Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 270

Благодаря на момичетата за превода на анализа. smile3525 smile3525 smile3525

# 271
  • Пловдив

Само да напомня - тази вечер от 22,00 ч. среща в туитър. Акция в подкрепа на Енгин.

# 272
Здравейте на всички. Много хубави новини имаме около Енгин. Дано скоро си избере проект и започне отново да снима.
 Благодаря на Свети и момичетата, които превеждат анализите за "До живот".

Аз съм се отдала на компанията на Керим.
И знаете ли, все едно го гледам за първи път Енгин. В момента се чувствам както първия път, когато го открих. Гледам го като ошашавена, а отвътре ми е едно хубаво и приятно, че нямам насищане.
Незнам при вас как е, но аз съм шашърдъ.
Дали откачам, не знам, но се чувствам омагьосана и омотана.

# 273

Всички го търсят, всички очакват новини... Търсят начини да се доберат до някаква достоверна информация... В случая който се коментира / руската групичка посетила заведението на Бедри Уста / и какво той е споделил с тях - ами кажете си /с ръка на сърцето/ ако вие имате толкова известен клиент и явно сте в супер приятелски отношения с него и този клиент не е някоя надута персона - дали няма да говорите с добро чувство за него. Може отстрани  /за някои/ да изглежда като недискретност, ама си мисля, че всичко казано е било с най-добро чувство.

А-а, да ви покажа и моят помощник следящ за новини...  ooooh!

Скрит текст:

# 274
  • Пловдив

А защо не и едно ново интервю в списание.... Я па я...

# 275

Керим, в пълния си блясък. Heart Eyes

# 276
Cataleya, отговарям със закъснение, благодаря за споделеното. Имам предвид, че непремереното приказване не е по-различно от тайното снимане, поне за мен. Нали Енгин не обича публичността, не е редно да обяви “графика” му. Дали посочването на ден и час (дори приблизително) е относителна информация? Ако искам да видя Eнгин на всяка цена, и знам, че той идва по-късно в заведението, ще стоя и ще чакам, иначе бих  си тръгнала, защото го няма. Една вечер, две... много ли са, когато срещата е сигурна. Собственикът май си осигури постоянни клиенти.
Медиите пишат за всички и за всичко... Не е работа на г-н Бедри да потвърждава (отрича), щом г-жа Дурак е преценила да не отговаря, засега. Така мисля аз.
Имам чувството, че истинските приятели на Енгин са изключително дискретни и не биха говорили вместо него. Просто такова е усещане ми, възможно е да греша.

# 277

Интересен колаж...

# 278

Керим в затвора... Heart Eyes

# 279
  • Пловдив

Хаштага е: SevenlerinBekliyor EnginAkyure. Там ли сме?

# 280

До сега бях в ТТ.

# 281

Лека да е, момичета. smile3524

# 282
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,момичета,по моите си часове.Толкова много се радвам на новината,че Енгин е в преговори за нов проект!Дано наистина се договорят и се осъществи замисълът!Това ще ми пооблекчи малко разочарованието от прекратяването на "До живот".
Не се е покрило изобщо момчето ни.Непрекъснато до нас достигат новини,снимки,интересни неща.Браво на него.Енгин не се големее и превзема.Възхищавам му се искрено!
Благодарности към Свети и Юли за прекрасните анализи на Навид ^Шахзад.Личи си,че жената е професионалист и си разбира от работата.

# 283

Добро утро момичета  Two Hearts
Ден за релакс, дори слънцето все още спи скрито зад облаците... Ако се появи новина или снимка ще сме още по-доволни, ама сега засега заслужена почивка.  Само Керим рано-рано смята да захваща някаква работа, ама той е майстор... 

Цитат
Личи си,че жената е професионалист и си разбира от работата.
Нушка  Two Hearts всички чакаме с нетърпение този анализ, защото наистина е удоволствие да четеш нещо написано от такъв човек.

# 284
  • Пловдив

Здравейте Енгинки. Да видим днес ще имаме ли новини.
Успешен ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт