасяне наше. Никога не е казвал дума за раздяла. Вчера само го попитах да взимам ли децата и да ги оставям на мира. Каза глупости не ми се слушат. Днес спомена,че баща му ще се изнася май в старата къща.

# 731
  • при късмета
Ви сега, никой не ти казва директно да натупа баща си и така да реши проблема. Но мъжа ти е този, който трябва да му обясни кое е приемливо и кое не в държанието му, както и да прекрати тормоза. Изцяло негова е грижата.

Чу какво се случва и нищо не предприе, така ли? На теб се налага да ходиш да му казваш нещо си в другата стая? Ужас

# 732
Дано някой може да даде акъл.  newsm17

Скрит текст:
1:48 а аз не мога да заспя. Много грозен скандал със свекъра /силно казано нямаме брак със сина му/.
Да започна отдалеч.
В далечната 2000г. с моя мъж се запознахме по интернет. Бурна връзка. Но заживяхме заедно веднага. Той беше в друг град не в родния си, аз също. Каза ми, че не иска връзка от разстояние и аз отидох при него.
Дойде момента в когато напуснахме града в който работеше и се преместехме в родния му град. И аз се запознах със СВЕКЪРА. Мъж за който всички жени са боклуци, магарици и нямат думата за нищо. Разведен със свекървата /лека й пръст на жената страхотен човек/ от 20г. промил мозъка на сина си до толкова, че не беше говорил с майка си от години, докато не се появих аз.
От тогава минаха 17г. имам вече 2 деца второто на 4 месеца но той не спира да върти интриги. Последната стана заради жената, която ми помага в къщи. Със собствен бизнес сме и няма как да оставя мъжа сам да се справя и дори и сега с малката в колата и пътуваме по работа. Та девойката, която ми чисти не влиза в неговата стая. По две причини: 1-во още в началото той каза, че не иска да му я пипаме ще се оправя сам и 2-ро девойката се страхува да не я набеди, че му е взела нещо. Днес е мрънкал на мъжа ми защо не му се чисти стаята. Обясних причините на мъжа си както и обидите към мен - Боклук, за нищо не ставаш, карнобатска циганка - псувните, заплахите за удар и т.н Отказах категорично да му вляза в стаята.
Мъжа дига ръце и казва Такъв е какво да го направя. Не му обръщай внимание.
Скрит текст:
Слизам долу до хола да си взема за ядене и Свекъра ме лепва с въпроса какво ми е направил, че постоянно го ям и не го оставям на мира? Каза ми , да внимавам в картинката да не направи така, че да му се моля да си видя децата. Потвърди, че съм боклук и че ако до 5 дни не ме види АЗ да му изчистя стаята щял да действа.
Полудявам хора не ми стига останалия стрес ами  и това животно. От три дни и кърмата ми намаля днес вече окончателно нищо... Някой сблъсквал ли се е с такова същество и как или може ли да влезе в час ???

П.П Да уточня издържа ме го ние не той нас. Преди три месеца заради ПТП негово платихме 4-и цифрена сума като обещетение и по адвокати. Сметки не плаща, ядене не купува цигари след 20-то число му взимаме ние.
След подобни реплики и невъзможност да те защити, директно заявяваш, че ще последавш съвета му и забравяш, че баща му съществува.Не го забелязваш, не говориш с него, не отговаряш на реплики/въпроси, все едно е невидим, нищо.Ако се стигне до физическо посягане, викаш полиция.Жалби, оплаквания, какъвто там е реда.
Да е наясно мъжа ти какво би последвало, след като той няма топки да озапти тарикатския си баща.
И твърдо следване на плана.На свекъра, при първата реч към теб, казваш само :"Не ме интересува, оправяй се със сина си!" и млъкваш към него "завинаги".

Аз поне така бих потсъпила.Твърдо, гадно и безкомпромисно.

# 733
Хай, ти искаш да отпориш един на свекъра, а аз да сритам в топките нейния мизерник.  Close
Ама то какъвто бащата, такъв и синът! Баща - тормозник, син - тормозник. Не ми обяснявайте, че е различно. Същото е, само дето е по-тих и префинен - не знае как, не може. Ай-ай, направо да го съжалиш горкия.
Не само по топките, ами по тъпата кратуна да го забиеш!
И аз си го помислих,ма викам айде да не мятам камъни..
Принципно..Народа не случайно го е казал така.."От отцА и децА"- демек,каквито са родителите,такива и децата им.

П.п.Чакай да поясня,че всяко правило има и изключения,че сега ще дофърчи ятото от големи бели птици дето да ми обяснят,как мъжете им нямат нищо общо,с онея простаци свекърите,защото леля му..пардон,баба му,го е отгледала..
Всяко правило винаги има изключения. Peace

Пиша от телефона. Мъжа ми снощи не присъства на скандала,но чу всичко.Не мога да искам от него да пребие баща си. А и от говорене полза няма. После ще пиша повече. Говори за изнасяне наше. Никога не е казвал дума за раздяла. Вчера само го попитах да взимам ли децата и да ги оставям на мира. Каза глупости не ми се слушат. Днес спомена,че баща му ще се изнася май в старата къща.
Консулурайте се с адвокат.
Мъжа ти е страшен путьо
Ще прецаква живота и комфорта на децата които е създал и ще остави изтрещелия старец да си разиграва коня както намери за добре?!?

И ти ще  свиеш раменца и ще кажеш "добре"?
Просто ей така..

Ябе я гледай кви битки за надмощие се водят тук и то за толкова елеметарни неща,а ти за нещо толкова сериозно биеш отбой?

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 13:28 от Какво?

# 734
  • София
Дано някой може да даде акъл.  newsm17

1:48 а аз не мога да заспя. Много грозен скандал със свекъра /силно казано нямаме брак със сина му/.
Да започна отдалеч.
В далечната 2000г. с моя мъж се запознахме по интернет. Бурна връзка. Но заживяхме заедно веднага. Той беше в друг град не в родния си, аз също. Каза ми, че не иска връзка от разстояние и аз отидох при него.
Дойде момента в когато напуснахме града в който работеше и се преместехме в родния му град. И аз се запознах със СВЕКЪРА. Мъж за който всички жени са боклуци, магарици и нямат думата за нищо. Разведен със свекървата /лека й пръст на жената страхотен човек/ от 20г. промил мозъка на сина си до толкова, че не беше говорил с майка си от години, докато не се появих аз.
От тогава минаха 17г. имам вече 2 деца второто на 4 месеца но той не спира да върти интриги. Последната стана заради жената, която ми помага в къщи. Със собствен бизнес сме и няма как да оставя мъжа сам да се справя и дори и сега с малката в колата и пътуваме по работа. Та девойката, която ми чисти не влиза в неговата стая. По две причини: 1-во още в началото той каза, че не иска да му я пипаме ще се оправя сам и 2-ро девойката се страхува да не я набеди, че му е взела нещо. Днес е мрънкал на мъжа ми защо не му се чисти стаята. Обясних причините на мъжа си както и обидите към мен - Боклук, за нищо не ставаш, карнобатска циганка - псувните, заплахите за удар и т.н Отказах категорично да му вляза в стаята.
Мъжа дига ръце и казва Такъв е какво да го направя. Не му обръщай внимание.
Слизам долу до хола да си взема за ядене и Свекъра ме лепва с въпроса какво ми е направил, че постоянно го ям и не го оставям на мира? Каза ми , да внимавам в картинката да не направи така, че да му се моля да си видя децата. Потвърди, че съм боклук и че ако до 5 дни не ме види АЗ да му изчистя стаята щял да действа.
Полудявам хора не ми стига останалия стрес ами  и това животно. От три дни и кърмата ми намаля днес вече окончателно нищо... Някой сблъсквал ли се е с такова същество и как или може ли да влезе в час ???

П.П Да уточня издържа ме го ние не той нас. Преди три месеца заради ПТП негово платихме 4-и цифрена сума като обещетение и по адвокати. Сметки не плаща, ядене не купува цигари след 20-то число му взимаме ние.

Само този пост прочетох и само 2 неща ще ти кажа.

1. Мъжът,  при когото живееш и от когото имаш деца, не става за нищо- да позволява такова държание и да позволява да живеете заедно с баща му.
2. Ти си си послала държанието и на двамата- да седиш " никоя" 17 години в тази къща, да помагаш на безхаберника в бизнеса, а той и баща му да те подритват като боклук.
Думи нямам, какво може човек да си причини и разбира се, пак другите да са му виновни.

Общи условия

Активация на акаунт