Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 123
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
и аз го взех по отзиви, но също не ми хареса

# 646
Серумът на Балеа е много добър за хидратация през летните месеци за не много сухи кожа. Аз съм със смесена и лятото е супер. Ако пропусна вечер да нанеса такъв крем веднага се чувства на следващия ден при слагане на фдт, затова съм убедена в действието му.  Зимата обаче ми идва твърде лек.

# 647
И аз го купих този серум, но ударих на греда - лепне ми като лепило и сякаш не попива, а си стои така върху кожата  Crossing Arms
За себе си смятам, че не съм критерий, защото кожата ми е доста чувствителна, но ето че не само на мен не ми е помогнал този продукт. За да не го изхвърля ей така празен, започнах да мажа на деколтето, на лактите, на коленете, но просто не става - лепи

# 648
Еми,купих го вече.....Знаех си,че не трябваше да излизам още веднъж и да отложа излизането за утре,ама на......

# 649
  • Щастлива мама на 3 слънца
Момичета,този ли е коментирания и хвален серум за лице ?

На мен ми лепне . С чувствителна кожа съм

# 650
  • Пловдив
Аз пък ще защитя серума на Балеа. Peace Сигурно е от значение типът кожа, моята е нормална/суха, дехидратирана и серумът попива буквално за секунди и кожата ми става мека и хидратирана. Ползвам го и като основа за под сс крем, идеален е тази цел.

# 651
  • Стара Загора
Аз от доста време съм в търсене на добър серум и от два медицински останах доволна, но не са за тази тема. Цените са им 50 + лева. Crazy Дадоха ми тестери в Медея и 2 мл ми стигнаха за дневна и нощна грижа цяла седмица. Достатъчно хидратиращи са самостоятелно.

# 652
Майка ми е много доволна от този серум, втора опаковка ползва. Тя е със смесена кожа ибързото попиване много й допада, но същевременно й хидратира оптимално. И аз съм го ползвала известно време, когато кожата ми беше суха и дехидратирана, но имах по- добри варианти за моята кожа и го зарязах, а отначалото дори ми предизвикваше дразнене на кожата- пареше ми, но попринцип "химиите" така ми действат Grinning Иначе и аз съм се сблъсквала с лепненето, но това беше само когато не съм го нанесла на влажна кожа или след нанасянето не съм пръснала вода на лицето. Трябва пак да го пробвам, да видя как ще ми се отрази сега.

# 653
  • на последния етаж
Аз от доста време съм в търсене на добър серум и от два медицински останах доволна, но не са за тази тема. Цените са им 50 + лева. Crazy Дадоха ми тестери в Медея и 2 мл ми стигнаха за дневна и нощна грижа цяла седмица. Достатъчно хидратиращи са самостоятелно.
Сподели кои са все пак.  Simple Smile

# 654
  • Стара Загора
Сподели кои са все пак.  Simple Smile

# 655
  • София
И на мен ми допада серума на Балеа - няколко опаковки съм измазала миналото лято и есен. Овлажняваше ми добре, аз съм със смесена кожа. Но напоследък взех да се оглеждам за нещо повече.
Не ми е лепнал на мен, но и аз винаги на влажно лице (или след тампон с розова вода) съм нанасяла.
След това купих другия серум на Балеа в жълтата опаковка, който е срещу бръчки, но съм се мазала само веднъж, че много гадно мирише Sick

# 656
Здравейте,предлага ли се козметика Кройтерхоф в магазини DM и LILLY DROGERIE? Simple Smile

# 657
  • София
Като сме на тема Есенс, ето тази ми е най-любимата тяхна палитра. Лимитка от миналата година с много красиви, добре пигментирани и сполучливи цветове.

Oбожавам тази палитра на Есенс!  Peace

# 658
Пробвах серума за лице,еми и при мен малко лепне,но добре хидратира и ще го използвам....

# 659
  • София
Здравейте,предлага ли се козметика Кройтерхоф в магазини DM и LILLY DROGERIE? Simple Smile
Мисля че,в Лили ги предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт