Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Гел лакове Sally Hansen Miracle Gel Nail Polis с или без печене са?

# 691
Без печене са - поне тези, който досега бяха в асортимента. Аз очаквах съфорумката, която спомена за някакви "нови", да се включи и да разясни кои са (подозирам, че не са нови), а да каже също и къде е тази промоция.
Иначе гел лаковете им, поне досегашните, не се пекат, слагат се като обикновен лак плюс топ лака в черното шише - затова някои се продават и в комплекти.

# 692
Прецаках се да си взема това:
Ужасно е и нищо не прави, излиза от очертанията и седи едно мазно и мокро.
 ooooh!

# 693
Аз съм много доволна от това гелче за вежди. Може би още не си свикнала да го ползваш и затова така ти се струва. Пробвай да решиш веждите първо нагоре, след това по дължина, като концентрираш повече продукт върху опашката на веждите.  Peace

# 694
Аз съм много доволна от това гелче за вежди. Може би още не си свикнала да го ползваш и затова така ти се струва. Пробвай да решиш веждите първо нагоре, след това по дължина, като концентрираш повече продукт върху опашката на веждите.  Peace
Благодаря, ще пробвам. Peace

# 695
  • BG-DE
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв добър автобронзант  Praynig никога не съм ползвала подобен продукт но след около седмица ще съм на официална вечеря, а тоалета, на който съм се спряла ще седи определено по-добре ако имам малко тен, а мразя солариуми  Simple Smile

# 696
  • Пловдив
Понеже има доста почитателки на аква серума на Балеа, просто да напиша, ако някой случайно не е видял - в момента е на промоция в дм, също и кремът от серията.  Peace

# 697
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв добър автобронзант  Praynig никога не съм ползвала подобен продукт но след около седмица ще съм на официална вечеря, а тоалета, на който съм се спряла ще седи определено по-добре ако имам малко тен, а мразя солариуми  Simple Smile

Използвам това - https://s5emagst.akamaized.net/products/3334/3333657/images/res_ … _450x450_rncj.jpg , но имай предвид, че трябва да нанасяш много внимателно и равномерно, за да не станеш на петна. Също така е хубаво да се ексфолира кожата преди него. Аз лично придобивам приличен цвят след 2-3 намазвания, после ставам оранжева  Tired

# 698
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв добър автобронзант  Praynig никога не съм ползвала подобен продукт но след около седмица ще съм на официална вечеря, а тоалета, на който съм се спряла ще седи определено по-добре ако имам малко тен, а мразя солариуми  Simple Smile
Dove ти предлагам аз, но си търси и ръкавица от дунапрен за сполучливо нанасяне. Аз се утрепах да търся миналата година, но не открих, а като не ми е трябвала съм виждала къде ли не, дори в супермаркетите. Rolling Eyes

А, с AraBesqUe сме писали заедно Hug

# 699
  • BG-DE
Много ви благодаря за съветите  bouquet  Дано не стана оранжева, че ще е пълен ужас  Laughing   Бижу, много се извинявам за кретенския въпрос но как изглежда тази ръкавица  Embarassed

# 700
И аз съм с 2 ръце за Дав. От както го открих не го сменям за нищо друго, ползвам го целогодишно.
Няма да станеш оранжева от 2-3 намазвания, но наистина размажи добре.

# 701
Бижу, много се извинявам за кретенския въпрос но как изглежда тази ръкавица  Embarassed
Скрит текст:
https://thekatspaws.wordpress.com/tag/self-tan/

# 702
  • BG-DE
Бижу, огромно благодаря  newsm51

# 703
Здравейте, бихте ли ми препоръчали някакъв добър автобронзант  Praynig никога не съм ползвала подобен продукт но след около седмица ще съм на официална вечеря, а тоалета, на който съм се спряла ще седи определено по-добре ако имам малко тен, а мразя солариуми  Simple Smile

Значи, ако питаш за автобронзант - St. Moriz. Купувам го от Амазон, не зная за колко време ще дойде при теб. Това е истината, ако искаш наистина тен. Намазването трябва да стане много внимателно, след бръснене и ексфолиране и се ползва ръкавица. Отмива се постепенно за около седмица.
За съжаление, не се сещам за някой, който да излезеш и да купиш веднага.

Dove, който ти предлагат, е лосион с автобронзант. Много лек е. Не се изкушавай да си взимаш за средна до тъмна кожа, ако си по славянски бяла и/ли с розов подтон на кожата. Ще станеш оранжева около ушите и където не прелееш идеално, ще си личи. Вземи си този за светла кожа. Него го клепай както искаш, въобще не е необходимо да е суперпрецизно. Той работи с натрупване, мажеш се всеки ден с него, той се отмива горе-долу с всеки душ.
Знам, че и Алверде имат и е хубав, но не съм го пробвала, защото ми мирише доста силничко.

# 704
Ужасен е на Алверде и мирише зле Tired

Общи условия

Активация на акаунт