Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 795
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Пловдив

Cataleya_23, точно, нещата трябва да се доизяснят. Време до началото на сезона има.
А, относно това, че скоро не са засичали Енгин да вечеря или пие чай, възможно е да е отскочил до Германия. Така писа една фенка. Той има роднини там - знаем.
....................
 velijana, надяваме се всичко да е така.

# 256

https://twitter.com/sisyapimtv/status/862934658182414336

Ето какво излезе в туитър от Sis Yapım - филмова и тв продуцентска компания, към която продуцент е и Томрис Гиритлиоглу.
Може би ние ще работим в нов проект с Енгин Акюрек, ще дадем информация когато нещата се изяснят.
....................
Явно все още не са финализирани нещата. Но има нещо вярно в новините....

smile3525 Основателна радост си имаме. Heart Eyes

Да ни е сладко. Heart Eyes

# 257
Добър ден момичета! Hug Hug Hug
Новината за нов проект на Енгин продължава да се разпространява, дано да е вярна,като все още
не е отречена.

Ето какво прочетох при рускините посетили заведението на Бедри Уста!

Скрит текст:

Момичетата в ресторанта на г-н Бдри:Люба,Марина,Ася с дъщеря си и Лена която живее в Истамбул.

Ето какво им  е разказал Бедри за Енгин!
,,Г-н Бедри им казал, че няма проблем обезателно ще му предаде всичко,а когато си направили снимка ще я постави в инстаграма си.Още г-н Бедри ни разказа,че Енгин посещава неговия ресторант примерно в средата на седмицата или по-късно когато няма много хора.Не обича публичността .Той се отнася благосклонно за предложенията да се снима със всеки.На никой не отказва,но много не обича когато
го снимат потайно,както беше поставена снимката от латиноамериканските фенове в момента когато той беседваше със сценаристките. Той беше много много недоволен, че са поставили тази снимка.
Ние попитахме г-н Бедри как се чувства Енгин след  финала на ДСС,г-н Бедри каза,че Енгин не се е разстроил
от закрития проект.Сега разглежда няколко предложния и дълга пауза няма да прави.''  

Скрит текст:

"Бедри-бей сказал, что нет проблем, обязательно передаст всё, а когда это сделает, то выставит фото в инстаграм. Также Бедри-бей рассказал нам, что Энгин бывает у него в ресторане, примерно в середине недели и попозже по времени, когда народу поменьше, т.к. не любит публичность. Он очень благосклонно относится к предложениям сфотографироваться с ним, никому не отказывает, но очень не любит, когда его фотографируют изподтишка, как было выставлено фото латинскими поклонниками, в момент его беседы со сценаристками. Он был очень очень недоволен, что выставили это фото. Мы спросили у Бедри-бея, как настроение у Энгина после закрытия ДСС, Бедри-бей сказал, что Энгин не расстроен закрытием проекта, т.к. сейчас рассматривает несколько предложений и длительного перерыва делать не собирается

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 14:28 от mari52

# 258
Мари, той Бедри уста взе да се изживява като ПР и говорител на Енгин! Няма лошо де,така поне получаваме по някоя новинка и снимка.

# 259
  • Пловдив

Ето какво прочетох при рускините посетили заведението на Бедри Уста![/b]

Скрит текст:

Ето какво им  е разказал Бедри за Енгин!
,,Г-н Бедри им казал, че няма проблем обезателно ще му предаде всичко,а когато си направили снимка ще я постави в инстаграма си.Още г-н Бедри ни разказа,че Енгин посещава неговия ресторант примерно в средата на седмицата или по-късно когато няма много хора.Не обича публичността .Той се отнася благосклонно за предложенията да се снима със всеки.На никой не отказва,но много не обича когато
го снимат потайно,както беше поставена снимката от латиноамериканските фенове в момента когато той беседваше със сценаристките. Той беше много много недоволен че са поставили тази снимка.
Ни попитахме г-н Бедри как се чувства Енгин след  финала на ДСС,г-н Бедри каза,че Енгин не се е разтроил
от закрития проект.Сега разглежда няколко предложния и дълга пауза няма да прави.''   

Скрит текст:

"Бедри-бей сказал, что нет проблем, обязательно передаст всё, а когда это сделает, то выставит фото в инстаграм. Также Бедри-бей рассказал нам, что Энгин бывает у него в ресторане, примерно в середине недели и попозже по времени, когда народу поменьше, т.к. не любит публичность. Он очень благосклонно относится к предложениям сфотографироваться с ним, никому не отказывает, но очень не любит, когда его фотографируют изподтишка, как было выставлено фото латинскими поклонниками, в момент его беседы со сценаристками. Он был очень очень недоволен, что выставили это фото. Мы спросили у Бедри-бея, как настроение у Энгина после закрытия ДСС, Бедри-бей сказал, что Энгин не расстроен закрытием проекта, т.к. сейчас рассматривает несколько предложений и длительного перерыва делать не собирается

Благодаря, точно щях да го слагам и аз.
Това ни говори, че Енгин няма намерение да отсъства дълго. Чакаме си го. Ще разберем какво е избрал скоро - колко скоро....
Рускините са имали и приятелка живуща в Истанбул и комуникацията е била лесна.
Скрит текст:
Девочки в ресторане у Бедри - Любаша, Марина, Аля с дочкой и Лена, живущая в Стамбуле.

# 260

Здравейте момичета  Two Hearts

Колкото се радвахме на снимките на Енгин, толкова сега ми е чоглаво защото са направени тайно и по-лошото пуснати бяха в нета. Оттам всъщност тръгна и "новината" за нов проект, която пък всичките му родни  медии на копи и пейст  сложиха в изданията си...

Всъщност той вече трябва да е съвсем наясно, че заради него хората тръгват от другия край на света само и само да го видят.

# 261

http://blog.milliyet.com.tr/atv-olene-kadar-yerine-ik..

Тук пише нещо за Енгин ,за канал ATV и за финализирането на  Ölene Kadar,
но не знам турски а и гугъл не ми помага .Марианка Hugмоля те помогни!

# 262

Мари, благодаря много за разказа на рускините. И на мен също ми стана гадно, че Енгин е останал много недоволен, че са го снимали тайно. Ами неприятно си е наистина, това е нарушаване на правото му за лично пространство. Знаем, че той не обича публичността, но пък не отказва на никой снимка. Аз никога не бих го снимала тайно Sad

Цитат
Сега разглежда няколко предложния и дълга пауза няма да прави

Ето това ме радва най-много Grinning И Бедри Уста го е казал, значи е истина. Ще си очакваме Енгин през новия сезон! Надявам се да попадне на интересен проект. Но за мен всичко в което се снима той е вълнуващо и интересно.

# 263
Здравейте,

Ама този Бедри бил голям бъбривец. Казва, че Енгин не обича публичността, а от него вече всички разбраха кога и в кои часове имат шанс да го видят в заведението. И e доста нетактичен според мен - споделя личен разговор или наблюдения. Енгин дали е съгласен?

Лек ден на всички.

# 264
  • Пловдив

http://blog.milliyet.com.tr/atv-olene-kadar-yerine-ik..

Тук пише нещо за Енгин ,за канал ATV и за финализирането на  Ölene Kadar,
но не знам турски а и гугъл не ми помага .Марианка Hugмоля те помогни!

Преводът започна - скоро ще го сложа.

# 265

Mailin wavey ако Енгин прецени, че не му е приятно, ще спре да ходи в заведението на Бедри Уста. Но оставам с впечатление, че човекът му е приятен и храната му е вкусна. Той е казал, че Енгин обича да ходи в средата на седмицата или късно вечер, но това е много относително...А относно това, че Енгин няма да прави дълга пауза, го говорят всички медии, така че не е издал кой знае какво според мен. Но все пак Енгин ще си прецени , дали Бедри Уста заслужава доверието му Simple Smile

# 266
  • София
Анализ на "До живот" от Навид Шахзад
EПИЗОД 2  /продължение 6/

"Вънщният вид лъже", казва Дагхан, докато разменя шеги с д-р Али в болницата, където кандидатства за работа. Припомняйки си събитията, на  които наскоро станахме свидетели, това е може би първата неподправена истина, която чуваме. Никой – нито  схватливият баща на Дагхан, нито Селви, нито Мехмед  могат да преценят ударите и щетите, нанесени върху душата на Дагхан.  Мълчаливият писък от картините на експресиониста Едуард Мунк  и  агонизиращият ням  вик на Ал Пачино при  смъртта на любимата му дъщеря  в "Кръстника 3", са може би най-точните  примери за това,  колко измъчените човешки същества могат да страдат и все пак да продължават да се преструват, че живеят. Бурята, която бушува в него, в крайна сметка трябва да намери изход, но за сега Дагхан упражнява почти свръхчовешки контрол, за да се сдържи. Това е нещо, научено през дългите единадесет години затвор зад студените, безпощадни бетонни стени и мъртви, мрачни прозорци.
 Лекото размразяване в леда, обграждащ сърцето му, се дължи само на чувствителността  към тежкото положение на семейството му, но както той признава на Мехмед, една от най-тъжните линии в този епизод, "животът извън затвора не се различава от живота в затвора". Философски това е вярно не само в случая на Дагхан, но и за всички нас. В крайна сметка всички ние сме затворници, завладени от собствената си съвест, а малцината, които намерят ключа за вратата, са само сред избраните от Бога.
 В случая на Дагхан има добавено клеймо, че е убил някого. Невинен в очите на закона, но социално е белязан с клеймото на Каин, докато върви по тъмните улици, оживени с шепота на съседи  и деца, които се отнасят към него, като го третират като заразен с чума. Дълбоко наранен, той се вкопчва в сламка и се изнася от дома, за да работи като пазач на доковете. Майка му, разбира се, е ужасена и сме свидетели на първия от многото спорове между майка и син.
 Значимата тема в сцената, е тази, на "незначителността". Това, което майка му не може да разбере, е, че Дагхан, който е имал обещаващо бъдеще, е унищожен, все едно, че някой  умишлено го е заличил. Това пътуване от "битие" към "нищото" му е струвало скъпо. Най-тъжната част е, че той е наясно с метаморфозата и неговият вик "Какво съм аз? Кой съм аз? " съответства на най-основния екзистенциален въпрос, пред който е изправен мислещият човек.
За Сабиха Сойсюр детето, което е обичала, момчето, което е било нейна гордост и радост, младежът, който е бил светлина на очите й, изглежда е изчезнал - и на негово място се появява един тридесет и шест годишен (приблизително) мъж, когото тя трудно разпознава. Този Дагхан изглежда непознат. Казано направо: "Дагхан, както го познавахте, е изчезнал. Нищо не е останало от него!" По тези причини изглежда уместно, когато напуска къщата, той да заяви, че не трябва да има повече лъжи.
Само една купчина тръби и празни водни цистерни са свидетели на изселването на Дагхан от къщата на баща си, а хлопването на входната врата зад гърба му сигнализира, че няма връщане назад. Минавайки през нашарените с графити улици, Дагхан започва нова глава в своя живот, надявайки се да се реабилитира, както и да върне обратно спокойния живот на семейството си. Кратката сцена между Селви и леля й служи като буфер между заминаването Дагхан и пристигането му на дока. Наблюдавайки я да се притеснява, тъй като той не й е съобщил дали търсенето на работа е дало резултат, лелята на Селви изпитва раздразнение от чувствата й към него. Тук виждаме първия намек за продължителната липса на контакт с другия пол през дългия период на задържането на Дагхан.
Линията води директно към това, на което ще станем свидетели в колибата, когато Дагхан бинтова ръката на Селви. Доковете са безлюдни през нощта, а бъркотията в колибата символизира състоянието на най-съкровените кътчета на ума му.
Рефренът: "Живейте живота си, както си искате / животът ви ще свърши", е като едно одобрение на решението на Дагхан да се отдалечи от семейството си.

Превод: Engin Akyurek BG Fans Club

Източник: EAUFC https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/posts/1494772697209919

# 267
Здравейте,

Ох, има надежда... Heart Eyes

Ноооо, винаги техните журналисти могат да ме натъжат.

Дано на Енгин да не му "пука". Thinking

# 268
  • Пловдив
Анализ на "До живот" от Навид Шахзад
EПИЗОД 2  /продължение 6/

"Вънщният вид лъже", казва Дагхан, докато разменя шеги с д-р Али в болницата, където кандидатства за работа. Припомняйки си събитията, на  които наскоро станахме свидетели, това е може би първата неподправена истина, която чуваме. Никой – нито  схватливият баща на Дагхан, нито Селви, нито Мехмед  могат да преценят ударите и щетите, нанесени върху душата на Дагхан.  Мълчаливият писък от картините на експресиониста Едуард Мунк  и  агонизиращият ням  вик на Ал Пачино при  смъртта на любимата му дъщеря  в "Кръстника 3", са може би най-точните  примери за това,  колко измъчените човешки същества могат да страдат и все пак да продължават да се преструват, че живеят. Бурята, която бушува в него, в крайна сметка трябва да намери изход, но за сега Дагхан упражнява почти свръхчовешки контрол, за да се сдържи. Това е нещо, научено през дългите единадесет години затвор зад студените, безпощадни бетонни стени и мъртви, мрачни прозорци.
 Лекото размразяване в леда, обграждащ сърцето му, се дължи само на чувствителността  към тежкото положение на семейството му, но както той признава на Мехмед, една от най-тъжните линии в този епизод, "животът извън затвора не се различава от живота в затвора". Философски това е вярно не само в случая на Дагхан, но и за всички нас. В крайна сметка всички ние сме затворници, завладени от собствената си съвест, а малцината, които намерят ключа за вратата, са само сред избраните от Бога.
 В случая на Дагхан има добавено клеймо, че е убил някого. Невинен в очите на закона, но социално е белязан с клеймото на Каин, докато върви по тъмните улици, оживени с шепота на съседи  и деца, които се отнасят към него, като го третират като заразен с чума. Дълбоко наранен, той се вкопчва в сламка и се изнася от дома, за да работи като пазач на доковете. Майка му, разбира се, е ужасена и сме свидетели на първия от многото спорове между майка и син.
 Значимата тема в сцената, е тази, на "незначителността". Това, което майка му не може да разбере, е, че Дагхан, който е имал обещаващо бъдеще, е унищожен, все едно, че някой  умишлено го е заличил. Това пътуване от "битие" към "нищото" му е струвало скъпо. Най-тъжната част е, че той е наясно с метаморфозата и неговият вик "Какво съм аз? Кой съм аз? " съответства на най-основния екзистенциален въпрос, пред който е изправен мислещият човек.
За Сабиха Сойсюр детето, което е обичала, момчето, което е било нейна гордост и радост, младежът, който е бил светлина на очите й, изглежда е изчезнал - и на негово място се появява един тридесет и шест годишен (приблизително) мъж, когото тя трудно разпознава. Този Дагхан изглежда непознат. Казано направо: "Дагхан, както го познавахте, е изчезнал. Нищо не е останало от него!" По тези причини изглежда уместно, когато напуска къщата, той да заяви, че не трябва да има повече лъжи.
Само една купчина тръби и празни водни цистерни са свидетели на изселването на Дагхан от къщата на баща си, а хлопването на входната врата зад гърба му сигнализира, че няма връщане назад. Минавайки през нашарените с графити улици, Дагхан започва нова глава в своя живот, надявайки се да се реабилитира, както и да върне обратно спокойния живот на семейството си. Кратката сцена между Селви и леля й служи като буфер между заминаването Дагхан и пристигането му на дока. Наблюдавайки я да се притеснява, тъй като той не й е съобщил дали търсенето на работа е дало резултат, лелята на Селви изпитва раздразнение от чувствата й към него. Тук виждаме първия намек за продължителната липса на контакт с другия пол през дългия период на задържането на Дагхан.
Линията води директно към това, на което ще станем свидетели в колибата, когато Дагхан бинтова ръката на Селви. Доковете са безлюдни през нощта, а бъркотията в колибата символизира състоянието на най-съкровените кътчета на ума му.
Рефренът: "Живейте живота си, както си искате / животът ви ще свърши", е като едно одобрение на решението на Дагхан да се отдалечи от семейството си.

Превод: Engin Akyurek BG Fans Club

Източник: EAUFC https://www.facebook.com/EnginAkyurekUniversal/posts/1494772697209919

Благодаря и txtloves txtloves

# 269

Свети Two Hearts благодарности на всички момичета  за превода !

Общи условия

Активация на акаунт