Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 118
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Днес се открива щанда на NYX в Лили The Mall. Чудя се дали да не ида след работа, ама нищо не ми трябва, а като се знам, ще купя нещо напълно ненужно!  Crazy

# 661
  • Вестерос
Чували ли сте за някакви цветни бои за коса , които като си сложиш се измиват след няколко къпания? Продавали ги в Елитис, а имало и като спрейове, тях ги продавали в Лили. Но като търсих нищо не намерих.

# 662
  • Варна
Розовия и синия спрей за Schwarzkopf  ги има в лили. При мен синьото падна при първо измиване, а розово след 3 беше доста изсветляло.
Роза Импекс пуска полу-трайни цветни тонери за коса. Те осрават доста дълго време в косата и действат като полутрайна боя. Тюркоазеното е много ярко, докато лавандулата не се показа при мен. Титана е доста сив.
Цената им е 2.65лв. В Елитис-бяла опаковка с цветно петно са.

# 663
Здравейте,предлага ли се козметика Кройтерхоф в магазини DM и LILLY DROGERIE? Simple Smile
Мисля че,в Лили ги предлагат.

Благодаря,ще потърся! bouquet

# 664
  • Вестерос
Розовия и синия спрей за Schwarzkopf  ги има в лили. При мен синьото падна при първо измиване, а розово след 3 беше доста изсветляло.
Роза Импекс пуска полу-трайни цветни тонери за коса. Те осрават доста дълго време в косата и действат като полутрайна боя. Тюркоазеното е много ярко, докато лавандулата не се показа при мен. Титана е доста сив.
Цената им е 2.65лв. В Елитис-бяла опаковка с цветно петно са.
Мерси, точно такова мнение търсех  Hug В Елитис вчера питах не знаели за такова нещо, явно тонер е трябвало да кажа.  ooooh!

Сама ли се прави? Аз искам да ги пробвам и синьо и розово и лилаво  Crazy Защо не и зелено  Blush

Косата ми е тъмна, боядисана съм с цвят шоколад и не знам дали ще си личи на косата ми

# 665
В елитис има цветни шампоани, 1 и нещо, 2лв са. Взех си веднъж, косата ми стана червеникава и ми се отми след седмица. Нещо такова беше:

# 666
  • Варна
За спрейовете нямаш нужда от помощ-пръскаш на 15-20см. разтояние там, където искаш и аз разресвах веднага след две впръсквания за получаване на омбре ефект, а не рязко отрязване.

Полу-трайните тонери все още ги зареждат и може и още да не са ги доставили. Имам всички магазини за Варна, където ще ги има.
Тюркоаза малко го разредих с неутралния тонер от същата колекция за по-лек резултат, но два кичура мацнах без разреждане и стана адски ярко за 5-10мин.

Това за тонерите

Син и розов спрей за коса:

Скрит текст:

Тюркоаз

Скрит текст:

# 667
  • Вестерос
Супер , мерси много за информацията  bouquet

# 668
Ааа тези тонери ги гледах в едно магазинче в ТЦ Герена. Жената зад щанда каза, че са за изсветлени коси, на естествен цвят можело и да хване, но ефектът нямало да бъде същия. Може ли снимка на спрейовете? Не съм ги виждала досега, а дремя в Елитис доста време.

# 669
Спрейовете са за руси коси, на тъмни нищо няма да стане.
Пробвайте шампоаните.

# 670
  • Варна
Спрейовете са за много светло руси коси и цветове са по-леки.

Тонерите са за най-ярки на руса коса и мож би стават за тъмно руса коса.

Тук има повече за спрейовете.

# 671
  • Бургас/Пз
Днес се открива щанда на NYX в Лили The Mall. Чудя се дали да не ида след работа, ама нищо не ми трябва, а като се знам, ще купя нещо напълно ненужно!  Crazy
Утре в 18.30ч в МОЛ Галерия в Бургас Simple Smile

# 672
Хм... А като гледам, че в нашето Лили в Стара Загора няма конкретно освободено място за щанд, започвам да си мисля, че няма да ни огрее тук  Crossing Arms

# 673
  • Варна
NYX не е от най-евтините марки, за да се продава навякъде. Ако дойде във Варна ще е феноменално и В. Търново като голям град, ама е много сложно да бъде навсякъде.

А оцветяващите сашета на Марион стават за освежване на цвета на косата като поизсветлее леко, но нямат шантави цветове и остават върху косата.

# 674
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
NYX си е точно дрогерийна марка и ще бъде заредена по големите градове постепенно предполагам.Чак пък феноменално, преди се продаваше в ЗР, сега пак.Изведнъж голяма реклама, голям бум...
Виж, ако направят магазин на МАК във Варна ще бъде феноменално  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт