"Cesur ve Güzel"("Дръзки и красиви") с Туба Бюйюкюстюн и Къванч Татлъту- тема 10

• 83 156
  • 722
  •   1
Отговори
# 450
Привет Дръзки и Красиви  wavey

То като няма - няма. Ама като има - усещането ми е за порой от хубави неща . Не ме разбирайте погрешно Naughty не се оплаквам 'ич

Благодаря ви Лили  bouquet , Ринка  bouquet и Синан  bouquet за превода на трея

Лили , Алекс, Асианита, Ринка
БЛАГОДАРЯ ВИ!

Направих гифчета с Топрак и мама Peace

- Тук комбинирах двете - това от снощи и това от днес Peace

Дива Hug мерси за гифчетата с Туба и Киво и казаното от тях

Ето и няколко гифчета от трея днес Peace Звезди Hug е сложила нейните, ама да не ми седят моите ей така Wink

А това е гифче само с моментите със Сю и Джес Party

За сега  спирам Peace

# 451
  • гр. Върбица обл. Шумен
Здравейте, отново!
Голям, голям е този Къванч!

Лили, Алекс, Ассианита, Ринка, Синан, БЛАГОДАРЯ за емоцията!

# 452
wavey Hug #Silly

На целия екип от преводачки ,едно голямоооо

https://youtu.be/ecpozR52e7Y

Сега видях ,че клипчето е пускано от Злати  Hug...сори... Praynig,но няма да го трия...Нека още веднъж се насладим на Сю и Джес ,на фона на прекрасната песен на Крис... Peace

Была операция!

Стало известно, что у Кыванча Татлытуга снова была операция на ногу. При выходе из больницы актёр сказал, что операция была вынужденной и все хорошо.

Перевод сделан для группы Большой Клуб Турецких сериалов- turk_dizileri

hahaha hahaha hahaha

И...едно фото...пише ,че е ново... Naughty  PeaceЗнам ,че е любимец на някои от вас... Grinning

Последна редакция: нд, 14 май 2017, 23:11 от Svet_sz

# 453
  • Пловдив
Огромно БЛАГОДАРЯ на Лили, Алекс, Асианита и Ринка newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 за труда, който полагате мили момичета! Бъдете здрави и много щастливи!

# 454
  • Сливен
                              Приятели,  Hugбеше ми приятно днес с вас!

Лека нощ!

# 455
Изгледах серията и с бг превод.За първи път мога да я гледам отново и отново.Страхотни са Туба и Къванч!Не мога да отлепя очи от тях-магнетизъм и красота в изобилие+висок професионализъм.Такава двойка актьори след приключване на ДК, няма да има скоро в турското кино.

Сега за епизода.Започват да ни повдигат завесата за прокурора.Първо е на страната на Джесур и иска да го предпази от самия него, и гнева му.Второ е имал живот подобен на Джес в детството си,което ме навежда пак на мисълта,че е син на убития в една нощ с Хасан директор на дома.Докато Джес не съумява да се владее и си изпуска нервите-прокурора е негова пълна противоположност-кротко наблюдава и стъпка по стъпка се придвижва към крайната си цел-да разкрие Ръза и Тахсин!

Бюлент тотално ме отврати-абсолютно злобен и нагаждач.Не мисля,че обича Бану-просто тя е тази,която може да го спаси, и той я омайва, че я обича и иска да се ожени за нея.Горката Михрибан получи утеха и подкрепа от Корхан,а собственото и дете я срина.

Много е чел Ръза в затвора,чел е и помни всичко прочетено,сега го прилага.Сам се вкарва, а вкарва и всички около него в неговия си филм.Да видим докога уж хитрия Тахсин ще чете фалшивите съобщения и ще се надява да се види с Адалет.Другото,което ме впечатли е ,че Ръза каза на Туран,че ще разследва Джесур и ще открие какво крие или кое е тъмното в миналото му,което ще се окаже слабото му място или козът ,с който ще го манипулира.Лично за мен това ще е бебето.За него,ако се наложи Джес ще отстъпи от принципите си.Макар,че в тази серия той го направи и за Сю,като се отказа да предаде диска.

Сю е наясно,че Ръза е много опасен,но вече знае,че е обсебен от нея и то от 11 години 2 месеца и 23 дена.Но Ръза постоянно повтаря на Сю,че Джесур не я обича ,а я използва като инструмент в отмъщението си,както и, че е предпочел да отмъщава пред това да обича Сюхан.Като че ли пък за него не е инструмент за манипулиране и изнудване.Виж го ти него има се за старо вино дълго време лежало затворено,че се мисли и за красив.Не му липсва самочувствие.

Рейхан ми се струва,че нещо леко лудна тая жена.Или играе театър,за да тормози Джахиде newsm78
newsm78 newsm78

# 456
  • гр. Върбица обл. Шумен

Добро утро, приятели! Как сте след емоционалния уикенд? Получихме голяма доза настроение (и позитивно и не толкова...) Събитията в ДК започнаха да се нареждат малко по малко, завесата се повдига от единия ъгъл и развръзката вече не е толкова далечна. Очаквам още емоции в новата серия. Дано повечето да са приятни! А ние знаем какво искаме, нали?

Това..,

а не това!!!

Лек и ползотворен ден на всички!

# 457

Добро утро Hug Peace

Желая на вас и вашите семейства, здраве, и късмет-останалото -от магазина Joy Joy

# 458
  • гр. Върбица обл. Шумен
Звезди, благодаря, че ми припомни за деня на семейството! Горда и благодарна съм, че имам моето малко любящо и подкрепящо  общество. Дай, Боже на всекиго!

Това остана от семейството на Корлудаа...

# 459
Добро утро! Hug Hug Hug

Кафетата вече са пуснати от Кузманова Hug и  Звезди Hug

Канти Hug Звезди Hug,за новите гифчета! newsm51 newsm51

Кески Hug,за споделеното от снощи за епизода! thumbsup

Свет HugБоби Hug,за споделеното! Heart Eyes Hug

И аз снощи изгледах епизода и много си ми хареса!За всичко вече е писано! Peace Сега очаквам какво ще реши Джес на въпроса на Сю-да стане предишния и на Ширин,след като видя записа!Още и какво разбра Тбей от листа!(предполагам за бременността на Сю) Thinking

Интервюто с Туба и превод! Peace

Tuba Büyüküstün Anneler Günü Etkinliği Röportaj (Pazar Sürprizi - Show TV)

Скрит текст:
Мини-интервью Тубы с мероприятия, посвященного дню Матери.
Перевод Elmira Ismaeil.
#TubaBuyukustun #ТубаБюйюкюстюн

Туба Бюйюкюстюн в день Матери встретилась с девочками и читала для них сказки, а также красивая актриса рассказала о новости про ссору с Кыванчем Татлытугом.
Туба Бюйюкюстюн побывала масалджи-абла (сестра-сказочник), читая детям сказки.
Красивая актриса узнает жизнь, благодаря милым двойняшкам.
T: По-моему, наши дети нам как наставники

О ссоре с Кыванчем.
T: Ничего такого нет. Кыванч мой очень важный друг.

В день Матери одна из самых красивых мам Турции Туба Бюйюкюстюн встретилась с детьми. Туба читала детям книги и показала, какая она хорошая мама.
(Туба читает книгу про Леонардо да Винчи)

T: Вы знаете, для меня находиться здесь с детьми- очень прекрасно. Очень приятно провели время. Занимались раскрашиванием, читали книгу. Это мероприятие организовано IWC, и мы рассказывали детям о Леонардо да Винчи.
По-моему, дети для нас, для меня как наставники. В наших поступках, действительности, окружающем мире мы забываем о гуманности. Дети нам напоминают о человечности.

После того, как она стала мамой, для нее в жизни первостепенное- это дети.
T: Дети- самое важное в моей жизни. Теперь я не сделаю и шага, не думая о них. Раньше была я, теперь у меня есть они. Это как будто уже нет меня или мы все как один.(Голос Тубы меняется, расчувствовалась в этот момент).

Как проводите время вместе с Майей и Топрак?
T: Сейчас я нечасто провожу время вместе с ними. Но когда удается, мы пытаемся проводить время с пользой. Гуляем на улице, ходим играть в парк.

Вопросы о разводе оставила без ответа.
T: Сейчас не время задавать такие вопросы (улыбается). Мне кажется, когда рядом дети, такие вопросы неуместны.

Слухи о ссоре с Кыванчем тоже опровергла. Сказала, что между ними нет никаких проблем.
T: Ничего такого нет. У нас всё просто отлично. Мы очень рады. Мы работаем прекрасно, как друзья. Ничего такого нет. Кыванч для меня очень важный друг.

В конце мы спрашиваем про планы на отпуск.
T: Нет планов. Потому что планы, как всегда, утекают как вода (смеется). Нет планов.
https://vk.com/tuba_bustun

Момичета Hug,желая на вас и семействата ви здраве и много щастие! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Rose

На Туба и Къванч-също да имат щастливи семейства! Peace

Приятен ден и успешна седмица! bouquet

# 460
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Нов клип с песен,която харесвам! Laughing

Cesur ve Sühan 📀Rafet-Ezo"Kalbime sürgün"

Още два клипа от вчера....

Cesur and Suhan- Por ti seré -https://youtu.be/rPoo1pxCV84

Cesur ve Guzel...K..&..T -https://youtu.be/x5RrnHMJUV0

# 461
  • гр. Върбица обл. Шумен
Добър вечер, мили дами!

Днес изпратихме абитуриентите. В небето над училище летяха балони и бели гълъби. За пръв път от няколко години, на този прочувствен празник не валя.

След емоциите от уикенда очакваме нов трейлър и резюме.

# 462

Добро утро Hug
Сервирам, кафето и , тичам.
Хубав ден на всички Hug Peace
Скрит текст:
http://www.gazetemag.com/genclerden-oyuncu-tuba-buyuk..

Награда Джахиде Сонку от молодежи для актрисы Тубы Бюйюкюстюн

На конкурсе Топ молодежи Турции-2017 Туба Бюйюкюстюн была награждена как лучшая киноактриса за роль в фильме "Красный Стамбул". В этом году, как и каждый год, награды киноакадемии нашли своих владельцев на Топ молодежи Турции-2017.
В этом году среди тех, кто получил награду киноакадемии, такие успешные актеры как Туба Бюйюкюстюн, Уфук Даг, Угур Гюнещ; знаменитый писатель Искендер Пала, от национального спорта присоединился Илке Озюксель.
Награда, которую получила Туба Бюйюкюстюн на Топ молодежи Турции-2017, носит имя Джахиде Сонку.
Джахиде Сонку (27.12.1919 - 18.03.1981) - знаменитая турецкая актриса театра и кино. Была первой женщиной кинорежиссером и первой женщиной-звездой турецкого кино.

# 463
Добро утро! Hug Hug Hug

Звезди Hug

Днес е вторник и очакваме новите снимки и озета!За фрагман ще видим,понякога го пускат и в сряда! Peace

Хубав и успешен ден! bouquet

# 464
Здравейте Дръзки и Красиви

Идвам с дъга, че за сега при нас е слънце, но ни обещават дъжд по-късно. Така, че може да се появи и дъга Heart Eyes

Ето една хубава мисъл докато днес чакаме каквото и да е от АЯ Peace

Вече сте  започнали приложението на съвета на практика Звезди Hug, Злати Hug .
Аз да добавя малко красиви усмивки  Flutter

Вярвам, че като се прибера ще имаме от всичко - снимки, резюме и трейлър!  love001

Общи условия

Активация на акаунт