Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 209
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Някоя дама ползвала ли е този серум, има го в ДМ и го съзрях. Ще ми се лично впечатление от някоя от вас, ако го познава. Hug

Днес си го взех,(кожата ми е суха имам си и бръчици и петънца ) Пише , че се нанася 10 мин преди основният крем или вместо него.Доста опъната-усещам кожата /сякаш е намазана с  разреден белтък/, та ще ми трябва нещо отгоре.Това е от 1 път...

+1
Бях го вземала още миналата година. Това е най-безполезният продукт, който съм ползвала. Ефект 0, едно нищо, нито ефект, нито липса на такъв. Хвърлих го още след втората употреба. Не изключвам възможността да върши работа за някои, обаче. И все пак, пазарът е пренаситен от серуми от същия ценови клас, несравнимо по-ефективни. В момента ползвам Advanced Night Repair на EL, като по-доволна съм от избелващия серум на Пирин Дрийм. Взех си и крема от серията, за смешни пари, ми наистина усещам кожата подхранена, загладена и с един блясък.

# 121
Аз си търся околоочен крем , който да хем подхранващ хем против бръчки , предложения

Бих препоръчала околоочния на BioKarite. Около 8-9 лв в Лили

# 122
  • София
Аз си търся нещо ефикасно за свиване на порите  newsm78

# 123
Аз си търся нещо ефикасно за свиване на порите  newsm78

И аз ... и не вярвам да намеря  Laughing Единствено един крем на Биодерма ми заглажда малко лицето, но ...

# 124
  • София
Много се чудя дали серумът на Ре Ген ще има ефект върху порите?

# 125
  • Пловдив
Може ли да ме просветлите  Blush Тоя хайтлайтнер за кво се ползва и преди кое newsm78

# 126
Аз бях доволна от това http://www.enzo.bg/dermedic/normacne-preventi-serum-za-razshiren … na-i-mazna-kozha/
На Ести Лаудер Idealist също е хубав, но той вече е скъп.

# 127
  • София
Едно оплакване от фдт Fit me. На лицето ми е сух, непокривен, даже към обяд вече е подчертал фините линии около очите. Няма сочен завършек. единствено придава лек нюанс на кожата на лицето.
Има ли някакъв шанс да го подобря- да го смеся в/с дневния крем за лице?

# 128
Е, той май е матиращ по принцип, нормално да е сух...  Rolling Eyes Смесвай  го с крем, вероятно ще е по-добре.

# 129
Има Peace Купи си озаряващата база на ГР и смесвай с нея. Освен че ще има озаряващ завършек и по-сочен вид, няма да ти стои сух на лицето. Бих предложила озаряващата розова база на Катрис, но я няма вече, за съжаление...

# 130
  • Lost in a fairytale ...
Има Peace Купи си озаряващата база на ГР и смесвай с нея. Освен че ще има озаряващ завършек и по-сочен вид, няма да ти стои сух на лицето. Бих предложила озаряващата розова база на Катрис, но я няма вече, за съжаление...

Като се смеси с база няма ли да стане още по-непокривен?  Rolling Eyes
Ако имаш под ръка някой бб крем без претенции за матиращ, може да смесиш с него Simple Smile

# 131
Ми за мен той не е непокривен по принцип и вероятно така ѝ се е получило, защото е ползвала под него нещо неподходящо. Както и да е, трябва да опита с няколко неща, все с нещо ще пасне на кожата ѝ.

# 132
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Едно оплакване от фдт Fit me. На лицето ми е сух, непокривен, даже към обяд вече е подчертал фините линии около очите. Няма сочен завършек. единствено придава лек нюанс на кожата на лицето.
Обещанията и функцията на този фдт е пълен мат, няма дори умисъл за сочен финиш.Не знам кой ти го е препоръчал,
щом търсиш озарен финиш.Без хубав хидратиращ крем отдолу подчертава яко сухи участъци и фини линии.

# 133
  • София
Благодаря за коментарите  bouquet .Под фдт за база слагам Baby skin на Мейбълийн.
Иначе имам един ББ крем и мога да ги смеся и пробвам, дори и като цвят са сходни.

# 134
Привет-мривет, аз малко със закъснение се информирам за промоциите, та исках да кажа, ако някой има от точките за тенджерки и няма намерение да ги ползва, да ми пише Embarassed Аз дори не знам по колко се събират, щото в правилата не го пише, но по 15лв покупки за точка са ми множко.

Общи условия

Активация на акаунт