10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 4

• 113 165
  • 472
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Не, не, имах предвид наистина да се е избъзикал без злоба. Щом ти е казал направо, че не те харесва - работата е ясна.
Следващия път потвърди иронично подозренията му и го питай само той ли още не е разбрал...

# 406
  • На един клон
Аз казвах ли ви как като изкарах шофьорска книжка, свекито възкликна:
 "Еййй, как така от първия път, а А. три пъти ходи, докато вземе?"
Викам - е, имам си начини.
Според мен ме харесва. Особено като не ме вижда.
И аз я харесвам.
Но не си ходим на гости често и в никакъв случай навръх Нова година.
А в последно време толкова добре си поминуваме дистанционно, че чак ме е срам да пиша в собствената си тема.

Нямате ли бисери от съкровищата по темата Ковид?

# 407
Моята все говори как трябва да се ваксинира, за да се видим. А аз й повтарям да не бърза, бе не са изпитани още препаратите.
П.п. Това в кръга на шегата. Simple Smile Готина е моята, въпреки, че съм й се радвала тук няколко пъти:))

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 23:16 от Windekind

# 408
  • до едно тепе
Моята каза, че ще гледа децата преди Коледа, за да отидем до Одрин, но после да не и се вясваме 2 седмици. Това, когато и тук болните бяха по хиляди на ден. Страх я било да не я заразим. Жената пътува с градския транспорт и работи с клиенти ежедневно. Да не решите сега, че е изолирана вкъщи🙄

# 409
Аз съм с дребна смешка, разбирам какво е имала предвид, ама в първия момент много се захилих. Слагам сладолед на децата и тя: “Ама ти така от хладилника ли им го даваш?!”. Е от къде да им дам сладолед, от печката ли 😁

# 410
  • Бургас
Ами от печката ми. Моята баба ми го слагаше в купа и ми го топлеше 😁 Ама навремето сладоледа беше от истинска сметана, не като сега лед и есенция.

# 411
  • София
Ами от печката ми. Моята баба ми го слагаше в купа и ми го топлеше 😁 Ама навремето сладоледа беше от истинска сметана, не като сега лед и есенция.
Ти под формата на сладолед ли го ядеше или на някаква каша?

# 412
  • Бургас
След двата пъти ядене на каша започнах да си купувам и ям тайно след училище 😁 Говорим за далечната1988г. да не си помислите нещо.

# 413
  • София
Миналия месец С. ме попита правя ли магии 😁 ама ей така все едно ми казва здрасти 😁 пред мъжа ми даже. До сега ме е питала поне 3-4 пъти, за 8 години... Все не й отговарям нищо и се смея, ама сега я попитах нещо трябва ли й/иска ли 😜😁😁

# 414
  • Euskal Herria
И тя поиска ли? Simple Smile

# 415
Навремето една съседка  твърдеше, че нейната свекърва  ѝ правела магии, защото намерила разсипана захар вкъщи. То е казано,че простотията по хората ходи - както по свекърви, така и по снахи.

# 416
Ох, сетих се за моята свекърва – веднъж ми каза, че била ходила на гледачка, която ѝ казала, че някой ни бил направил магия на нас с мъжа ми – за раздяла. Да съм била наръсила по ъглите на жилището с урина (моята), за да се развали магията.
Изгледах я втрещено и ѝ заявих, че аз в магии не вярвам.
Не знам колко силно суеверен и наивен трябва да е човек, за да направи нещо такова.
Но пък като знам какво използват за любовни магии някои, какво ли се чудя...

# 417
  • София
Замълча си 😁 Явно се усети, че говори простотии.

# 418
Моята се опитваше да ръси акъл онзи ден. И ми вика - ако децата се разболеят, ти ще си го отнесеш! Щяла да ми лепне шамар.
Луда е тая. Но й викам - и как ще ми го лепнеш този шамар, като синът ти ти е забранил да идваш у нас? По Еконт вероятно мислиш да ми го изпратиш?
Тя размисли и каза, че по-добре на него да му лепне шамара, ей тъй, за по-справедливо. 🌞

# 419
Отиваме в страната, от където е моят мъж. Спим на хотел. И си занесохме дрехи при родителите му да изперем. Докато пием кафе в градината, моят мъж взима дрехите и ги простира. Съответно беше лято и дрехите са тънки (рокли, прашки).
Баща му казва: “Трябва да се радваш, ако простирането ще е твое задължение. Простираш... НИЩО. Тя не носи нищо”.

Посмяха се. На мен в началото ми беше странен хумор, но имайки предвид, че не е в България и човека си личи, че ме харесва, реших да приема майтапа.

Общи условия

Активация на акаунт