Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 095
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Може ли някой да ми препоръча хубави цветни моливи за очи,защото искам лятото да си слагам цветни във водната линия или долните мигли?  Wink

# 676
Именно, че уж се води дрогерийна марка Никс, а за съжаление нямахме достъп до нея. Тя и Кико е такава, ама...  Tired Tired Tired

hristinaa2112, аз използвам няколко на Ейвън и Есенс, меки са и имат плътни цветове  Wink Но не съм ги нанасяла във водната линия и не знам как ще са като трайност там.

# 677
  • Вестерос
Не Мак , а Сефора ако направят ще е феноменално  hahaha

# 678
  • Пловдив
Вчера бях в ДМ и видях новите  гел лакове Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish.Бяха 2 за 14,99лв.чудя се дали са качествени и наистина ли издържат 14 дни.
Някой ползвал ли е този гел лак и колко издържа?  newsm78

# 679
  • Варна
Golden Rose Liquid Matte Lipstick08 е страхотен ярък цвят за лятото, но при нанасяне има неравномерност на някои места и на два пласта почва да стои леко сухо ....ама е красиво.
Другите, които имам сиво 10 , тъмно червено 05 , mauve и 01 ) се нанасят плътно.

Kiss
Скрит текст:

# 680
Понеже споменавате GR искам да ви попитам за един техен продукт който заглеждам.
Става въпрос за тези молив сенки.Използвали ли сте ги?И ако да ,какво ви е мнението за тях?

# 681
  • Вестерос
Понеже споменавате GR искам да ви попитам за един техен продукт който заглеждам.
Става въпрос за тези молив сенки.Използвали ли сте ги?И ако да ,какво ви е мнението за тях?

Аз си купих синия от Мол Варна мин.седмица. Към 3 лв. беше. Не са много покривни (имам предвид, че не е наситен цвят синьото) и трябва по два пъти, но ми хареса ефекта, който ми направи. А и аз харесвам такива моливи. Имаха и черен с брокат.

# 682
  • Бургас
Този син молив и аз май ще си го взема.
Дано не ми се появи алерия от него.

# 683
Вчера бях в ДМ и видях новите  гел лакове Sally Hansen Miracle Gel Nail Polish.Бяха 2 за 14,99лв.чудя се дали са качествени и наистина ли издържат 14 дни.
Някой ползвал ли е този гел лак и колко издържа?  newsm78

Ползвам всякакви лакове на Sally Hansen - и обикновените, и гел лаковете, и разни основи/топ лакове - от всички съм доволна; откакто ги открих, забравих за другите марки - действително издържат повече, харесват ми като цветове (особено обикновените лакове, те ми харесват идея повече от геловете). Не мога да кажа дали издържат цели 14 дни - толкова време лак не държа, но са дълготрайни и качествени, много по-качествени от ОПИ например. Някакви нови гел лакове ли са пуснали? Аз си ползвах досегашните, не знаех, че има нови.

# 684
Днес питах в ДМ, няма 2 SH за тези пари. Имаше 2 в кутийка, но 29 лв и единият беше цвят, а другият в черно шише, не знам какво се води. И остатъци от стари лакове с един избил прозрачен слой отгоре, като на разваляне тръгнали...  Rolling Eyes

# 685
Този в черното шише е топ лак - хубав е, траен, но аз харесах друг - позициониран е не сред лаковете, а при отдела за топ лакове и основи - още по-хубав и бързо съхнещ, води се и основа, и топ лак. От обикновените, не гел лакове, най-много ми допада един в бордо, той е май единственият (или поне сред малкото) с по-перлен завършек; много изискано стои и цветът е невероятен.

# 686
Беден е асортиментът на марката при нас, буквално няколко бройки има. Ще проверя в близкия мол, по-голям е магазина и има повече неща. Мерси за разясненията, за да знам какво да гледам Hug

# 687
Може ли някой да ми препоръча хубави цветни моливи за очи,защото искам лятото да си слагам цветни във водната линия или долните мигли?  Wink

Препоръчвам ти на Essence, на Avon и на Aura. По принцип във водната линия не слагам молив, но пък на долните мигли слагам редовно. На Avon от Super Shock серията съм най-доволна. На Aura моливите също са с много красиви цветове и имат добра трайност. Simple Smile

# 688
Имате ли отзиви за коректора на Катрис 5 в 1 ? Моля за мнения  bouquet

# 689
Като заговорихте за Никс:

Общи условия

Активация на акаунт