Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 739
  • 737
  •   1
Отговори
# 90

Здравейте момичета  Two Hearts

Едва сега ми се отваря 5 минутна кафе-пауза и естествено надничам за новини или снимка.

Новината за презентирането на "Eternal"/"Ölene Kadar"/"До живот" в Л.А. е много добра. Нека се продава сериала и да събира още по-голяма фенска маса след гледането му.

Черпя ви всички по кафе с притурка и пак изчезвам...

Скрит текст:

# 91
  • Пловдив

ОК ще се представя на това изложение ли? Пожелавам успех! Въпреки, че не зная как се купуват сериали от 13 серии Thinking Минисериал ли се води това?
Мисля си и че Енгин направи толкова силна роля като Даахан, че заслужава награда за нея! Но пак не знам възможно ли е това, след като финализираха сериала толкова скоро...
Както и да е. Дори и една награда да нямаше Енгин, той пак щеше да е номер 1 в моето сърце...

Да, ще се представя на това изложение сериалът ни.
Що е сериал, ето обяснението: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%B5%D1%80%D0%B8%D0%B0%D0%BB
Да не забравяме, че Емми 2015, номинацията на Енгин за най-добър актьор бе за ролята в сериал от 54 епизода, но бе спечелен от холандеца(Maarten Heijmans) с роля в мини сериал от 8 епизода. Така, че броя на сериите е без значение. Но всяка платформа си има своите правила.
................
Всичко е възможно. "До живот" започна пътешествието си по изложения. Ние по възможност, ще следим...

# 92

Цитат
"До живот" започна пътешествието си по изложения

Успех. Heart Eyes

# 93
  • Пловдив

Да си спомним.
На днешния ден, преди две години почина Зеки Алася - екранният баща на Енгин от сериала "Брак с Чужденец". В бр.2 на Kafasına göre, Енгин написа за него:

Батко Зеки
от Енгин Акюрек

Познаваме някои хора от години. Те са се превърнали в част от детството ни като миризмата на лавандула, пропита във възглавниците и  юрганите на къщите, в които ходим на гости. И макар да не им целуваме ръка и да не се виждаме с тях, те са винаги с нас; а детството е нещо много скъпоценно, като рая; и всички искаме да се върнем там.

Батко Зеки... Предпочитам да го наричам „батко”, защото някои хора са си по рождение батковци – със своя глас, външен вид и внимание. Не свързвам „батко” с никакви други епитети. В мига, в който видях батко Зеки, го почувствах като роднина, с когото сме се поздравили по случай Байрама. Това беше моята първа роля. Нямах никаква представа какво ще правя и усещах пулса си в стомаха. Тогава първият поздрав и ръкостискане на батко Зеки уталожиха вълнението ми, подобно на хубав поздрав за Байрама. Той бе разбрал вълнението и ентусиазма ми, и ми стори добрина, като ме разбра, подобно на добрите батковци; защото батковците, особено родните, са за това – винаги да правят добрини. След това, сякаш не беше човек, когото цялата страна гледа по телевизията, ме погледна искрено в очите – искреност, каквато всички очакваме един от друг. Ние играхме баща и син и знам, че се обичахме. Знаех, че и той ме обича. Въпреки че играта рамо до рамо с актьор, утвърден майстор в своята област, те кара да се чувстваш, сякаш си на изпит, батко Зеки ме гледаше със своите смеещи се очи и се шляеше заедно с мен, сякаш бяхме съученици, само че той от малко по-горен клас. Когато говорехме за актьорството, ставаше мълчалив, сякаш искаше да ни внуши, че за това са нужни години работа. Той ни научи на чисто човешки уроци, вмятайки между другото с усмихнати очи своите прочути изрази: „Никога не можах да играя... все отстъпвах хубавите роли на Метин...” В такива моменти исках да се върна в детството и да раздам всички топчета, които бях скрил, на приятелите си. Колкото повече говореше батко Зеки, толкова повече замирисваше на лавандула, сякаш седяхме в гостната на неговия скут. Като казваше: „Метин Акпънар беше най-големият актьор в тази страна”, той ни напомняше, че в този живот има и по-скъпоценни неща от това да бъдеш актьор.
Сбогом, батко Зеки!
Енгин Акюрек

# 94

Е, значи щом може да се спечели награда Емми за 8 серии и за нашият сериал може. Наистина не ме интересува дали Енгин ще печели награди или не, но зная че той наистина ги заслужава. За ролята на Даахан за мен той заслужава всички възможни налични награди на света Heart Eyes Имаше толкова трудни и тежки сцени, които направо са си за Оскар. Но не дават за сериали, така че и Емми ни стига. Ако някой турски актьор трябва да вземе тази награда, то това е Енгин. Но и той самия е твърде скромен, за да се чувства най-достойния за това. Нека да продължава да ни радва с играта си в нови проекти, пък който наистина разбира от талант, ще го оцени подобаващо.

# 95

Да си спомним.
На днешния ден, преди две години почина Зеки Алася - екранният баща на Енгин от сериала "Брак с Чужденец". В бр.2 на Kafasına göre, Енгин написа за него:

Батко Зеки
от Енгин Акюрек

Скрит текст:
Познаваме някои хора от години. Те са се превърнали в част от детството ни като миризмата на лавандула, пропита във възглавниците и  юрганите на къщите, в които ходим на гости. И макар да не им целуваме ръка и да не се виждаме с тях, те са винаги с нас; а детството е нещо много скъпоценно, като рая; и всички искаме да се върнем там.

Батко Зеки... Предпочитам да го наричам „батко”, защото някои хора са си по рождение батковци – със своя глас, външен вид и внимание. Не свързвам „батко” с никакви други епитети. В мига, в който видях батко Зеки, го почувствах като роднина, с когото сме се поздравили по случай Байрама. Това беше моята първа роля. Нямах никаква представа какво ще правя и усещах пулса си в стомаха. Тогава първият поздрав и ръкостискане на батко Зеки уталожиха вълнението ми, подобно на хубав поздрав за Байрама. Той бе разбрал вълнението и ентусиазма ми, и ми стори добрина, като ме разбра, подобно на добрите батковци; защото батковците, особено родните, са за това – винаги да правят добрини. След това, сякаш не беше човек, когото цялата страна гледа по телевизията, ме погледна искрено в очите – искреност, каквато всички очакваме един от друг. Ние играхме баща и син и знам, че се обичахме. Знаех, че и той ме обича. Въпреки че играта рамо до рамо с актьор, утвърден майстор в своята област, те кара да се чувстваш, сякаш си на изпит, батко Зеки ме гледаше със своите смеещи се очи и се шляеше заедно с мен, сякаш бяхме съученици, само че той от малко по-горен клас. Когато говорехме за актьорството, ставаше мълчалив, сякаш искаше да ни внуши, че за това са нужни години работа. Той ни научи на чисто човешки уроци, вмятайки между другото с усмихнати очи своите прочути изрази: „Никога не можах да играя... все отстъпвах хубавите роли на Метин...” В такива моменти исках да се върна в детството и да раздам всички топчета, които бях скрил, на приятелите си. Колкото повече говореше батко Зеки, толкова повече замирисваше на лавандула, сякаш седяхме в гостната на неговия скут. Като казваше: „Метин Акпънар беше най-големият актьор в тази страна”, той ни напомняше, че в този живот има и по-скъпоценни неща от това да бъдеш актьор.
Сбогом, батко Зеки!
Енгин Акюрек

Благодаря, че го припомни. smile3525 Топли думи и искрена благодарност. Heart Eyes

# 96

Ох, като го видя Даахан и ми се подкосяват краката...
А ако видя Енгин и водата на Бедри уста няма да ми помогне Laughing

Хадииии, къде е? Искам нова снимка днес!!!

# 97
  • Пловдив

С това нашествие на фенките, да не си смени заведението за хранене.
Но и там ще го прихванат други фенове.

# 98

Не вярвам да спре да ходи при Бедри Уста. А и той не е всеки ден там. Освен това ходи в различни заведения, трябва да си направя списък в кои заведения е засичан, доста са. А да не говорим за тези, за които не се знае. Въпрос на късмет е като е при Бедри Уста, да го засечат. Ето онзи ден и рускините са ходили, ама Енгин йок. Това е. Аз като си знам моя късмет, абсурд да го видя, оффф Simple Smile

А ето така е вече в днешно време... Simple Smile

Скрит текст:

# 99

Здравейте момичета  Two Hearts

Направихте ли днес нужния релакс Thinking че от утре работа и пак работа... Някои сме я подхванали седмицата и от днес  Grinning

Каталея  Two Hearts ще те изпратим със сто заръки като тръгнеш и понеже сме добри човеци - няма начин да не го срещнеш. Трябва да имаш много голяма вяра в начинанието... И да приготвиш поне 10-15 снимки за автографи - правим колаж със всичките му герои плюс негова най-актуална снимка. Това на флашка и във фотото - там ти вадят снимки, какъвто формат поискаш и той само ги разписва... Най-хубави са колажите на Свети  newsm03 Ето - от мен идеята, от нея колажите, от теб изпълнението на задачата... Набързо подредих всичко.  newsm44

Момичета  Two Hearts  предлагам да се почерпим по този случай - най-актуалното за сезона.

Скрит текст:

Момичета   Two Hearts  страхотен трейлър са пуснали за презентацията на "До живот"

https://vimeo.com/208295315?ref=tw-v-share

# 100

Мартичка Hug, благодаря за почерпката Hug Само виртуално ще си хапнем този сезон от тях, поне аз Joy

Чудесен план си измислила, но за съжаление не ми се очертава да ходя в Истанбул в близко бъдеще. То за череши няма пари, камо ли за там Laughing Исках само да кажа, че не съм особена късметлийка и ако отида някой ден там, едва ли ще го срещна. Попивам до най-малки подробности и с особено вълнение разказите на всички, които са имали това невероятно щастие да срещнат Енгин и си оставам само с мечтите Heart Eyes

Мартичка, благодаря ти. УНИКАЛЕН е трейлъра. Но аз не мога да се върна още към "До живот" Сърцето ми се къса като го гледам. И осъзнавам само какъв шедьовър беше това! Cry Cry Cry

Последна редакция: пн, 08 май 2017, 19:38 от Cataleya_23

# 101

Каталея  Two Hearts човек винаги трябва да може да мечтае - дори да му се струва, че е нещо невъзможно и недостижимо.
Животът понякога прави неочаквани изненади...

# 102
  • Пловдив

Феновете подготвят акция в туитър за петък.

# 103

Скрит текст:

Феновете подготвят акция в туитър за петък.

Естествено, че ще я уважим...  newsm10

# 104
  • Пловдив

Какви моменти ни показа Енгин като Даахан. Незабравими.

Общи условия

Активация на акаунт