Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 764
  • 737
  •   2
Отговори
# 180
  • Пловдив

https://twitter.com/GlobalAgencyTV/status/862253543138439168

Global Agency написа в туитър:
Нашите изключителни драми и уникални формати блестят в Холивуд! Елате и ни посетете на LAScreenings 2017.
.....................
Да ги подкрепим. Аз отбелязах нашия сериал. Влезте в линка и в полето под гифа напишете нещо...

# 181

https://twitter.com/GlobalAgencyTV/status/862253543138439168

Global Agency написа в туитър:
Нашите изключителни драми и уникални формати блестят в Холивуд! Елате и ни посетете на LAScreenings 2017.
.....................
Да ги подкрепим. Аз отбелязах нашия сериал. Влезте в линка и в полето под гифа напишете нещо...

newsm10 Винаги подкрепа !

Докато джиткам насам-натам из нета и ми попадна ето този гиф. Ха, сега ми кажете от кой момент е. Аз се сетих веднага. Подсказвам - първи сезон.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 20:07 от Марта_49

# 182

Готово! Писах и аз. Разбира се, че винаги ще подкрепяме Енгин Heart Eyes

Мартичка, това е когато трябваше да се правят пред хазяите си на истинска влюбена двойка и Муккадес преигра доста, нали Simple Smile Керим се разсмя чак. Или бъркам момента?

# 183
Още една подсказка - и Фатмагюл спонтанно се усмихна...

Каталея   Two Hearts браво ! Тогава Мукадес лъжеше как "децата" били гледали телевизия и се смеели непрекъснато "къкър-къкър"...

# 184
Желая ви хубава вечер момичета, аз отивам да се трудя.

# 185
Желая ви хубава вечер момичета, аз отивам да се трудя.

Лека работа !

# 186
  • Пловдив

Марта - 13 епизод. Мукадес лъжеше как са се харесали, обичали, а Керим се ошашави и подхилваше на измишльотините й.

# 187

Engin Akyürek'ten sürpriz anlaşma

Пак нещо пишат от gecce. com Ама те май доста си измислят Thinking

Ех, един път да се сетя и аз за момента Grinning По принцип ми убягват детайли и паметта ми не е много добра, но това не съм го забравила Simple Smile

# 188

Страхотни сте - всичко знаете!  Хайде черпя по този повод... малко скъпичко ми идва  newsm53, ама ще си ги разделите...

Скрит текст:

# 189
Ох,бе Мартичка-бива ли толкова да си охарчваш-цели 3 череши.Ами то в българските условия е равносилно да черпиш с трюфели.Ха,ха.

# 190

О-о-о Мартичка, благодаря! Това си е наистина скъпо удоволствие! Sunglasses

Така ще е вече Laughing

Скрит текст:

# 191

Велиянка  Two Hearts ама моля ти се, те пък може ли да изядат по  една цяла... наполовина ще им дойде таман. Да има за всички... newsm03

А тези двамата бяха страхотни - в два сериала играха заедно и то все верни, истински приятели.

# 192
Благодаря, на момичетата  newsm51 newsm51 от  Engin Akyurek Bulgarian /BG/ Fans Club за продължението на превода на
 Навид Шахзад
EПИЗОД 2 /продължение 4/
Благодаря и на Марианка newsm51, че го е поставила в темата и за клипчето ,много е хубаво !

Един от хубавите моменти на Даахан и Селви, когато тя го будеше.

# 193
  • Пловдив

https://www.gecce.com/fotogaleri-engin-akyurekten-surpriz-anlasm … na-geri-donuyor/1

И gecce отрази новината за канал Д:
Енгин Акюрек се завръща на екран?
Изненадваща сделка от Енгин Акюрек! Той се връща на екран!

.....................
Хубави снимки на Енгин са сложили в линка.

# 194

Един от хубавите моменти на Даахан и Селви, когато тя го будеше.
Даахан знаеше, че те ще са губещите в историята...  Човешкият живот е една малка прашинка във времето... Годините нямат значение - те винаги са само един миг...

Сърце не ми дава да започна да гледам отново, защото знаейки края ще ми е все  newsm45

Общи условия

Активация на акаунт