Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 143
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
И аз харесвам гела за вежди на Есенс, но не харесвам сенките им за вежди. Комплекта на Орифлейм (сенки за вежди) е много по-добър.

# 616
  • Бургас

И да се оплача - купих си някакъв душ-крем на Балеа с ванилия и кокос, звучеше ми много добре като комбинация. Снощи го пробвах - няма толкова гадна миризма.  Sick Отвратителна мирише.
Аз използвам и душ гела и лосиона за тяло. Харесват ми много.Но аз съм и луда по кокос,а за ванилията да не говорим.
Банята ми е пълна с душ гелове,преобладащи  с ванилия.

# 617
  • София
Аз съм доволна и от гела за вежди на Римел.

# 618
Много цветове ли има ? По какво да се водя при избора на цвят ? По косата или веждите?

# 619
Гелът на Есенс има само два цвята - кестеняв и рус. Водя се по цвта на косата, но при мен и веждите са същия цвят като косатя ми.  Peace

# 620
Светлият е доста светъл... Не знам цвят дали дава, подрежда в някаква степен веждите, но до момента не съм открила боичка за вежди в гел форма, която да ме удовлетворява напълно... За момента водоустойчивия писец (защото не е молив) на Catrice е най-добър за мен.

# 621
  • Стара Загора
Аз съм много доволна от сенките, които поръчах от Импала. Наистина е прахообразна формулата, но много финосмляна и стои като крем направо. Нанесено с леко докосване, стои супер естествено. Съответно можете да подчертаете и стабилно, ако вземете повече количество. Наситеността на цвета също се "контролира". И не мръдва цял ден при мен.

https://impalaonline.com/Kozmetika-za-ochi/Senki-Impala/IMPALA-E … r-senki-za-vezhdi

# 622
Ивче, може ли суоч на твоя цвят и кой номер е?  Hug

# 623
  • МАРС
Днес се засилих за очната линия на Аура от Гейша серията, ама греда, тя баш не беше намалена и дадох назад. Двайсет лева за очна линия ми е в повече.

# 624
Като сте заговорили за вежди, имам препоръка за всички, но специално за по-трудната част - момичетата с доста тъмни, почти черни коси и/ли черни вежди.
Най-евтините моливи за вежди, т.е. около 3-4 долара, на Еtude House. Корейски са. Drawing Eye Brow е точното име на продукта. След като минах през ДМ и изтествах наред всички моливи за вежди и не си харесах цвят, си избрах на база суочове в интернет, за да си допълня поръчката от шийт маски. Силно впечатлена съм!
Никога не съм забелязала да избледнява, да се рони, размазва или каквото там може да се случи с един молив за вежди. Стандартен молив със спуули, самият графит е с триъгълно, не с кръгло сечение.
Сигурен продукт, слагам го и не го мисля много. Все повече към такива се ориентирам, нямам нерви да следя грима дали е ок или не е.

Имам четворката, която се води сив цвят, но идеално пасва на черни вежди без да ги прави сивеещи все едно има фдт отгоре. Общо са 5-6 цвята, има със сигурност 2 топли.
Не мога да преценя дали е икономичен, защото не го ползвам точно откогато го имам, но ми се струва, че е. Едвам-едвам драсвам, изхабила съм около 1/6 от него, имам го от декември. При първа възможност ще се запася.

# 625
  • Стара Загора
Ивче, може ли суоч на твоя цвят и кой номер е?  Hug

Взех 04 Cappucino, макар че според описанието в сайта 03 май звучеше по-подходящ, но сега виждам че съм взела правилният. Другият вероятно щеше да е по-тъмен.

Скрит текст:

Щракнах набързо и преди малко на едната вежда със, но не включих лампата и съм се потъмнила доста. А уж малко сложих. Crazy

Скрит текст:

Слагам снимки и на 2 грима на цяло лице - първият е с ефирно нанасяне, а вторият с по-плътно.

Скрит текст:

Относно моливите за вежди - много доволна бях от Lumene, когато преди години нямах почти косми. Изхабила съм 3. Добри отзиви съм чела и за Seventeen. Тук говорим за цени около 10-12 лв обаче.

И една нова лятна лимитка от Essence, която сигурно пак няма да видим тук. Crossing Arms

# 626
Много ти благодаря! bouquet Преди да пишеш, се насочих към 04 и без да искам съм познала май. При нас има доста неща на Импала, надявам се да ги видя на живо, но ако ги няма, може би ще поръчам и аз този номер. И това да пробвам...  Crazy

# 627
  • Варна
Молив за вежди се избира първо по естествения цвят на веждите-светли, сивкави, кафеви, черно-кафеви.
Така резултатът е по-естествен.

Аз си взех тънкия молив за Картис и се рисува с него лесно и гладко. Взех цвят, който е нюанс по-тъмен от веждите ми, за да изпъкват леко на сивата коса.
Ама още не мога да намеря нещо достатъчно тънко да си рисувам фалшиви косъмчета отпред на веждата. Sad

# 628
Много ти благодаря! bouquet Преди да пишеш, се насочих към 04 и без да искам съм познала май. При нас има доста неща на Импала, надявам се да ги видя на живо, но ако ги няма, може би ще поръчам и аз този номер. И това да пробвам...  Crazy
Някъде в Младостите ли имаш предвид?

# 629
При нас Импала е много рехаво заредена навсякъде. От няколко дни издирвам едни моливи и досега намерих само единия. Чудя се дали да не поръчам накрая от сайта, че сега ме заинтригувахте и с тези сенки за вежди. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт