Мама Галка, аз също съм патила от психо-та, но чак дотам не сме стигали, може би защото е нямало намесени деца. С психопати е трудно до невъзможно да се разбере човек, ще се помоля да пуснат захапката, а Онзи горе гледа, нали знаеш

И ние получихме парички от свекитата, ще си ги пазим за бебо, като решим да купим нещо по-голямо да имаме. Събрахме и за наеми/депозити да се преместим, сега ще търсим, стискайте палци.
Ако не си харесаме нищо, ще си останем тук и директно ще събираме за купуване. Ние с тези скоци в растежа не можем да се разберем
Храня го на поискване, от 3-4 дена пак е полудял и яде на всеки час, плаче, разстроен е от цялата 3-седмична история със снимки (бяхме като музейни експонати) и простотии. Гърдите ми още не могат да се адаптират към новото искане, отделно от стреса вместо да се увеличи, намаля кърмата и вчера беше критично вечерта. Днес само се гушкаме, спим заедно и се храним, чак сега се отделихме- пуснах го на активната гимнастика, той поигра а после заспа. Време за още едно "кафенце" (Инка). 
И последно- поръчах си слииииинг
ще бебенося! Чакам с нетърпение да пристигне, до края на седмицата е тук. После закачам Мрънчо и ще си джиткаме двамата, както едно време с корема

Кураж и дано по-скоро попаднете на хора с морал и принципи, които да ви помогнат! И наистина е прекрасно, че сага имате хубаво, стабилно семейство 
Моят син се роди 3300 гр., 50 см., а на консултацията точно като стана на 2 месеца беше 6140 гр. и 62 см

както винаги спа много добре вътре!