За тези, които четат любовни романи №28

• 94 410
  • 747
  •   1
Отговори
# 270
Прочетох Handmaid's tale и бях очарована, много ми хареса. Утопия, фанатизъм, робство. Различна книга. Има сериал по НВО, само се доближава до книгата, бих определила направо като по мотиви, но ми хареса и той.
След това дойде ред на Punk 57, много гот. Чакам Hideaway.
Да видим дали няма да подкарам нещо пак на Пелопи, много ме кефи.
За прислужницата има ли хепи енд?

# 271
# 272
Снощи дочетох "Неукротимо сърце" на Джейн Федър. Хареса ми книжката, лека и приятна.

Сега продължавам с:.

# 273
  • Варна
Прочетох Handmaid's tale и бях очарована, много ми хареса. Утопия, фанатизъм, робство. Различна книга. Има сериал по НВО, само се доближава до книгата, бих определила направо като по мотиви, но ми хареса и той.
След това дойде ред на Punk 57, много гот. Чакам Hideaway.
Да видим дали няма да подкарам нещо пак на Пелопи, много ме кефи.
За прислужницата има ли хепи енд?
Така свърши, че стоях с отворена уста в автобуса и едвам не изтървах киндъла. Но сериалът ще даде някакъв край все пак.

# 274
Имам въпрос към челите вече третата част от поредицата на Robert Thier Storm and Silence (за съжаление я няма още в амазон): все още ли са такива сухарски отношенията между Лили и Рикард? Laughing В началото си мислех, че той се преструва, но се оказа, че просто си е такъв  Mr. Green Все пак много ми бяха забавни първите две, въпреки че романтичната част беше около 3% от съдържанието Simple Smile

# 275
Имам въпрос към челите вече третата част от поредицата на Robert Thier Storm and Silence (за съжаление я няма още в амазон): все още ли са такива сухарски отношенията между Лили и Рикард? Laughing В началото си мислех, че той се преструва, но се оказа, че просто си е такъв  Mr. Green Все пак много ми бяха забавни първите две, въпреки че романтичната част беше около 3% от съдържанието Simple Smile
Можеш да я четеш в Wattpad. Мисля, че е почти цялата или ако не остават няколко глави до края, които се публикуват всяка сряда. Аз я оставих по средата някъде, за да я прочета цялата, но ми беше много забавна. Много съм се смяла с Лили. Има много горещи сцени, но докъдето четох не бяха стигнали до края.
Скрит текст:
Мисля, че в тази книга Рикард й признаваше, че и той не е правил никога секс. Иначе действието се развива в Бразилия или там някъде.
Отиват да търсят съкровище.

# 276
Можеш да я четеш в Wattpad. Мисля, че е почти цялата или ако не остават няколко глави до края, които се публикуват всяка сряда. Аз я оставих по средата някъде, за да я прочета цялата, но ми беше много забавна. Много съм се смяла с Лили. Има много горещи сцени, но докъдето четох не бяха стигнали до края.
Скрит текст:
Мисля, че в тази книга Рикард й признаваше, че и той не е правил никога секс. Иначе действието се развива в Бразилия или там някъде.

Голям образ е Лили  Mr. Green
Скрит текст:
Shocked Рикард не е ли към 30-годишен? много странен -само работа и пари са му в главата явно

# 277
Скрит текст:

Голям образ е Лили  Mr. Green
Скрит текст:
Shocked Рикард не е ли към 30-годишен? много странен -само работа и пари са му в главата явно
И аз мисля, че е около 30 години, макар че точна възраст никъде не се споменава.

# 278
Вижте на мен какво ми хвана окото. Чели ли сте някоя?

Ако искаш да ти откъсне главата някой почвай Пепър Уинтърс - Дълговете. Тази жена пише наистина страхотно, но толкова брутални книги като нейните почти не съм чела. Играе си с думите, остават ти разни цитати в главата, но има някакви сериозни психични отклонения жената.  Joy
Чела съм и Черният лотус на Е.К. Блеър. Първите две книги - супер, третата - пъъъъъъъъъъъъъъъълна боза. Финала още събужда агресия в мен. Ако искаш прочети двете и си представяй, че има хепи-енд. Такава фантасмагория е третата, че... тази жена явно много са й трябвали пари, за да я напише.  hahaha

Титан също е много добра поредица, а на Джей Крауноувър съм си фен. В момента превеждаме продължението за Пойнт и Назир така ми е легнал на сърце Blush Подобни са Семпре и Чудовището в очите му (и двете много любими). Но ако не си падаш по мафии, мафиоти и разни други подобни бандюги пропусни и двете авторки.  Mr. Green
За авторката на онова Гейбриълско недоразумение само лошо мога да кажа, затова ще замълча  Joy

# 279
Аз докато прочета отговора и заминах на почивка, качих всичко в четеца и да видим какво ще стане. 😜

# 280
  • Варна
Здравейте, прочетох "Парцалена принцеса" може ли да помоля някой който е чел другите части да разкаже на кратко какво се случва? Тия от егмонт не вярвам скоро да издадат продължението. Благодаря предварително!

# 281
Освен Тайкун, другото което чакам е това: https://www.goodreads.com/book/show/31208654-until-it-fades  Ще излезе на 27 юни. Хареса ми като анотация.

# 282
Прочетох "Среща с непознат" Каролина Агире. Много сладка книжка пълна с низ от забавни моменти и комични ситуации.

Продължавам с:.

# 283
Аз довърших новата на Нора Робъртс , хареса ми, макар и да не съм фен на каубойските. Сега се чудя какво да започна, май пак romantic suspense ми се чете  newsm78

# 284
  • София
Точно такова чета в момента и никак не е лошо – https://www.goodreads.com/book/show/12368900-midnight-rescue

Общи условия

Активация на акаунт