The Handmaid's Tale

• 65 318
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Има я в рулит

# 361
  • София
Ами прочетох, но мислех, че сте си я свалили от някъде. Ще съм много благодарна, ако ми я пратите

Пишете ми мейл моля

Надявам се после да е качен епизода че съм вкъщи и нямам търпение 😁

# 362
Ами прочетох, но мислех, че сте си я свалили от някъде. Ще съм много благодарна, ако ми я пратите

Пишете ми мейл моля

Надявам се после да е качен епизода че съм вкъщи и нямам търпение 😁

И аз го чакам с нетърпение. Но в HBO GO още го няма. Май го качват следобед.

# 363
  • София
В HBO май чак утре, днес в зелката

# 364
В HBO май чак утре, днес в зелката

ами аз обикновено гледам сериите в петък вечер. Да, може и да е утре, защото сериала все пак не е на HBO, а на Hulu. Западния свят го качват в понеделник сутрин, ама той си е техен.

# 365
  • София
Astonished  велик епизод, чакам ви да го изгледате да си го обсъждаме, отивам да диря израелски трейлър за 7ми епизод
Ето го Хулу трейлъра за 7ми https://youtu.be/0GJPjXNWwhw

Има го в замунда качен 6я иначе

# 366
  • Плевен
Мацето много благодаря за книгата. Нямам търпение да я започна, макар че бавно ще я прочета, че с бебето нямам време. И да става утре да гледам серия(гледам на нво).
Като цяло сериала е страхотен, но някакси имам усещането, че живеят по този начин от много дълго време, а не е така.

# 367
Astonished
велик епизод, чакам ви да го изгледате да си го обсъждаме

Скрит текст:
Много силен епизод. Много моменти от огромно значение. Хареса ми как Ник каза I love you..,с неговият брутално спокоен тембър, бръкна ми в душичката. Харесах Джун, когато му каза да чука жена си, за да не увисне на стената. Серина беше отвратителна, точно в което е най- добра. Фред също беше чудесен, как занесе снимката и как Джун го извъртя. Изобщо страхотна серия.
Това накрая какво беше?? AstonishedAstonished
Misc BombMisc Bomb
П.С. А, забравих куката на земята...Май ще го гледам още веднъж този епизод..

Последна редакция: ср, 23 май 2018, 23:02 от Peppery

# 368
  • София
Спойлер

Скрит текст:
това накрая си беше камиказе, Офглен втората. Ще има доста убити прислужници че на втория етаж имаше които не успяха да избягат

# 369
Скрит текст:
Лелее, тия Офгленки не си поплюват изобщо!
Страхотен епизод! Серина е толкова противна, че на човек му се ще да я халоса със собствената й кука.

# 370
  • Across the Multiverse
Много се радвам, че открих темата, най-накрая ви изчетох ! Това ми е любимият жанр и един от най-любимите сериали от него. От темите, които повдига, през актьорската игра и начинът по който е сниман до малките детайли ... просто няма слабо ! Предишните епизоди от този сезон по-бавно, ми вървяха, но този беше направо взиривоопасен !  Laughing Нямам търпение за следващия !

# 371
Фред дали умря?

# 372
  • София
Скрит текст:

Най-вероятно не, уж щял да ходи в Канада. Но Прайс е със сигурност умрял, няма го вече в imdb епизодите.

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 10:29 от Мацето

# 373
3 поста - Спойлер/ скрит текст..и на следващия - Фред дали умря?!! JoyLaughingLaughingJoy

Аз вече не влизам в темата ако не съм гледала епизода, но все пак нека уважаваме останалите.

Скрит текст:
Прайс е този към когото Ник се обърна с молба да го премести и да защити прислужницата, нали така?

# 374
  • София
3 поста - Спойлер/ скрит текст..и на следващия - Фред дали умря?!! JoyLaughingLaughingJoy

Аз вече не влизам в темата ако не съм гледала епизода, но все пак нека уважаваме останалите.

Скрит текст:
Прайс е този към когото Ник се обърна с молба да го премести и да защити прислужницата, нали така?

Аз следя много сериали и докато не изгледам не отварям темите, много е трудно през телефона да криеш текст, аз ръчно пиша spoiler] за да скрия текста. Фейса ми е залят със спойлери и само подминавам

Скрит текст:
да Прайс е този мазния, дето Ник помоли

Имената на епизодите

Дали postpartum означава раждането на бебето, какво мислите?

Последна редакция: чт, 24 май 2018, 10:35 от Мацето

Общи условия

Активация на акаунт