Търся една песен - 3

• 136 651
  • 785
  •   1
Отговори
# 675
Сетих се за любима, преди, песен на Дони и едно момиче (от Мюзик айдъл може би?). Не си спомням нито тя как се казваше, нито части от текста. Клипа беше в поле и някой от тях свиреше на китара.  🙈🙈🙈
Имам някакви проблясъци  на отделни думички ако ще помогнат?

# 676
Здравейте, търся една песен от доста време, и се надявам някой да може да ми помогне да я намеря.

Песента е на английски, но съм 95% сигурен че се изпълнява от БГ група - мъж и жена. Не съм сигурен дали част от текста не е и на български, но съм сигурен че повечето беше на английски, поне така си спомням!

Песента е стара, според мен от времето на Б.Т.Р, Дони и Нети, Д2 и т.н. тоест началото на 2000-та година някъде.

Спомням си че клипа е мъж и жена - видимо двойка се разхождат в един голям магазин като супермаркет с една количка, а след това жената е седнала в количката, и той я бута като влюбена двойка. А преди това май бяха в някво голямо помещение като склад, или от отвън, не съм сигурен! Но за магазина съм сигурен.

Мелодията беше сравнително бавна. Спомням си че фона на клипа беше сравнително тъмен, качили повечето беше жълто тъмен.

Много готина песен, но не мога да я намеря колкото и да търся. Трябва някой музикален гуру да ми помогне!

Благодаря.

# 677
  • Пловдив
Я да опитам в тази тема. Българска песен, естрадна, чувала съм я по радиото някога - вероятно радио Пловдив. Част от текста:
"Слизайки, пловдивска вечер,
скрий ни под сенките сини,
дай ни от огъня вечен
миг от онези години."

# 678
Търся една песен на рок/ инди група, бавна, с китари и бас. Спомням си само клипа. Беше на кадри от timelapse Ню Йорк или Вашингтон DC, не знам точно.  Препоръчаха ми да я чуя преди две три години, но оттогава съм забравила и групата, и заглавието на песента. Ако някой се сеща по описанието на клипа, мн ще се радвам. Хубава беше песента.

# 679
Като гледам има доста "Търся една песен" без никакъв отговор, но все пак ще се пробвам.

Песента която търся е кавър на Галена - "Пак ли". Песента се изпълнява от жена на друг език (може би сръбски).
В български вариант се пее "Пак ли, пак ли трябвам ти за час? Щом си сам...", а в кавъра е нещо като "živi život kao kad bi se što sam ja..." . Не говоря сръбски и песента не съм я чувал сигурно от 5 години, така че може да съм много далече, но нешо такова ми се върти в главата. Може песента дори да не е кавър на "Пак ли". Ако някой се сеща, моля да пише. Благодаря предварително.

# 680
# 681
  • на брега на морето
През 2000- та година имах една касета с денс Хаус песни, някои бяха на фейтлес, другите не помня. Значи изпълнителите бяха от зората на технотото, края на 90- до 2000, но не само звуци, ами и се пееше. Нещо като орбитъл, фейтлес....Сега се мъча да си спомня на кого беше една песен, в която се чуваха чайки и плясък на морски вълни, и женски глас пееше. Рових, търсих в нета и не мога да я намеря. Такова лайт, приятно хаус техно. Много ще се радвам ако някой случайно знае за коя песен говоря, или има предположения...

# 682
Търся песента Beat City на Flowerpot Men. Отвсякъде брадва - качеството в ютуб е отвратително, диска стурва към 80 евро да се поръча от Япония. Ако някой може да помогне, че хич не ми се дават 80 евро за диск.

# 683
Здравейте! От поне месец ме мъчи една песен, чието име не мога да си спомня, нито пък името на певицата, но мога да опиша клипа. Песента е или сръбска или гръцка. Пее я руса жена, облечена в червена рокля, мисля че се намираше в нещо като бар или на някакво празненство. Пее на голям статичен микрофон и през цялото време на песента се прикрива с ветрила, а точно преди края на песента маха ветрилата и показва че е бременна. Възможно най-детайлно описах каквото си спомням от клипа, ще се радвам някой ако успее да ми помогне. Благодаря предварително!

# 684
# 685
Здравейте, години вече се мъча да се сетя за песен. Може би 2000 година да е било. Тогава слушах много Modjo-lady и summer jam, това и въртята по тв. Песента, която търся беше нещо от сорта ще ме помниш ли, на англйски се пееше, действието в клипа се развиваше на един плаж, може би Бразилия и една девойка заминава на един кораб , а любимият и го дават на плажа. Сега , може и момчето да е било на кораба, пък момичето на плажа, не съм убедена. Помагайте, моля 😃

# 686
Здравейте!
Търся една песен,която я пеят по хотелите,по детските анимации.
Пее се нещо бакица, бакица, бакица и  танцуват назад.

# 687
# 688
Търся песен,която пускат по  радио Energy- нова, ритмична, има женски латино вокал...  🤔

# 689
  • с трима мъже :)
Здравейте!
Търся една песен,която я пеят по хотелите,по детските анимации.
Пее се нещо бакица, бакица, бакица и  танцуват назад.

Търси тук, ако имаш време
https://www.youtube.com/c/ddcompany/videos

Общи условия

Активация на акаунт