Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura - 37 (Козметика от ДМ, Лили и други)

• 108 098
  • 752
  •   1
Отговори
# 705
  • BG-DE
Нямам време да поръчвам, ще взема този Dove и благодаря, че ми каза за различните видове, защото аз съм с много светла кожа и като нищо щях да се изкуша да взема нещо за як тен  Mr. Green, а реално ме устройва просто да не съм така болезнено бяла. Още веднъж много ви благодаря, момичета  bouquet

# 706

Dove, който ти предлагат, е лосион с автобронзант. Много лек е. Не се изкушавай да си взимаш за средна до тъмна кожа, ако си по славянски бяла и/ли с розов подтон на кожата. Ще станеш оранжева около ушите и където не прелееш идеално, ще си личи. Вземи си този за светла кожа. Него го клепай както искаш, въобще не е необходимо да е суперпрецизно. Той работи с натрупване, мажеш се всеки ден с него, той се отмива горе-долу с всеки душ.
Знам, че и Алверде имат и е хубав, но не съм го пробвала, защото ми мирише доста силничко.

Аз съм бяла като лист А4 е не ставам оранжева където и да било, нито си личи че съм мазана. Ако не го спомена в разговор хората мислят, че това си ми е тена  Peace
А този на Алверде прави хубав цвят, но пада много по - бързо. Дав ми издържа 1 седмица и избледнява равномерно.

# 707
  • Стара Загора
А има ли използвали автобронзанта на Палмърс и какво ви е мнението за него?

# 708
  • BG-DE
Maeve, аз съм точно като теб  Simple Smile ти за какъв тен си взимаш?

# 709

Dove, който ти предлагат, е лосион с автобронзант. Много лек е. Не се изкушавай да си взимаш за средна до тъмна кожа, ако си по славянски бяла и/ли с розов подтон на кожата. Ще станеш оранжева около ушите и където не прелееш идеално, ще си личи. Вземи си този за светла кожа. Него го клепай както искаш, въобще не е необходимо да е суперпрецизно. Той работи с натрупване, мажеш се всеки ден с него, той се отмива горе-долу с всеки душ.
Знам, че и Алверде имат и е хубав, но не съм го пробвала, защото ми мирише доста силничко.

Аз съм бяла като лист А4 е не ставам оранжева където и да било, нито си личи че съм мазана. Ако не го спомена в разговор хората мислят, че това си ми е тена  Peace
А този на Алверде прави хубав цвят, но пада много по - бързо. Дав ми издържа 1 седмица и избледнява равномерно.

С едно мазане?  Shocked
Иначе... може и да си права, ако човек се намаже нормално, а не за 2 минути със затворени очи  Grinning Но определено не е ок при натрупване - при три последователни дни с мазане при много бяла кожа си стои жълто. Дори и хора, които не са видели преди-след разликата, го отчитат. Затова по-светлата версия е по-добрият вариант.

На Палмърс също го имам, нямам особени впечатления, да ти кажа  newsm78 Миризмата е малко фалшива, разлики никога не съм имала, докато с Дав са ми се получавали около глезените, ако не съм размазала добре.
Сигурно действа, ама аз от тия лосиони като цяло голяма разлика не виждам. Аз съм и instant gratification type of person и разликата преди-след с истински автобронзант ми радва окото повече и ми промива мозъка, та лосионите не ги оценям много. Хем съм светла като цяло. Мажа за екстра ефект, хидратация и блясък.
А, на лицето виждам много ефект. Смесвам капка от Дав с фдт обикновено и като се видя след 2 часа, бая ми е тъмна физиономията. Любим продукт ми е, не оставам без него.

# 710

С едно мазане?  Shocked
Иначе... може и да си права, ако човек се намаже нормално, а не за 2 минути със затворени очи  Grinning Но определено не е ок при натрупване - при три последователни дни с мазане при много бяла кожа си стои жълто. Дори и хора, които не са видели преди-след разликата, го отчитат. Затова по-светлата версия е по-добрият вариант.

Не с 4 намазвания. Обикновено се мажа Неделя и Понеделник по 2 пъти и постепенно избледнява до следващите Нд и Пон. Процедурата ми отнема около 15 мин. и още 15 докато върша нещо друго чакам да попие и се обличам. Взимам този за средна до тъмна. Ако някой иска  да види цвета мога да снимам, но другата седмица за да имам и снимка "преди".

# 711

С едно мазане?  Shocked

Не с 4 намазвания. Обикновено се мажа Неделя и Понеделник по 2 пъти и постепенно избледнява до следващите Нд и Пон. Процедурата ми отнема около 15 мин. и още 15 докато върша нещо друго чакам да попие и се обличам. Взимам този за средна до тъмна. Ако някой иска  да види цвета мога да снимам, но другата седмица за да имам и снимка "преди".

Оо, ясно. Аз лосион мажа за 3-4 минути, Нетърпение е второто ми име  Mr. Green  Grinning За 15 - цял автобронзант с ръкавицата, втриването и 2-та слоя на определени места.
Интересна схема имаш, може да я пробвам.

# 712
  • София
Здравейте,

Някой може ли да даде отзиви за слънцезащитата на Алверде?Разбрах че автобронзанта е доста харесван продукт. Купих  детски 30ти фактор (по-висок нямаше).  Мисля и аз да го ползвам - много съм бяла.
Та ако сте ползвали вече - моля споделете мнение.

Мерси Simple Smile

# 713
Момичета, как така цяла седмица с този автобронзант. Като се къпете не се ли отмива? Не остава ли следи по дрехите. Не съм ползвала никога и затова питам и съм леко озадачена.  newsm78

# 714
  • София
А защо не отидеш на един спрей тен? Вървят от 20-30лв. Аз съм се мазала с бронзант на Дав, но след няколко дни си бях на петна. Явно си има техника на мазане, но аз сама не успявам да го разнеса равномерно и бях петниста хиена няколко дни  Laughing

# 715
Момичета, как така цяла седмица с този автобронзант. Като се къпете не се ли отмива? Не остава ли следи по дрехите. Не съм ползвала никога и затова питам и съм леко озадачена.  newsm78

Автобронзантът се отмива лека-полека за 5-8 дни някъде с всеки душ. Ако се наложи да помагаш, бая грубо търкане с ексфолиант трябва. Нанася се на много добре ексфолирана и хидратирана кожа, защото иначе може да се насложи по коленете, лактите и т.н. и става грозна картинка.
Лосионите с автобронзант са преди всичко лосиони с малко пигмент, хидратират, няма нужда от подготовка и т.н., аз лично ги свалям с едно-две къпания.

И двете може да останат по дрехите, да, но те се изпират без никакъв проблем. С лосион имаш леко зацапване от вътрешната страна по местата, на които възниква триене, например врата, ако не си изсъхнала добре.
С автобронзант съм имала жесток гаф - бях ползвала формула лосион. С формула мус не съм имала проблем.

В тази връзка - иска ми се да пробвам олиото на Гарниер. Пише, че било за вече почерняла кожа, но попаднах и на ревюта на много бели момичета и казват, че е супер. Дано да попива бързо и да не се усеща мазно после, лятото хич не ми е подходящо.

# 716
  • Чукарландия
Ползвам всякакви лакове на Sally Hansen - и обикновените, и гел лаковете, и разни основи/топ лакове - от всички съм доволна; откакто ги открих, забравих за другите марки - действително издържат повече, харесват ми като цветове (особено обикновените лакове, те ми харесват идея повече от геловете). Не мога да кажа дали издържат цели 14 дни - толкова време лак не държа, но са дълготрайни и качествени, много по-качествени от ОПИ например. Някакви нови гел лакове ли са пуснали? Аз си ползвах досегашните, не знаех, че има нови.

Този в черното шише е топ лак - хубав е, траен, но аз харесах друг - позициониран е не сред лаковете, а при отдела за топ лакове и основи - още по-хубав и бързо съхнещ, води се и основа, и топ лак. От обикновените, не гел лакове, най-много ми допада един в бордо, той е май единственият (или поне сред малкото) с по-перлен завършек; много изискано стои и цветът е невероятен.

При нас в ДМ (в провинцията), в неделя загледах лаковете на Sally Hansen и видях, че са на цена по 7 и нещо лева, но не обърнах внимание дали са обикновените или гел-лаковете. Сега Аглая, като ми подпали чергата Heart Eyes, непременно ще отида и ще забърша нняколко, щом наистина са хубави и трайни. Скоро се очертава да спра да ходя на маникюр и да се грижа сама за ръкОвете и ноктОвете си. Mr. Green

Аглая, на този лак, който се води, и топ и основа, може ли линк, или снимка? Да го открия по-лесно! Hug

Последна редакция: вт, 20 юни 2017, 13:38 от BBeLLa

# 717
  • Варна
Здравейте,

Някой може ли да даде отзиви за слънцезащитата на Алверде?Разбрах че автобронзанта е доста харесван продукт. Купих  детски 30ти фактор (по-висок нямаше).  Мисля и аз да го ползвам - много съм бяла.

Мерси Simple Smile

Аз купувам за сина си (2години) този продукт в травъл размера, защото е лесен за пренасяне, не ми заема място, а е и доста икономичен. Малко трудно се разнася върху кожата, но си заслужава - детето е склонно към алергии, лесно изгаряне и всякакви реакции, но с този крем е добре защитен. Така че можеш да го пробваш и върху себе си, защо не.

# 718
  • София
Здравейте,

Мерси Simple Smile

Аз купувам за сина си (2години) този продукт в травъл размера, защото е лесен за пренасяне, не ми заема място, а е и доста икономичен. Малко трудно се разнася върху кожата, но си заслужава - детето е склонно към алергии, лесно изгаряне и всякакви реакции, но с този крем е добре защитен. Така че можеш да го пробваш и върху себе си, защо не.

Благодаря Simple Smile Ще го купя за двете деца и за мен Simple Smile

# 719
Момичета, помагайте. Къде се продаваха маските Starskin? Бях убедена, че съм ги купувала от Дъглас, но вчера въобще не се сетиха за марката (а и ги нямаше в магазина) и сега се чудя къде да ги търся.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт