Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 772
  • 737
  •   1
Отговори
# 195

Цитат
Сърце не ми дава да започна да гледам отново, защото знаейки края ще ми е все  newsm45

И на мен така. Искам, но не мога Cry

Цитат
Изненадваща сделка от Енгин Акюрек! Той се връща на екран!

Ох, стискам палци това да е вярно! Представяте ли си каква радост ще е за нас! Heart Eyes

# 196

"До живот" си остава стъпка напред и нагоре в развитието на актьорското майсторство на Енгин. Голямо предизвикателство беше Даахан и сега като чета анализите още повече се убеждавам защо Енгин е приел да даде "живот" точно на този персонаж.

# 197
  • Пловдив

Очите му показват любов, говорят - любов. Е, да сте виждали друг като него - всепризнат е с погледите Енгин.

# 198

Прекрасни са!Енгин вече много ни липсва!
За лека нощ, една песен изпълнена от Керим и Фатмагюл, която аз много харсвам

https://youtu.be/8FbcIwyaqWA

Лека нощ, момичета и сънувайте нещо красиво!

# 199

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден ! Слънцето вече дава заявка, че ще е и топъл!

Чакаме си обичайното - новини, снимки.

И нещо интересно - някой който е гледал "Брак с чужденец" е направил това сравнение.
Разликата е 13 години!!!

# 200
Добро утро,

Момичета,  Hug

Лек и приятен четвъртък.

# 201
Добро утро. Слънчев и усмихнат ден момичета изпълнен с много положителни емоции.
Благодаря Марианка за хубавата новина, че Енгин се връща на екран.  newsm51 newsm51

И една усмивка от мен и Кадир.

Хубав ден от мен.

# 202
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Да не забравяме нещо - всички новини към момента, до потвърждаването им от който има това право: тв канал който би излъчвал даден проект; продуцент; ПР агенция, в т.ч. и самият актьор - остават в сферата на слуховете. Ние ще следим всичко което излиза за Енгин.
Успешен ден, да видим какво ще ни донесе той днес.

# 203

Хади и ние като Керим да научим добрата новинка. Heart Eyes

Дахан, за десерт. Heart Eyes

# 204
  • Пловдив

https://vk.com/engin_akyurek?z=photo-35027635_456264910%2Fwall-35027635_317834

Да се запознаем и с тази новина:
Канал Д, който наскоро подписа договор с Кенан Имирзалъолу и Елчин Сангу, придоби още една супер звезда. Както стана известно, Енгин Акюрек също подписа договор с оператора. Продуцент на новия проект ще бъде Томрис Гиритлиоглу. Възможно е също така към създаването на сериала да се включи чилийският тв канал Mega, който се явява като пърноправен партньор на канал Д и се интересува именно от тези звезди, които са популярни в тази далечна страна от Латинска Америка.

# 205
  • София
"Човекът, който те обича, ти предлага изобилие от чудеса всеки ден.
Той притежава способността да ти доставя удоволствие с усмивката, с гласа си, с уханието на шията си, с начина, по който се движи.
Притежава способността да прогони самотата ти.
Притежава способността да превърне обикновеното във величествено.
Той е твоят път към рая, тук на Земята."
 /Барбара Де Анджелис, Из "Пилешка супа за влюбени души"/

# 206
  • Пловдив

https://www.facebook.com/TeluricasFunClanChile/photos/a.80835376 … ype=3&theater

Да се запознаем и с тази новина - превод от испански Теменужка Христова:
Завръщане в Телевизия Kanal D? Да стискаме палци това да е истина.
Макар че все още нищо не е потвърдено(или отречено), все повече се говори за възможно завръщане на Енгин Акюрек на екран в сериал на Kanal D. Телевизията, която предлага в каталога си интернационални хитове  като "Каква е вината на Фатмагюл","Хиляда и една нощи" и която в момента излъчва сериалът "Ти си моята родина".
Можем да изтъкнем, че Mega(чилийски тв канал) е един от големите партньори на Kanal D, от където черпи по-голямата част от международното си съдържание. Двете компании  подписаха през април на Miptv  споразумение, което е пионер в областта си, за копродукция  и развитие на съдържание за двете територии(държави). По този начин сътрудничеството между двете телевизии и придобиването на правата за излъчване на бъдещи сериали в Чили и Америка Латина ще бъде по-лесно и удобно .

# 207

"Не можеш да отложиш неизбежното.
Защото рано или късно стигаш до мястото,
където неизбежното просто седи и те чака."

Тери Пратчет

Благодаря ви момичета за двете новики. smile3525 smile3525

# 208
  • Пловдив

В очакване на потвърждение и търсене на още новини, имам помощник:
Скрит текст:

# 209

Аз си чакам нещо по-точно... Thinking