Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 143
  • 752
  •   1
Отговори
# 600
Уау, Поли, ама че грубо отношение. Попита за мнение за сенките, аз споделих, че не ги харесвам, а ти след всеки пост ме контрираш. Явно си искала да чуеш само мнения като своето, иначе не виждам защо моето мнение ще те дразни толкова. Да запазим добрия тон все пак  Peace

# 601
  • Варна
И аз стоя зад мнението, че повечето сенки за очи на Есенс не са с особенно добро качество и разнообразие от цветове, но има страхотни продукти от някои лимитирани серии, НО за тези си цени са приемливи.
Винаги клонят в розово-кафявата гама, някой нюд и злато с шимър или мат финиш.
За съжаление в другите страни гамата продукти са много повече.

При ревю на сенки е хубаво да има поне една картинка със суочове, за да се видят реалните им цветове.
Аз съм си за Лорак Про с двете ръце. Crazy Crazy Crazy
Кой ще ми намери тюркоазената спирала на Лореал?

# 602
  • Бургас
Сенките на Есенс не са ми от любимите.Дори от новите единички взех,цяла палитра си направих,но не съм доволна от розовото и сребристото.Тъмнокафевите цветове са по-пигментирани,но светлите са разочарование.

# 603
И аз харесвам палитрите на Essence Simple Smile И като стана дума за марката - не знам до кога, но в Лили имат намаления на стари лимитки на Essence. Аз се обзаведох с 2 лака и молив за устни от серията им We are... за 9лв общо. Но не знам дали навсякъде го има намалението.

# 604
Явно така ти се струва, защото не си пробвала по-добър вариант. Аз харесвам Есенс, но от тези палитри единствената добра е бронзовата и те я спряха от производство. Има други дрогерийни сенки, които са с много по-добро качество - например blushed nudes палитрата на Мейбълин, сенките на Катрис, на Лореал, Makeup revolution, други палитри на Есенс ... Но пък щом ти харесва, ползвай си я със здраве. Моята от цяла година виси на дъното на шкафа, защото имам много по-добри палитри и предпочитам да ползвам тях Peace

Искам само да те помоля да не говориш без да знаеш аз имам три палитри с по 32 цвята на Revolution,палитра на Catrice и на Nudes, те разбира се да с много по високо качество, но и сенките на Essence държат някакво ниво Wink

Ами и тези палитри, които имаш са доста зле като качество,  просто не си се докоснала до истинско такова, за да видиш разликата между различните сенки и оттам да ти се повишават изискванията  Wink но щом ти вършат работа какъв е проблема? На мен лично сенките на Есенс за мен са пълна скръб, Катрис са по- добре, а на MUR големите също не ми харесват. Флормар за мен са най- най от бюджетните варианти.

# 605
  • София
И аз не мога да разбера защо някой би поискал мнение, което не иска да чуе ooooh!
Колкото до опита ми със сенки...Според мен сенките на Есенс са задоволителни. Имат и добри и наситени цветове, имат и такива, които не са особено пигментирани. Като цяло са ОК. Между сенките на Есенс и Катрис аз лично голяма разлика не виждам, освен в опаковките. Тези на Катрис са много по-здрави и стабилни, поне според мен. На Makeup Revolution имам доста продукти и в случая - сенки. Имам една палитра от 32 цвята и според мен цветовете са доста сходни. Шоколадовите им палитри обаче са разкошни и на външен вид и като качество. За мен лично всички сенки за очи могат да свръшат работа, ако основата е добра. Естествено, че ще има разлика в трайност и качество, но пък честно казано дрогерийните сенки са по мое мнение са на нивото на някои по-скъпи марки, като Inglot например, от които имах 6 цвята сенки, а реално използвам в пъти повече тези на Makeup Revolution Grinning

# 606
  • Вестерос
Аз имам 4 единични стари на есенс и са ми на моите очи супер,но аз се влюбих в колор тату на мейбълин - просто страхотни! Цял ден не ми мърдат.

В стария мол Варна има на гр цветни очни линии , 6 и нещо са,зачудих се на тъмно синьото, ще го мисля. Взех обаче дебел молив за очи тъмно син с брокат Simple Smile

# 607
Като сме на тема Есенс, ето тази ми е най-любимата тяхна палитра. Лимитка от миналата година с много красиви, добре пигментирани и сполучливи цветове.

Като цяло през всичките си ученически и студентски години до 2014/15 се гримирах предимно със сенки на Есенс и Голдън роуз. Специалист съм да накарам и недобри палитри да работят, но това не променя факта, че тези палитри не са добри. Какъвто е случаят с палитрите от 8 цвята (единственото изключение е бронзовата, тя е супер). От единичките им едно време бях доволна. Като ги пуснаха в новата форма за попълване на палитра, също си купих 4. Явно съм попаднала на свестни цветове, защото доста момичета тук бяха разочаровани от тях.

Днес случайно намерих тази четка в Ремедиум на Графа. Стори ми се супер за прецизен контур.

Имаше и няколко останали палитри сенки от същата серия, които аз си купих преди няколко месеца и хич не са лоши (доста по-добри от роузис палитрата). Но нямат матови цветове.  Peace

# 608
  • Sofia
Аз имам такава палитра:

Честно казано не съм особено впечатлена. Цветовете са доста бледи, разпрашават се лесно. Стават, но не са нещо кой знае какво.

И да се оплача - купих си някакъв душ-крем на Балеа с ванилия и кокос, звучеше ми много добре като комбинация. Снощи го пробвах - няма толкова гадна миризма.  Sick Отвратителна мирише.

# 609
  • София
Аз пък много харесвам комбинацията и даже имам огромна кутия крем за тяло с този аромат.  Laughing

# 610
Ооо, крема за тяло е бижу и аз съм луда по него, душа малко на активия ми мирише обаче  Mr. Green
Да се запиша и с един Ол Нейчъръл мед и липа, добро шампоанче е за нормална коса.

# 611
Здравейте ,препоръчайте ми моля нещо за вежди , което се нанася лесно .
Не мога с молив. newsm78

# 612
Аз съм с палитрата за вежди на Орифлейм. Много ми харесва.

# 613
ей това гелче за вежди на Есенс. Нанася се много лесно и леко потъмнява веждите и им придава форма. Изглежда много естествено.  Peace

# 614
И аз го харесвам този. Веждите ми са тъмни, но съм си взела по-светлия цвят, тъй като косата ми е светла. Получава се добре, без да изглежда като нарисувано  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт