Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Има ли отзиви за кремовете на L'Oreal, особено Nutri Gold?
Какви са отзивите за Nutri-Gold на L'Oreal?
Какви са отзивите за крема на Лореал Revitalift Laser Renew?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Има ли отзиви за кремовете на L'Oreal, особено Nutri Gold?
Да, има отзиви за кремовете на L'Oreal Nutri Gold. Потребителите съобщават, че са мазни, отнемат време да се абсорбират и имат силен аромат. Те смятат, че не са подходящи за мазна и комбинирана кожа, освен като нощна грижа. Освен това смятат, че младите хора под 25 години може да нямат нужда от тях. Следователно те препоръчват други продукти за по-млада кожа.
-
Какви са отзивите за Nutri-Gold на L'Oreal?
Отзивите за Nutri-Gold на L'Oreal са смесени. Потребителите съобщават, че продуктите са мазни, отнемат време да се абсорбират и имат силен аромат. Някои смятат, че не са подходящи за мазна и комбинирана кожа, освен като нощна грижа. Освен това те вярват, че по-младата кожа няма нужда от тях; следователно тези под 25 години може да предпочетат други продукти.
-
Какви са отзивите за крема на Лореал Revitalift Laser Renew?
-
Какви са отзивите за маските за лице на Хималая, особено отлепваща?
-
Какви ефекти има серумът на Ре Гейн върху порите?

Сигурно е от значение типът кожа, моята е нормална/суха, дехидратирана и серумът попива буквално за секунди и кожата ми става мека и хидратирана. Ползвам го и като основа за под сс крем, идеален е тази цел.
Дадоха ми тестери в Медея и 2 мл ми стигнаха за дневна и нощна грижа цяла седмица. Достатъчно хидратиращи са самостоятелно.
Иначе и аз съм се сблъсквала с лепненето, но това беше само когато не съм го нанесла на влажна кожа или след нанасянето не съм пръснала вода на лицето. Трябва пак да го пробвам, да видя как ще ми се отрази сега.