Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 354

• 71 730
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив

https://www.gecce.com/fotogaleri-tuba-buyukustun-ve-engin-akyure … niden-bir-arada/1

И gecce не пропусна днес да отрази новината: Туба Буюкюстюн и Енгин Акюрек отново заедно.

Най-обсъжданите персонажи за април. Енгин участва в тази класация с две серии, всички останали са с по 4.

# 136

И тук тайните пречеха.... Thinking

# 137
Най- красивото нещо на човка са очите...най-хубавите моменти в живота-когато
тези очи гледат именно ... теб!

# 138

Е може ли да съществува такава красота!?! В съчетание с богата душевност, това е ЕНГИН txtloves
Най-уникалният мъж на света! Heart Eyes

# 139
  • Пловдив

https://twitter.com/sln_ea/status/861938352542683137

Клик в/у линка. И по тв новината - превод на видеото:
Туба Буюкюстюн и Енгин Акюрек ще се срещнат отново във филм? Звездата от сериала "Дързост и красота"  Туба Буюкюстюн, се готви да заснеме филм с бившия си партньор Енгин Акюрек. Много скоро.
.................
Прочетете отдолу коментарите. Една фенка е написала: Енгин отива в Германия.
Понеже много се тиражира вече тази новина, очаквам г-жа Дурак да напише: Към момента Енгин Акюрек няма финализиран проект, или обратното - има.

# 140

13-та серия-романтична вечеря със Селви!
Така играе,че любовта и щастието можеш да го прочетеш в неговите очи!

# 141

Ама те наистина ще ги "вкарат" във филм...
Айдаа, в ТТ вече има нова "двойка" Даахан и Сюхан /как пък и имената им си подхождат/
Grinning

Последна редакция: вт, 09 май 2017, 21:51 от Марта_49

# 142

Две хубави очи. Душата на дете
            в две хубави очи; - музика - лъчи
            Не искат и не обещават те
...

Избива ме и на поезия тази вечер Heart Eyes

И аз това казах, че го говорят в тв предаване дори....Но все пак не го вярвам все още.
Чакаме г-жа Дурак. Почна се вече....

# 143
Скрит текст:

Две хубави очи. Душата на дете
            в две хубави очи; - музика - лъчи
            Не искат и не обещават те
...

Избива ме и на поезия тази вечер Heart Eyes

И аз това казах, че го говорят в тв предаване дори....Но все пак не го вярвам все още.
Чакаме г-жа Дурак. Почна се вече....
То се почна, ама всичкото си е "boş laf" - жената си снима сериал... Освен ако не вкарат героинята и в задължителната сериалска  кома и 5-6 серии да реват и ахкат около нея - пък тя да си снима филма през това време... Thinking  Ама този вариант би потопил в скръб и сълзи много фенска маса - първо ще реват за Сюхан, второ ще реват, че ще снима с Енгин и трето други ще реват, че пък той ще снима с нея... Голям рев ще е...  newsm45

# 144

Аз най-вярвам на фенката, че Енгин отива в Германия.

Всички други приказки са реклама.Кой къде снима в момената и къде е снимал и кой не снима. Thinking

# 145

Ами много са ми хубави Simple Smile Толкова бяха истински,че се превърнаха в легендарна двойка.

Тази снимка говори много. Колко тежка сцена беше, а зад кадър двамата заедно се смеят, защото иначе напрежението е голямо!

Да, Туба си снима сериала, но ако не се лъжа тя не снима ли и филм паралелно с КПА? Не я следя както Енгин, но я харесвам още от преди КПА..Може да има доста хейтъри, но феновете са повече...

Харесвам Енгин както с нея, така и с Берен много, но зад кадър нещата май са други. Приятелското отношение и разбирането май го видяхме само с Туба, сигурно са си допаднали като характери...

# 146

Аз най-вярвам на фенката, че Енгин отива в Германия.
Най-вероятно има причина. Би могло да има една, ама да не се вкарвам  в някакъв си мой филм...  Търпение и чакане...  

Толкова бяха истински,че се превърнаха в легендарна двойка.

Тук си абсолютно права. "Черпя" те с един кадър...

# 147

Мерси, Мартичка... Heart Eyes

Те са прекалено много хубавите им моменти...Прекрасна химия имаше...
И с Фахрие можеше да се получи, но се стопираха нещата...жалко за което Confused

# 148
  • Пловдив

Все от някоя трънка ще изкочи зайче...

А тук така и не разбрахме кого видяха.

# 149

Момичета  Two Hearts  лека и спокойна...
При мен продължава да вали... Направо ще хванем ръжда от толкова много вода...

Общи условия

Активация на акаунт