Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 787
  • 737
  •   1
Отговори
# 240

Момичета  Two Hearts лека и спокойна нощ. Да сънувате нещо красиво!

# 241

Мариянка, пак ме зарадва  love001 Никога няма да ми омръзне да го гледам. Това е най-приятното
нещо Heart Eyes

Да, време е да видим момчето ни. Наближава уикенда и той обича да излиза тогава.
Сега ви казвам "Лека нощ" и отивам да сънувам нещо красиво, както казва Мартичка Heart Eyes
Пък утре сутринта може да се събудя с нова снимка на Енгин–така най-обичам  newsm46

# 242

Енгин ни  е като произведение на изкуството ,при това рядко и скъпо!
В ДСС  той ни срази със своята мъжка привлекателност!Всичко секси се е събрало в него.
Той е талантлив ,сексапилен и интелигентен имаш своя кауза и се бори за нея,съживява
  героя си, като дава най-доброто от себе си!Обожавам го това момче!
Лека нощ, момичета и приятни сънища!

Последна редакция: пт, 12 май 2017, 01:13 от mari52

# 243
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте,дружки.Да се индикирам,че съм тук.Известно време нямах компютър,освен многото работа и ангажименти,но вече съм на линия.До сега ви четох,за да наваксам.Много  новини,много снимки,нов разказ и прекрасни професионални анализи.Както винаги, новините са около нас...От всичко,най-много ми хареса и обнадежди идеята за нов проект на Енгин!Стискам палци да се окаже истина и да не е блъф!Ако е вярно,браво на момчето ни!Която и ще да е партниращата актриса,важното е да гледаме Енгин!
Да си призная,аз все още страдам по Даахан и "До живот".Мина доста време преди да изгледам последната серия,бях разстроена и плаках много,когато го направих.А и бях разочарована от спирането на сериала.За момента съм прекъснала гледането на турски сериали,но мисля да се върна към някой от старите проекти на Енгин.За повторно гледане на "До живот", ми е още рано,не съм преболедувала.
Както и да е,пожелавам ви спокойна нощ и сладки сънища!

# 244

Добро утро момичета  Two Hearts

Хубав и успешен ден !

По кафе за разсънване и да захващаме днешните задачи.

Скрит текст:

# 245
Добро утро,

Снощи, добре сте си поговорили момичета. Hug

Лек и приятен петък.

# 246
  • Пловдив

Здравейте Енгинки.
Ще имаме ли нещо ново? Дано. Успешен ден.

# 247

"......."Красивите" хора не са красиви просто по някаква случайност..."

# 248
  • Пловдив

Петъчен поздрав и от Кадир/Енгин.

# 249

".......Да можеш да въздействаш, да усмихнеш , да разплачеш , да размислиш зрителя - това е магия и много малко хора истински я умеят........ "

Олее, страхотно гифче с Кадир. Heart Eyes

# 250
  • Пловдив

Поглед за нас от Енгин/Даахан.

# 251

Здравейте и от мен, Енгинки! Hug

Цитат
Енгин ни  е като произведение на изкуството ,при това рядко и скъпо!
В ДСС  той ни срази със своята мъжка привлекателност! Всичко секси се е събрало в него.

Мари  Two Hearts Абсолютно newsm10

Цитат
За повторно гледане на "До живот", ми е още рано,не съм преболедувала.

Нуше wavey Радвам се, че се завърна, липсваше ни Two Hearts И аз съм така...

Дано петъкът ни донесе нещо новичко около Енгин и най-вече дано да го видим!
И той знае колко ни липсва! В Турция си е време за море вече. Една моя колежка се върна вчера от Белек, Анталия и ми каза, че е било много горещо-направо лято...Така че дали момчето ни няма вече да отиде на почивка, особено ако ще почва да снима лятото...Предполагам си просто...Ще видим Heart Eyes

# 252
  • Пловдив

https://twitter.com/sisyapimtv/status/862934658182414336

Ето какво излезе в туитър от Sis Yapım - филмова и тв продуцентска компания, към която продуцент е и Томрис Гиритлиоглу.
Може би ние ще работим в нов проект с Енгин Акюрек, ще дадем информация когато нещата се изяснят.
....................
Явно все още не са финализирани нещата. Но има нещо вярно в новините....

# 253

Супер! Това, че от самата продуцентска компания го обявяват е много обнадеждаващо.
Сигурно Енгин обмисля предложението...Или още мислят самият проект какво ще представлява...
Но наистина нещо се готви, не са измислици.

# 254
Привет,Енгинки!
Марианка,твоето коте "лови" новините във въздуха-браво! newsm51
Започват като че ли лека полека нещата да се избистрят-дано Енгин има късмет с продуцент и партньори. За него не се безпокоя-с когото и да работи ще даде максимално от своя талант и душа,за да се получат нещата. Остава сценарият да е оригинален и интересен.
Желая ви чудесен ден!

Общи условия

Активация на акаунт