Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 195
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Аз самата нямам палитри на Слийк, но са ме гримирали с техни продукти - хубаво пигментирани сенки, на мен лично ми харесаха. Втората палитра е с много нежни цветове, на мен повече ми харесва (дори се замислих дали да не си я поръчам Simple Smile )

Тази също много ми харесва. Изборът ми е затруднен  Thinking

# 106
  • Варна

И последно, търся си пясъчен лак в цвят rose gold, бюджетен вариант.

Скрит текст:

Обожавам такива цветове.
Ще следя  Hug Peace

Аз си зададох върпроса в темата за лаковете, както ме посъветва Арабеск. Ела и ти да следиш ако искаш.

Mumy,  bouquet

# 107
спрях се на тази

https://boxyboxbeauty.com/shop/%D0%BE%D1%87%D0%B8-eyes-like-ange … akeup-revolution/

Няма го това ментово , което искам , но в палитрите ,в които го има пък почти никой цвят не ми харесва

мнение за тези бази

# 108
Видях вчера мицеларен гел на Гарниер, добър ли е? Дано не сте го коментирали вече, че ви изпуснах за малко Hug

# 109
  • София
Някой може ли да ми каже дали сенките на Мейбълин палитрите са все още намалени или намалението е приключило?
Намалени са да. Peace
Видях вчера мицеларен гел на Гарниер, добър ли е? Дано не сте го коментирали вече, че ви изпуснах за малко Hug
На мен лично много ми харесва. Heart Eyes

# 110
  • Пловдив
Някоя дама ползвала ли е този серум, има го в ДМ и го съзрях. Ще ми се лично впечатление от някоя от вас, ако го познава. Hug

Днес си го взех,(кожата ми е суха имам си и бръчици и петънца ) Пише , че се нанася 10 мин преди основният крем или вместо него.Доста опъната-усещам кожата /сякаш е намазана с  разреден белтък/, та ще ми трябва нещо отгоре.Това е от 1 път...

# 111
  • Стара Загора

На мен лично много ми харесва. Heart Eyes

При мен люти на очите, а грим сваля на 75 %.
Аз лично предпочитам този измиващ крем на Кауфланд - ухае невероятно нежно на пъпеш и зеленина. Не изсушава, не щипе и сваля пълен грим на 90-93 %. Преди малко изтрих моя, като остана мнооого малко от спиралата и с втори тампон с розова вода доизчистих остатъците от цялото лице. А цената му е 3,50 и като състав не е никак лош. Има вода, гел, пилинг и кърпички от тази серия.

По-подробно за него съм писала тук http://sapphireyesandrubinlips.blogspot.bg/2016/07/kaufland-care … e-waschcreme.html

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 19:25 от iv4enceto_91

# 112
Някоя дама ползвала ли е този серум, има го в ДМ и го съзрях. Ще ми се лично впечатление от някоя от вас, ако го познава. Hug
Днес си го взех,(кожата ми е суха имам си и бръчици и петънца ) Пише , че се нанася 10 мин преди основният крем или вместо него.Доста опъната-усещам кожата /сякаш е намазана с  разреден белтък/, та ще ми трябва нещо отгоре.Това е от 1 път...
Благодаря за включването! Hug Доста хубави отзиви има в Амазон за него, може да си го взема. Ще споделя как е при мен, ако го купя. Peace

# 113
Аз си търся околоочен крем , който да хем подхранващ хем против бръчки , предложения

# 114
Момичета ,много Ви благодаря ,по препоръка на някои от Вас, днес си купих Билка измиващ с роза ,страхотен е !  Hug Премахна ми грима толкова прецизно ,след това минах с едно памуче  с мицеларна вода и не беше останало нищо .  bouquet Като си спомня какво мъчение ми беше триенето ... Sad
Видях ,че имаше същото гелче с краставица и мисля утре и него да купя както и околоочния с роза на билка .

П.П как са тониците и миц.вода на Билка? newsm78

# 115
  • Бургас
VSD,благодаря ти.
Ще следя и там  bouquet

# 116

П.П как са тониците и миц.вода на Билка? newsm78

Моята кожа много я изсушаваха , чак сърбеше и при все , че ми е мазна.но иначе съм чела доста добре неща за серията на Билка

# 117
  • София
както и околоочния с роза на билка .
Имай в предвид, че околоочния с роза не дава никаква хидратация. Розово гелче е, аз си го държах в хладилника и сутрин го нанасях, освежаваше ми, изсъхваше и толкоз. Не малко пъти след него  нанасях друг околоочен. Peace

# 118
  • София
Момичета, от кой фиксиращ спрей (сравнително бюджетен) сте доволни?
И понеже съм особено умна и ми трябва за тези дни, ако може да го купя от магазин (не да поръчвам), ще бъде чудесно.
Благодаря предварително!

# 119
  • Бургас
Mummy,и аз благодаря за споделеното за околоочния с роза на Билка.Сутрин не ползвам никакъв,защото докато попие...Щом това е бързо изсъхващо и най-вече щом попива бързо ще го взема.Обичам продуктите на Билка.Обожавам серията с Мавруд и всички около мен си накупиха.Като ме питат с какъв парфюм съм и като кажа,че това е кремът за тяло на Билка всеки си купува и всички са доволни.

Общи условия

Активация на акаунт