10 евъргрийна, free edition, от свекъра (свекървата) - 4

• 113 855
  • 472
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Покрай това за "Гео Милев" се сетих за един лаф на моята фактическа свекърва. Нейното семейство е от едно село между Русе и Разград, баща и още си живее там, но по-младите са напуснали селото навремето и са заживели кой в Русе, кой в Разград, кой във Варна. Братовчед и обаче след пенсиониране се върнал пак на село и там си стои. Та тя се опитваше да каже, че не би се върнала, макар също да е пенсионерка, защото в града ходи по разни събития, на театър, участва в разни пенсионерски културни прояви, поработва по малко по специалността като учителка, такива неща. И изтърси за братовчеда: "А един човек със средно образование какво да прави в Русе на деветия етаж".

# 241
Даун, тя я е гледала, ама дано не е нахранила хамстера, докато истинските пасящи ги е нямало.

# 242
Даун, тя я е гледала, ама дано не е нахранила хамстера, докато истинските пасящи ги е нямало.
После сигурно е имало 

# 243
Не, слава богу оцеляло е животинчето.

А майка ми и баща ми имат още по-голям бисер.
С тях живеехме през една спирка с трамвая и една вечер, баща ми се прибира много огрижен се прибира в къщи и заявява на майка ми, че е видял Х (името на мъжът ми), мъртво пиян на нашата спирка. Следват подробни обяснения, как едвам се държал на крака, обвиняния от страна на майка ми, че не е слязъл да го прибере, оправдания от баща ми, че го е видял, когато трамвая е тръгнал и...
Звъни ми майка ми и много предпазливо ме пита как съм.
А аз, е как да съм, нали преди половин час се чухме. Тя: "Е да де маме, ама за половин час, моного може да се случи". Аз: "Оцъклям очи", така 10 минути абсолютно нелеп разговор на края на който аз не издържам и и викам, кажи ми какво става, а тя "Ами Х, прибра ли се?" И аз още по оцъклена и викам, ами да, къпят се със синът си.
Тя, след леко изхълцване: "Ама как ги оставяш сами в банята?"

Аз, вече още по-нервна: "Абе какво ти става?"
Тя, вече разревана: "Абе маме, като е толкова пиян, не го оставяй с детето в бянята, ще вземе да се подхлъзне."

Аз вече, съвсем бясна: "Ама кой е пиян?", А майка ми: "Е как кой, Х, баща ти го е видял, че едвам се влачи на спирката."

В този момент, баща ми явно дочува разговора и избухва в див смях. Видял е пиян Х, но не моя, а негов приятел, който от години си пийва и живее близко до нас.

# 244
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Говори ми, говори.
Моята родна майка така звъняла на пожар на малкия ми брат. 100 пъти звъняла и не се отказвала, докато не вдигнал.
Сакън, да не пропусне да го проинформира, че видяла снахата (жена му) с друг мъж в 'нам-кой-си манастир.
А брат ми, снахата и детето били на екскурзия в чужбина по това време.

# 245
Ти остави, ама ние все пак бяхме заедно с мъжът ми от няколко години и той никога не се е напивал Simple Smile. Най-сладко беше, че тя понеже никога не ми се е месила, както и баща ми, го усукваше до края, та едям разбрах каква е историята.

# 246
  • Варна
Хмъ, уж скъп квартал, пък каква мъгла имаше...
Grinning Оффф, нИ мога...

# 247

Хахахаха  Това важи за моята! Всичко знае, все стари неща! Grinning Grinning Много се смях на цитата.

# 248
Вчера си говорим със свеки и една нейна приятелка, която също има син и съотвено е потенциална свекърва. Та, въпросната дама без  да се притеснява ми сподели мнението си, че още отсега мразела бъдещата си снаха, защото щяла да ѝ отнеме сина Grinning
Понеже има и дъщеря, която е семейна, я попитах дали по пътя на логиката мрази и зетя, отговора беше: Аа, не, той зетя е много добро момче.
Само за снахата се отнасяло.

# 249
  • Euskal Herria
Еее, нали сте чували вица, в който една се обяснявала на приятелка:
- Ооох,  изгоря ми момчето с тая снаха. Нищичко не пипва, всичко той прави - пере, готви, чисти, шета... Виж, зетят е златно момче - и пере, и готви, и чисти. Мнооого случихме на зет, много, ама на снаха - не.

# 250
Хаха при моята и при зет и снаха все ще намери кусури. Grinning Сега дъщеря й като не иска семейство и деца вика: ооо онова момче беше златно  (а тогава ми разказаха какво е говорила и за него). Grinning xaxa Няма угодия.

# 251
не, няма - свекървите са опасна порода Wink
Моята днес звъни по тел на ММ, докато той успее да стигне до тел., тя спира да звъни. Почва да звъни на моя тел. И веднага се досетихме кое ще е пропуснатото обаждане.
Вдигам и чувам - много ми домъчня за теб и децата, исках да те чуя, да си поговоря с някого. Откога не сме се чували..
И аз й викам - аа, с мен, защото ММ не ти вдихна на обаждането ли? Ако беше вдигнал той, дали щеше да й е тъй мъчно за мен Wink

# 252
  • Най-красивата страна
Дъщеря ми имаше рожден ден.Навърши 8 години.
Обажда се свеки да честити и се изцепва
,,Да е жива и здрава рожденичката и след 8 години зет да ви доведе,,

# 253
Дъщеря ми имаше рожден ден.Навърши 8 години.
Обажда се свеки да честити и се изцепва
,,Да е жива и здрава рожденичката и след 8 години зет да ви доведе,,
Споко. Нали Ромео е бил на 16, а Жулиета на 14.  Mr. Green

# 254
  • София
Аз само да попитам. Малката зълва от "Малката булка" ли е?
А на мен не ми стана ясно на колко години е мъжът, та да има сестра на 4 и бебе?
Не че моите са с малка разлика, де, но пак би било необичайно

Тук стана като ФБ групата "Свекървата - най-голямата гад в живота ми". Отидат снахичките да живеят при свеки, щото....не е ясно що, и започват неприятностите.

Общи условия

Активация на акаунт