Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 131
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
Гелът на Есенс има само два цвята - кестеняв и рус. Водя се по цвта на косата, но при мен и веждите са същия цвят като косатя ми.  Peace

Три са. Поне последно толкова видях в Елитис, може третият да е нов. Нещо със "сиво" беше в името.

Чудя се дали да не поръчам накрая от сайта, че сега ме заинтригувахте и с тези сенки за вежди. Grinning

Преди около половин година бях правила поръчка от сайта им и 7 дена никой не се свърза с мен нито да ми потвърди доставката, нито пък нещо беше изпратено. На осмия ден ми се обади една мънкаща под носа си госпожица и аз отказах поръчката.
Може да е било прецедент, но не бих повторила. Жалко, че наистина не винаги се намират нещата им в магазините.

# 631
  • Стара Загора
На мен ми се обадиха на следващата сутрин (поръчах около 17 ч. на предния ден) и получих продуктите на следващият работен ден. Peace

# 632
Значи съм имала кофти късмет  LaughingВсе пак оставам фен на молитвите и някои четки  Simple Smile

# 633
  • Хасково
3дравейте :* Търся си слънце3ащитен спрей с SPF 30/ SPF 50 :* ще го пол3вам само 5 дена това лято и 3атова търся нещо бюджетно . Гледах в брошурата на ДМ има на SunDance SPF 50 3а 9,99 лв , пол3вали ли сте го и дали сте доволни  Hug

# 634
  • Сливен
Ползвала съм 30 фактор не изгоях,а аз бързо ставам червена.Хубави са продуктите.

# 635
  • Хасково
Ползвала съм 30 фактор не изгоях,а аз бързо ставам червена.Хубави са продуктите.

Супер ! Благодаря много  Hug

# 636
  • Стара Загора
Използваме продуктите на Sun Dаnce - млеката от няколко години и сме доволни. Миналата година спечелих от игра на ДМ (ДМ скаут) слънцезащитен спрей на марката и нещо не ни допадна - самото впръскване, иначе мисля, че си предпазваше от изгаряне, но спреят не е като тези в брошурата, показаните са нови.

# 637
И аз харесвам Sun Dance  Peace

Някой да е използвал това ? Thinking

# 638
Момичета дайте предложения за хубава основа за лице.Кожата ми е нормална с леко омазняваща се Т зона,червенини почти нямам.
Не използвам фдт,а само пудра,но просто с база сякаш ми "лепва" по-добре. Нямам идея към какво да се насоча.

# 639
  • Sofia
Момичета дайте предложения за хубава основа за лице.Кожата ми е нормална с леко омазняваща се Т зона,червенини почти нямам.
Не използвам фдт,а само пудра,но просто с база сякаш ми "лепва" по-добре. Нямам идея към какво да се насоча.
Аз от скоро ползвам матиращата основа на ГР и съм доволна. Без основа Т-зоната ми лъсва към 11ч. С тази основа лъсването е чак към 4-5ч и то значително по-малко.

# 640

Loreal Infallible Primer

# 641
Момичета,този ли е коментирания и хвален серум за лице ?

# 642
Този е, да. Но аз не съм доволна от него. Не прави нищо.  Peace

# 643
И за мен ефект никакъв. Измазах го целия.

# 644
Аз го взех този серум, защото прочетох много добри отзиви за него в тази тема. Но ефект никакъв, сега чета, че никой не го харесва  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт